Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Itt van egy.Az eladó alkatrészek között megtalálod.
http://grandemoto.com/
remélem tudtam segíteni!
96-os kawasaki zx-6 összes bontott alkatrésze eladó. tel :06309492804
vannak alkatrészeim ha érdekel csörögj 06203114528
CBR 954 '02-höz keresek kipuff összekötőcsövet, ha valaki tud esetleg akkor itt, vagy az adatlapomon található e-mail címen jelezze.
Köszönöm
Üdv!
Hornet oldaltámaszhoz esetleg nincs valakinek rugója (mindkettő).
Bal.asz robogós telibeverte az álló járgányom oldalról de hála isten csak a kitámasztó rugója törött el és semmi egyéb baja nem lett.
cső szeki van pár rugostagom zx600- zx10 a 2 biztosan kompatibilis, kérdés neked jó e természetesen mindegyik müködik. üdv gábor
a komplett blokkot kawa b menyiért adod ?hátsó rúgós tag 10eft esetleg beszámolod a blokkba
Bocs, nem ezt a képet akartam, hanem emezt
De ez sajna drágább 12-nél
Eladó R6 komplett első kerék. 98-02 ig
köszönöm jelcsa! mindenhez pénz kell, ha nincs akkor van gáz.ha kapok jobb ajánlatot akkor az nyert, ha nem akkor spórolok a tiedre. köszönöm.
honda cbr 600 f4 első felni, kawasaki zx10r hátsó felni, honda cbr 900 első féktárcsák eladók.elérhetőség itt.
kawasaki zx9r B bontott motorblokk önindítóval generátorral vízszivattyú nélkül, és egy ugyan ilyen bontott fűzött motorblokk új gyűrűkkel hengerfej nélkül eladó. elérhetőség itt.
szia

van egy hibátlan gátlóm (2001-es zx6-ból) 12-ért tudnám adni.

ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Minden típusú motorkerékpárhoz kopó alkatrészek a legjobb árakon!

Legyen az Japán, Olasz, Német, vagy bármi más, mi megpróbáljuk beszerezni a kívánt alkatrészt motorodhoz, robogódhoz, quadohoz a legjobb áron! Egy próbát megér, nem?

A teljesség igénye nélkül:
- DID meghajtóláncok és JT lánckerekek
- Brembo és Bendix fékbetétek teljes kínálata
- K&N sportlégszűrők
- Yuasa és Banner akkumulátorok
- Motul, Shell, Mobil1 olajok és kenőanyagok diszkont ár alatt
- Metzeler gumiabroncsok
- Brembo féktárcsák
- Fék- és kuplungkarok
- NGK gyertyák
- Morse Japan vezérműláncok
- És még rengeteg más minőségi termék!

Amivel NEM foglalkozunk: bontott alkatrészek.

Küldd el motorod pontos típusát, évjáratát és hogy milyen alkatrészt keresel, és már küldjük is az ajánlatot!
Sziasztok! Van egy eladó exapom GSXR1000 K5-6 hoz!1000 km-t sem használtam. Ár:15000Ft
kawa zx6-zx9 hez hátsó működő rugós tagot keresek földi áron, nem csilli villi extrás kell, működő.
Gilera RX Arizona 125 egybe vagy bontva eladó: http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-23547680/
Helló tud valaki esetleg suzuki gsx-r k7 1000hez blokkot az jelezze légyszi. KÖNE.SOS:SOS:SOS:
Suzuki dr 600 alkatrészek eladóak, minden van, motorikusan rendberakott motorból. Pénzhiány miatt kerűl bontásra!
Kiválló állapotú alkatrészek, olcsón!

Érd: 06-30/577-0865

Kellemes estét mindenkinek!
Sziasztok!
volna egy eladó fogaskerekem első 14 foggal vkit érdekelne nekem a gépbe nem jó nem azt kaptam ami kellett volna ezért most próbálok túladni rajta kb 200km-t mentem vele
TÍPUSOK AMIHEZ JÓ:
ZX6RR 04-06 KÖZTIHEZ
ZX6R 2001
ZX636R 02-06-IG
Bocs a méretek lemaradtak!
Külső átmérő:22mm
belső átmérő 10mm
szélesség:2 mm
Valakinek ha van változó szelepvezérléses GSF vagy RF 400 bontott blokkja kellene mindenképp belőle a kuplungkinyomó csapágy!Ha valakinek van csörgessen meg és visszahívom megegyezünk!0620/5913818
Szia, nekünk van hozzá blokk
Szia, ment a mail
Üdv: Andi