Üdv!
Hornet oldaltámaszhoz esetleg nincs valakinek rugója (mindkettő).
Bal.asz robogós telibeverte az álló járgányom oldalról de hála isten csak a kitámasztó rugója törött el és semmi egyéb baja nem lett.
kawasaki zx9r B bontott motorblokk önindítóval generátorral vízszivattyú nélkül, és egy ugyan ilyen bontott fűzött motorblokk új gyűrűkkel hengerfej nélkül eladó. elérhetőség itt.
Minden típusú motorkerékpárhoz kopó alkatrészek a legjobb árakon!
Legyen az Japán, Olasz, Német, vagy bármi más, mi megpróbáljuk beszerezni a kívánt alkatrészt motorodhoz, robogódhoz, quadohoz a legjobb áron! Egy próbát megér, nem?
A teljesség igénye nélkül:
- DID meghajtóláncok és JT lánckerekek
- Brembo és Bendix fékbetétek teljes kínálata
- K&N sportlégszűrők
- Yuasa és Banner akkumulátorok
- Motul, Shell, Mobil1 olajok és kenőanyagok diszkont ár alatt
- Metzeler gumiabroncsok
- Brembo féktárcsák
- Fék- és kuplungkarok
- NGK gyertyák
- Morse Japan vezérműláncok
- És még rengeteg más minőségi termék!
Amivel NEM foglalkozunk: bontott alkatrészek.
Küldd el motorod pontos típusát, évjáratát és hogy milyen alkatrészt keresel, és már küldjük is az ajánlatot!
Suzuki dr 600 alkatrészek eladóak, minden van, motorikusan rendberakott motorból. Pénzhiány miatt kerűl bontásra!
Kiválló állapotú alkatrészek, olcsón!
Sziasztok!
volna egy eladó fogaskerekem első 14 foggal vkit érdekelne nekem a gépbe nem jó nem azt kaptam ami kellett volna ezért most próbálok túladni rajta kb 200km-t mentem vele
TÍPUSOK AMIHEZ JÓ:
ZX6RR 04-06 KÖZTIHEZ
ZX6R 2001
ZX636R 02-06-IG
Valakinek ha van változó szelepvezérléses GSF vagy RF 400 bontott blokkja kellene mindenképp belőle a kuplungkinyomó csapágy!Ha valakinek van csörgessen meg és visszahívom megegyezünk!0620/5913818
http://grandemoto.com/
remélem tudtam segíteni!