Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/onroa...Ó ALKATRÉSZEK MINDENFÉLE TIPUSHOZ!
keresek 650 gtr-hez hátsó tárcsaféket
Csá

Valaki nem tudna olyan oldalt, ahol le van irva az összes motornak az áttételi tartományai ?
Békéscsabáról jött egy Úriember,nem alkudozott és még a farokidomom is megmaradtt.
Ki volt az az aljas?
Ma elvitték az idomokat meg a kipöfföt ez maradt.
ezeö....?
Eladó egy k6-os gsxr1000 exap motor!
Szia, net hiányában lévő ismerős kért meg hogy kérdezzem meg itt is. Azt nemtudom h kitől mennyiért vett végül, telszámokat adtam tovább a többit már ő intézte. Ha visszalapozol szept2x-re, megtalálod a válaszokat // ha jól emlékszem 65ért ajánlott valaki fejidommal együtt
Bontóknál kérdezz rá..
Szia! Gyári újban tudok segiteni jó áron. Adatlapomon elérsz
Szia! Tudok segiteni jó áron gyári újban adatlapomon elérsz
Sziasztok nincs valakinek Suzuki K4-es komplett eleje? villahidak,telok,féknyereg+tárcsa és első kerék
Szia
Láttam hogy keresel első lámpát z750-hez!Találtál már?Nekem is szükségem lenne első lámpára.
Válaszod előre is köszönöm.
Üdv:Robi
Hali
keresek kormányt ilyenre, valami ilyesmit
dobj mailt, képet ,árat,
Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb alsó idom
3.Farokidom.
Ha esetlleg van valakinek valamelyik,szóljon.Előre is köszi.ÜDV
Szia! Tudok segiteni. Adatlapomon elérsz!
Sugó.
Andi küldtem mailt adatokkal a felni miatt köszönöm a hívásod.
Bocs a lehető legolcsóbban az kijelentés volt
Sziasztok! 97es zx6r-emhez szeretnék valami üzemanyagszint jelzőt... a lehető legolcsobban? van rá esetleg valami mód? vagy hülye vagyok
sziasztok kellene nekem kawasaki kz750 hez komplett kábelrendszer vagy ha valaki meg tudná nekem csinálni az sem rossz köszi előre is
Szia, hívlak
Te, a '90-es az nem H2?
SUZUKI INTRUDER alkatrészeket vennék (vl,vs,600,750,1400,1500,1600-1800-ashoz)
Sziasztok!
Malaguti MGX-hez keresek komplett gyújtást.Ducati energia vagy CEV(megszakítós,tirisztoros..teljesen mind1)
Előre is köszönöm!
Ment a mail