Hello keresnék 89-90 es első kasztnis ZXR 750 hez az oldalidom és a váz közötti műanyag takaró betétet mind 2 oldalra tartójával együtt! Ha valakinek lenne ilyen szóljon! Esetleg ugyanehez sárvédő is érdekelne!
89-es. fehér csatis.jelcsa már kinált egyet holnap lehet hogy megnézem .Te mennyiért árulod? Gondolkozok egy tartalékon is mert olyan ritka a jó, mint a holló ami fehér.
Sziasztok nekem honda mtx 80cc hez kellene a karbiba egy uszo mert ami benne van az el volt törve és meg kelletet bütykülni és valaki még esetleg nem tud egy gáz bovdent is ? elöre is köszönném
Eladó GSXR 600-750 K7-K8ra való Yoshimura GP dob,Z750 07 LeoVince, Z750 SC karbon ovál dob, ZX10R 08-09 Akrapovic karbon dob, 1000RR 04-05 akropovic titán dob összekötővel. Mindegyik dob E szabványos. CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ! 06 70 585 04 36
Adaltalomon elérsz he kell!
kábelköteg elektronikával bizti dobozzal relékkel:37.000
trafók gyertya pipákkal:15.000ft
ha tud valaki jelezze
Kaposvárra fel tudjátok juttatni?
GSXR 1000 K5, K6-hoz KERESEK
komplett idomgarnitúrát lámpákkal,
valamint fejidomtartó konzolt, visszapillantókat, tankot, segédváz hátulját, műszerfal plexi részét, stb...
Esetleg forgalomba nem helyezhető komplett motort.
harminc/7425-nyolcszáznyolcvankilenc
hola18@freemail.hu
Andi:+kaptam az emailt, köszi, de egyenlőre az idomgarnitúra lenne a leglényegesebb.
Önindítókat és generátorokat tekercselek, robogókhoz, és quadokhoz is!
Van raktáron 23980ft kuplung gyári! és rugószett 4800ft kpl
tűgörgőket a kosárban?
olyanotok is van? vagy jó az skf es
gsx-r 1000 k4 hez keresek kupplung szettet kopót meg rugókat
jafobaby901@citromail.hu
köszi
Sajnos én sem találtam csak 2000 utánikhoz...
Az árban megegyezünk!