A belgát forgalomba lehet helyezni (a svájciakkal van a gond), az AC pedig 15 ezer, bárKissAndi is lealkudta 13-ra, te is megkapod annyiért, ha kell
Üdv: Andi
sziasztok!
tudna nekem valaki segíteni, hogy hol találok Bp. III.kerületben illetve ezen környéken olyan boltot ahol használt motorgumit lehet vásárolni?
bütykös, vagy enduro kéne 2db. 18-as max 100-as, hobbi motorozáshoz egy öreg enduróra, sajnos újra nincs kb. 18ezer Ft-om/darab, ezért szeretnék használtat venni..
köszi
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha itt valaki tud segíteni.
Egy Cagiva Prima-t újítok fel éppen és arra lennék kíváncsi, hogy az idomok milyen anyagból vannak pontosan.(sajnos jelzést nem találtam rajta)
Hegesztetni szeretném, de nem jöttünk még rá, hogy milyen anyagból van sajnos.
Előre is köszi!
94-es évj. GSF 400 VC Bandithoz való elektronika eladó.
Van egy másik elektronikám is a sima (nem VC-s blokkhoz).
Valamint
önindító
generátor
jobb oldali oldaldekli
stb...
A dugattyúk és a hengersor és a bal oldali dekli már nincs meg sajnos.
Helló!
Nekem van egy KTM TL40 típusó motorom, kb 1989 es. Nagyon jó kis gép de jelen pillanatban nem megy, mert a lendkerékből menet közben kihulott a mágnes és szétnyírbálta az egész gyújtást. Nem tud valaki ijen motorhoz alkatrészt? Főlegg blokk alkatrész érdekel: gyujtás, lendkerék, karbi, henger (80ccm- es), dugó.....egész blokk.
Ha valakinek van valami akkor szóljon, nagyon megköszönném. Ja és nem tudja valaki hogy ijen motorba bele lehet építeni aprlilia rx vagy derbi senda blokkot? Ha igen akkor sok munka?
Üdv: Marci
tudna nekem valaki segíteni, hogy hol találok Bp. III.kerületben illetve ezen környéken olyan boltot ahol használt motorgumit lehet vásárolni?
bütykös, vagy enduro kéne 2db. 18-as max 100-as, hobbi motorozáshoz egy öreg enduróra, sajnos újra nincs kb. 18ezer Ft-om/darab, ezért szeretnék használtat venni..
köszi
Keresnék egy gilera rc 50-es komplett váltót!
Légyszi aki tud segítsen!
Köszi
Kawasaki zx 6 r 1996-os hoz keresek Ac pumpát és relét, ha valaki tud írjon vagy hívjon 0670 3423304 előre is köszi : Andi
Aprilia Rx 50-hez keresek a képen látható idomot, ha valaki tud segítsen! Köszi előre is!
Nekünk van, ment a mail
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha itt valaki tud segíteni.
Egy Cagiva Prima-t újítok fel éppen és arra lennék kíváncsi, hogy az idomok milyen anyagból vannak pontosan.(sajnos jelzést nem találtam rajta)
Hegesztetni szeretném, de nem jöttünk még rá, hogy milyen anyagból van sajnos.
Előre is köszi!
yamaha yzf 750 r vázat keresek papírosan vagy papírt,minden megoldás érdekel!
Van egy másik elektronikám is a sima (nem VC-s blokkhoz).
Valamint
önindító
generátor
jobb oldali oldaldekli
stb...
A dugattyúk és a hengersor és a bal oldali dekli már nincs meg sajnos.
Hívj bátran vagy írj egy e-mailt.
Nekem van egy KTM TL40 típusó motorom, kb 1989 es. Nagyon jó kis gép de jelen pillanatban nem megy, mert a lendkerékből menet közben kihulott a mágnes és szétnyírbálta az egész gyújtást. Nem tud valaki ijen motorhoz alkatrészt? Főlegg blokk alkatrész érdekel: gyujtás, lendkerék, karbi, henger (80ccm- es), dugó.....egész blokk.
Ha valakinek van valami akkor szóljon, nagyon megköszönném. Ja és nem tudja valaki hogy ijen motorba bele lehet építeni aprlilia rx vagy derbi senda blokkot? Ha igen akkor sok munka?
Üdv: Marci
ha használt alkatrészt kerestek kedvező áron, nézzétek meg ezt:
http://motoralkatresz.gportal....
:)
pl:
-50-es fúrható henger+hengerfej 8.000Ft
-50-es jó állapotú hengerszett 16.000-19.000Ft
-főtengely 15.000-18.000Ft
-kuplungszerkezet erősített lamellákkal 14.000Ft
-gyári membrán 3.000Ft
-karbonlapos nyitott membrán 5.000Ft
-malossi membránlapok 2.000Ft