Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:42000

tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek
köszi urak a segitséget, a görgöket nem tudom, de egy kb 100 kg-os gazdija van a gépnek még nem szedtem szét de olyan kellene ami ehhez a testalkathoz megfelelő. üdv
Szeva! Hány grammos görgö kell szinte az összes van raktáron egy szett 2980ft ékszij 8500ft
szeva ! A robogohoz tatabányán kapsz szerintem minden alkatrészt adom a számot :0630-508-72-81 Rácz Attila ö csak robogokkal foglalkozik.
üdv urak piaggio nrg 50 hez keresek görgöket meg uj ékszijat aki tud keressen meg üdv gábor
igen.
Yamaha DT 80 (vízhűtéses) alkatrészek eladóak !

- a linkeket nem rakom ki, mert valamiért nem úgy rakja ki, hogy jó legyen...

Elérhetőségeim :

e-mail : gabi910617@freemail.hu (MSN-is ez)
mobil : 06303462198

Amik még megvannak : (+ amiket még nem írok le)

: komplett váltórész, lendkerék,főtengely, kuplung-elsőfékbowden, hátsófék(komplett dobbal), első sárvédő, központi teló, első teleszkópok, tank, lábtartók, km óra, kormány, hátsó 18" komplett kerék, hűtő, (+hűtőidom), kuplungkar, csomagtartó, láncvédő...

akit érdekel valami ír-hív megbesz. (képeket tudok küldeni)
Köszönöm a segítséget!
94- zzr 600as alkatrészek bontásból eladók 06309492804
94-es zzr 600alkatrészek bontásból eladók
Érdekel valakit Japán 125 MTX blokk? http://www.vatera.hu/honda_mtx...
Helló!
TM 125 Krosszhoz keresek komplett kuplung munkahengert,vagy olyat,ami kompatibilis vele!
Tel:30-4432-909.
hát b+ egy szinten vagy a viccbeli szőke nőkkel......
ennyi ésszel még csoda hogy egyáltalán lélegezni tudsz
milyen motorról beszélsz egyáltalán?
Üdv!
Megszeretnék egy olyat kérdezni,nemistudom h írjam le..az elsőkeréknél szerelés közben elveszett egy olyan amitől nem mozog el a kerék,ami a kerék közepébe van a szimeringnél.ha valaki tudna nekem segítsen pls! köszönöm : hartasz@freemail.hu
kösz, de nekem az most túl sok
Hi! Újban tudok 25000ft
hali, valakinek nincs véletlenül 91'-es Kawa ZZR "D" modellhez balos bordó tükör?
ja elfelejtettem minden alkatrész van náluk.
szeva keresd gerecse motor.hu vagy tel:0620 427-13-14 szatyina géza a tulaj.
Üdv!
Eladó Pár mázsa V2-es alkatrész!
És egy 1994-1997-ig zx6r blokk alkatrészek.
Tel:06206128887
Web:bontospityu.hupont.hu
Üdv!
Ne haragudjon hogy zavarom.
Nekünk volna eladó ZX6r alkatrészünk,csak pont az a fajta alkatrész nincs most ami önnek kéne,de volna eladó motoralkatrész,váz.
Angol papírral.
Fényképet meg lehet nézni a bontospityu.hupont.hu
Üdv Kaczkó
Hali!
Keresek 1990 elötti suzuki rm-hez gyujtás elektronikát.Aki tud segíteni küldjön egy mailt.üdv
fogltomi@freemail
köszönöm szépen!
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:50000

tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek