Srácok ez a szívócsonk, a képen 68. nincs olcsóbban? (kaptam egy ilyen árat, hogy 9740FT , boltos )
Egy ilyen fos kis gumi biz-basz , tudom, hogy inkább ez, mint később a blokk felújítás .... de ...
Nem tud esetleg valaki olcsóbban? vagy valami címet, ahol esetleg érdemes lenne érdeklődni, ha nincs, akkor marad ez ....
Telefonszám kellene,hogy megbeszéljük.A gyári,ha szerinted is megbízható,jöhet.Meg is rendelheted.Minden továbbit telón vagy mail-ban.Dobok mailt,hogy tovább léphessünk.
Keresek Kawasaki ZXR-750 1990 "H" szériához vezműláncot.A motorkód:ZX750F,alváz:ZX750H.Pontos számokat ne is kérjetek,mert nincs nálam a forgalmi.......Viszont nagyon kellene.Árat+szállítási időt is légyszi.Viszonyításként 20e-ért lenne,azonnal.
Előre is köszi mindenkinek!
eladó egy motorhispania fúria 2000-es évjárat frissen felújított,6sebességes Minarelli AM blokkal,frissen fórva prox dugóval még a doboza is megvan frissen fényezve +adok hozzá egy 120/90-18 as hátsó gumit (ami egy agy nélküli felnin van) mert ami rajta van az kopott.csak egy fejidom kell rá és kész ja meg szimering az első telóba.brutális fékekkel,eh-tárcsa,
TEL:.06-20-910-3659
GYERE EL ÉS PRÓBÁLD KI, sajnos szálításban nem tudok segíteni
eladó egy motorhispania fúria 2000-es évjárat frissen felújított,6sebességes Minarelli AM blokkal,frissen fórva prox dugóval még a doboza is megvan frissen fényezve +adok hozzá egy 120/90-18 as hátsó gumit (ami egy agy nélküli felnin van) mert ami rajta van az kopott.csak egy fejidom kell rá és kész ja meg szimering az első telóba.brutális fékekkel,eh-tárcsa,
sr idomok nem az őszes de nagy része nem törröttek
yamaha dt 50 ülés jó állapotban
honda cr 450r jó állapotban
olcsón
tel:06209339747
ja és egy suzuki lt 50 nagyon ritka
Ha a PC padon lett belőve, akkor a térkép a sport légszűrős változatra lesz használható. A sportlégszűrőt vedd ki, egy puha ronggyal, vagy szivaccsal töröld ki belőle az olajos koszfogó spray-t, majd forró vízzel mosd át, úgy hogy a tiszta feléről fújod a koszfogó felére a vizet. Ha levegővel kifújod az semmit sem ér, az nem viszi le a ragacsot. Ezt csináld annyiszor amikorra már tiszta nem lesz. Utána ne fújd be, hanem rakd vissza a motorba, és próáld ki. Ha jó, akkor vedd ki nagyon enyhén fújd be, és voilá, kész, mehet vissza.
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy sportlégszűrő van a motoromon. Megérett neki a tisztítás. Tisztítóval kimostam és amit mondtak hogy fújjam be, hozzá való olajos sparyel. Először, valószínűleg sokat fújhattam bele, mert alapjárat nem volt és 3-4ezerig a motor csak szaggatva ment. Levegővel kifújattam és jobb lett valamivel de az alapjárat gondol egyet és elkezd ugrálni elég rendesen, holott előtte nem csinálta. Most tetettek bele velem egy gyári szűrőt, csak mivel power commander van a motoron így nem tudom lehetne e használni gyári szűrővel is. Gondolom hozzá lett írva a sportlégszűrő.... tehát egyik kérdésem hogy a sportlégszűrővel tudok e valamit kezdeni és ha nem, akkor a gyárival használhatom e?! Előre is köszönöm
üdv.
Egy ilyen fos kis gumi biz-basz , tudom, hogy inkább ez, mint később a blokk felújítás .... de ...
Nem tud esetleg valaki olcsóbban? vagy valami címet, ahol esetleg érdemes lenne érdeklődni, ha nincs, akkor marad ez ....
20-9-248-425
Előre is köszi mindenkinek!
- a linkeket nem rakom ki, mert valamiért nem úgy rakja ki, hogy jó legyen...
Elérhetőségeim :
e-mail : gabi910617@freemail.hu (MSN-is ez)
mobil : 06303462198
Amik még megvannak : (+ amiket még nem írok le)
: komplett váltórész, lendkerék,főtengely, kuplung-elsőfékbowden, hátsófék(komplett dobbal), első sárvédő, központi teló, első teleszkópok, tank, lábtartók, km óra, kormány, hátsó 18" komplett kerék, hűtő, (+hűtőidom), kuplungkar, csomagtartó, láncvédő...
akit érdekel valami ír-hív megbesz. (képeket tudok küldeni)
(bontatlan blokk is van és bontott is)
CSERE ÉRDEKEL (HONDA XL125-re 50-es PAPÍROKKAL)
06-20-957-65-09
06-20-957-65-09
Generátorokat, és önindítókat javítok, tekercselek, minden motortípushoz!
Itt találsz részleteket: http://indukcio.uw.hu
Ádám
Már nincs meg a hozzá tartozó moci sem...... :(
Sajnos. De azért köszönöm.
Nekem van egy IC IGNITOR TID14-33-as elektronika eladó, ha érdekel! Tel.: 30 / 612-2067
CSERE ÉRDEKEL (HONDA XL125-re 50-es PAPÍROKKAL)
- Yamaha DT 80 (Kilométer Óra) akció csak ma 3500 ft ért vihető :)
- km óra tartó konzollal
- nyugodtan utána nézhettek 5000 alatt nincs, vagy nm működik...
ITT VAN 1 EGÉSZ JÓ pl. 6500 ft :) :
http://auto-motor.vatera.hu/al...
akit érdekel hív, ír emailt vagy MSN...
gabi910617@freemail.hu (MSN-em is ez)
06303462198 mobil...
yamaha dt 50 ülés jó állapotban
honda cr 450r jó állapotban
olcsón
tel:06209339747
ja és egy suzuki lt 50 nagyon ritka
üdv.