Ertem mire gonndolsz nem olyan a vege ,az a baj .valamit kitalalok vele ,nezegetek neten hatha talaok hozza hasonlot,meg bontot,de ezek itt nalunk el vannak szalva olyan arakat kernek,meghalyak hogy suzuki es egybol ugrik az ara mindennek,mindegy koszi a tanacsokat .minden jot.
szerintem üreges csavaros a tied minkét oldalon bemész vele autósboltba azt mondod kis traktoré és lehet hogy a/ fiat-é/ jó lesz rá. de azért a minőséget ha nem most később rá kell rakni. nem biztos hogy a fémcső plusz tudása kell neked.
Sziasztok.Fem vagy gumi fekcso kellene nekem ,de hosszabb mint az eretedi gs 500 hoz valo mert mas teleszkopokat kapot igy hosszabb kell vagy 10 15 cm el,korlubeluli ara erdekelne mert itt nalunk 20 ezer forint az ara a fem fekcsonek.Vagy adjatok otletet hogyan toldhatnam meg a regi gumicsovemet es mivel?koszonom elore is .
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, kelene pár "apróság" egy 2006-os évjáratú CPI 50-es Supermotohoz (pontos típust nem tudunk sajnos:()
-hűtőre nyomáskupak
-olajtartályra kupak
-Légszűrőház, szívócsonkkal
Hiányosan lett megvéve, és mivel nem épp egy ismert típus, nehéz hozzá találni valamit is.
Köszönöm türelmeteket, széles utat!
Szia, 2004es Yamaha wr 450 f-hez nincs első-hátsó enduro kereketek, tárcsákkal, lánckerékkel? Esetleg tuning kipuffkönyök? Légszűrőfedél? (az az oldalsó fekete amit 3 gyors záras csavar fog) Esetleg valamiféle utaslábtartó? Drz-é vagy amit fel lehetne rakni rá? Tank? 10 liternél nagyobb? Új wr fejidom?
Ezek ha vannak, milyen árban lennének?
Köszi szépen: Erik
helló! minarelli rv4 es blokkra való komplett 70-80ccm es hengerszett érdekelne meg 19mm es körülö karburátor szívócsonkal együtt. akinek van légysz irjon vissza.
üdv.
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:42000
Üdv!
Váz,hűtő,hengerfej kompletten szelepekkel,sebváltó,egy komplett blokk hajtó kar hibával(kikönyökölt).
Ami benne van a blokkba minden.
Szívócsonkok,hogyha érdekel valameik akkor erre a cimre irj vissza vagy TELL:06206128887
kaczko12@freemail.hu
Üdv
Ne tódjál hanem ha van a közeledben hidraulikacső gyártó biztos csinál neked hosszabb gumi csövet 2000-3000 pénzért.
Remélem tudtok segíteni, kelene pár "apróság" egy 2006-os évjáratú CPI 50-es Supermotohoz (pontos típust nem tudunk sajnos:()
-hűtőre nyomáskupak
-olajtartályra kupak
-Légszűrőház, szívócsonkkal
Hiányosan lett megvéve, és mivel nem épp egy ismert típus, nehéz hozzá találni valamit is.
Köszönöm türelmeteket, széles utat!
13.000ft
honda cbr 1100xx faridom(szürke):7.000ft
felnik,blokk alkatrészek,elektronikák,karburátor,hátsó lámpa,gázkar,hátsó lábtartó,villa híd,kormány csutkák,hátsó fék nyereg.
képet tudok küldeni a kívánt alkatrészről!
"Honda CBR 1000 RR 2004 hacso lengovola, hacso kerek, hacso teleszkop,fogaskerek,hacso fek tarcs fek nyeregel egyut"
Nitro N1700VF sisakok 49900 helyett most csak 21000 Ft-ért!
Postán is küldöm!
1 db XS
2 db XL
3 db XXL
20/974-1680
Ezek ha vannak, milyen árban lennének?
Köszi szépen: Erik
üdv.
feladva: tegnap 17:59
Bontott alkatrészek eladóak.
TEL:
06hetven2negyvennégy72kilencvenhárom
06harminc8husz
onnégy69negyvenkilenc
E-mail:boros666kukaccitromailponthu
Feladó adatai
megye/város: székesfehérvár
mobil: 06-30-824-6949
tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek
Kuplungkosarat keresek yamaha yz 250f 2001 (5nl)be. Kéne még a kis fogaskerék is ami összeköti a főtengellyel.
Váz,hűtő,hengerfej kompletten szelepekkel,sebváltó,egy komplett blokk hajtó kar hibával(kikönyökölt).
Ami benne van a blokkba minden.
Szívócsonkok,hogyha érdekel valameik akkor erre a cimre irj vissza vagy TELL:06206128887
kaczko12@freemail.hu
Üdv