Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keresek honda xr-hez fényváltó kapcsolót
de szerintem egy csomó gépen ilyen, az a kis pöcök és a kapcsoló is elég, de ha csak kompletten van az egész az is érdekelne
o gyűrűs 520as 118 csapos engem is érdekelne did rk vagy valami ilyesmi
most gyűrű nélküli regina van rajta nem sok bizalmam van benne pedig teljesen új.......
Szia! Did-ben tudok segiteni van raktáron 18000ft + posta 2000ft
Kösssz! . .
mél ment az adatlapon szereplő címedre!
110x520-as lánc érdekelne sos-ben,valami Miskolc környéki átvétellel. Jó lenne még menni a hétvégén.
Kombifogó kalapács?
teljesen jó az még
Ez a felni kuka...
Budapesten:XIV.kerületben "Kawaszati".Kb 10 perc alatt megvan,garanciát adnak.Régi bowden kell hozzá.http://kawaszati.hu/szolgaltat...
sziasztok. Szuksegem lenne egy Cagiva Canyon km spiralra, hol tudnek rendelni? vagy ha van esetleg valakinek akor irhatna, hasznalt is jo
Sziasztok!Valaki esetleg nem tud Aprilil rx-hez alkatrészeket,vagy valakit aki bont ilyen mocit?
minden infó érdekel:respect.ati@citromail.hu
épp ezt írtam a saját topicjukba, ezt most olvasom....
"Bowden javitás, készités (Biatorbágy)
Az öreg mindenféle bowdent készit, javít, házat cserél, vagy csak belső huzalt. A gyári ár töredékéért. Tel: 70/ 266 16 10. Biatorbágy."
kösz kuty cimet vagy telszámot tudsz adni, azt még nem tudom hogy viszem el de majd valakit megkérek hogy dobjon el biára,, igy is nagyon necces volt jönni kulung nélkül majdnem 50 km-ert
Biatorbágy, kisöreg fillérekért legyártja.
Kawasaki zx12r kuplungbowdent keresek ha valakinek hever szoljon OLCSÓÉRT VÁLSÁG VAN
Hi! Gyári új 9000ft adatlapomon elérsz! rendelésnél vázszám kell!
Sziasztok! '99-es Kawa KX 85 höz kellene váltótengely. Ha valaki tud, kérem írjon, mert nagyon fontos lenne. Köszi előre is
Osram Night Braker izókészlet eladó.
Vadiúj, bontatlan.
+90% fényerő, +35m távolság, +10% fényhatás, enyhe kékes beütés, full fehér fény.
2db H4-es a csomagban.
3500Ft.

Osram Night Braker
Kedves Motulos barátom!

A Motul 2010.08.01-jével árat emel, valamint megszüntetni akcióját az 5100-as olajra.
Nálunk még a raktárkészlet erejéig több Motul termék akciósan kapható 08.01. után is (amíg el nem fogy).
Motul 5100 10W-40 literes (min. 3l esetén!) 3475Ft helyett 2300Ft/l.
Motul 5100 10W-40 4 literes 3009Ft/l helyett 2150Ft/l. (4l 8600Ft)
Motul 7100 10W-40 4 literes 4958Ft/l helyett 3250Ft/l. (4l 13000Ft)
Motul RoadPlus láncspray 4246Ft helyett 3000Ft.

Az olajok mellé az olajszűrőt még mindig akciósan adjuk!
Az árakért hivatkozz erre az üzenetre!

További motoros termékek weblapunkon!
http://www.motoralkatresz.eu
Gyertya menetet akartam írni bocsi
Eladók a képen látható dolgok, potom árért, vagy benzinért :)
Ts első dob komplett, 2ezer ft.
Simson villabefogó 1500Ft
ts karburátor 22mm-es 2500Ft
simson 70ccm-es hengerfej a képen látható hibával jó kipumenettel 1500Ft
Gyári stender 1500Ft
Az árnak megfelelő Benzin csere is érdekell, mert már nagyon mennék motorozni:)
msn: membran01@hotmail.com
email:akos.s70b@citromail.hu

üdv
S.O.S.!
Sziasztok!
A képen látható 2004-es Yamaha tt600re típusú mocimhoz keresek segédvázat,első lábtartót,hátsófelnit!
De ha valaki tud olyan helyet ahol megjavítanák az is jó lenne!
A segítséget előre is köszönöm!
Kis akció mára ! Komplett váltórész ajándék működő KM órával, csak ma 8000 Ft. akit érdekel ír vagy hív...

Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu (ez az MSN em is)

- váltórészt 10 ezer alatt nem nagyon lehet találni + a km óra is ér vagy 3-4 ezer Ft. ot úgyhogy akit érdekel ír....