Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ha jól látom akkoez evo de hogy hanyas azt nem tom mert van evo1-2-3.
cs srácok ez a henger polini evo lenne ? ha valaki tud róla irjon thanx
eladó vf 750f alkatrészek, megegyezés szerinti áron. ugyanitt 2009-es kawasaki 250r új kerekek gumikkal tárcsákkal tengelyekkel egyben 65000 ft, valamint honda cbr 600 rr, 2003-2004 hez gyári idomszett nem gyári fénnyel, de törésmentesek. ár csak egyben 70000 ft. telefon: 0620/992-4528
Aprilia Af1 125 komplett váz!

ár:45.000Ft
Nem papíros! új gumi, első teló, kilóméteróra, elsó hátsó féktárcsa, hátúl féknyereggel..stb!
speedfan@citromail.hu
06209653518
18''col
ELADÓ egy 125-ös cross hátsó kerék 1 gondja hogy az egyik küllőt cserélni kell.ÁR:11000FT (ALKUKÉPES).
Valakinek Goodridge kék fémfékcső?
72cm + 68cm
Keress meg msn-en...
kár de azért köszi
Eladó alkatrészek!

zx6r feszültség szabályzó(6 lábas):8500ft
(98-99)zx6 hoz van más alkatrészem is,többek közt felni is.

1100xx faridom 8500ft téli áron.
Hoppá, azt a hajlítottat múlt héten adtam el
A kép nem csal (és én sem )

Üdv: Andi
sziasztok!
xr400-hoz keresnék tengelyt ami a vázat-a lengővillát és a blokkot köti össze. plussz hátsólámpának a belseje /foglalata/ is kéne.
köszi
az oldaltámasz mibe kerül?
már eladtam .
sziasztok keresek jó állapotú használt 70-es dugattyút minarelli AM6-hoz.SÜRGŐS LENNA
Hoppá ez nem az a kormány mint ami a honlapotokon van. Az egy magasított. Az már nincs meg? Vagy csak a fénykép csal?
cagiva cocishoz minden alkatrész ár megeggyezés szerint
Szia!
A profilodban nem találtam elérhetőséget, adnál egy telefonost, vagy keress minket a 70/500 8881-en

Üdv: Andi
Jó reggelt!
A kormányon lévő cuccok nincsenek az árban
Köszönöm.
szeva. az amatőr stunt riderek topikban keresd Tapai Tamást,ki van irva az elérhetősége .Ő megoldja.
Sziasztok!

Egy ismerősömnek kellene egy Cb 400-ra 65 fogas lánckerék. Tudtok valakit, aki lánckerék gyártással foglalkozik?
Értem én amit mondtok és jó hogy szóltatok.Nem rég felakartam vásárolni egyben ezt a motort,de valahogy meggondoltam magam
törött,és hiányos idomokat küldött...ebből melyik szó nem érthető?
Szia!mért kell vele vigyázni?Valamit irj le róla