Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bontós topikban keresett egy srác... hsz [2022]
Van még itt is........ Ja és csak egyben/2db doboz+konzol/ eladó! IRÁNYÁR! 25zer huf.
Inkább ide teszem mert a frímélt utálom mint a sz@rt.........
Ilyenre kellene index. Meg ahogy az egyik képen látszik a fordulatszámmérő köré az a műanyag gyűrű...
Am eladó a gép :)
2006 karbis.
Eladó LSL túrakormány SV650S k3 -on volt rajta.
irányár:70 ezer
Milyen évjáratu? Karbis, vagy injektoros változat? Nem teljesen egyformák, csak azért kérdezem.
szia! Szeretnék csináltatni kawasaki z750 2005 mocira üléspúpot és hasidomot! Ha tudnál milyen árba? Elöre is kösz!
hibátlan Gázkar bovdennel eladó 5000ft
FELHÍVÁS!

Ha egy ((Kormos Gergely)) nevű emberke hív benneteket Nemesvámosról alkatrész ügyben ne foglalkozzatok vele mert alkudozó és hazudozó aki a csomagot nem veszi át többszöri értesítésre sem.Ha felhívja az ember telefonon akkor csak hebeg habog hogy nem kapott értesítőt holott a postán másolat készül az értesítőről.

Csak szerettem volna felhívni figyelmeteket arra hogy nehogy kellemetlenségben legyen részetek!
Szia,van hozzá lámpám ha érdekel csörögj 06705850436.
Átadtam az infót!
Keresni fog a srác!

Köszi
A héten mindenféleképp!
Nekem van.Tartókonzol sérült csak.ha érdekel
Sziasztok,

keresek CBR600F4i-hez első lámpát
Cső
Yamaha YBR-re keresek index búrát.
Ha van valakinek dobjob egy mailt.
Köszi!
eladó honda cbr 600rr 2003-2004 re való 100%-ig gyári fényű eredeti japan komplett idomszett gyári dobbal komplett hátsó- lábtartókkal, és hátsóüléssel. ár egyben 160 eft. ugyanitt: kawasaki ninja 250 r új kerekek tárcsával gumikkal tengejekkel egyben 65 eft. u.itt: yamaha r1, 2007-2008 új eredeti japan fejidom ára 38 eft. ugyanitt cbr 600 rr 03-04 újszerű elsőlámpa ára 38 eft. 0620/992-4528
bocsi szal tudnál képet küldeni róluk?idaho@freemail.hu ra köszi
Hello

dobozokra lenne szükségem ha tudsz valakit. Irj nekem
köszi ;)
41.
helló. van egy 22mm es MIKUNI karbim gyárisal suzuki rg 80-ason volt kompletten megvan de bármi 50-70-80 as tuning motorra fel lehet tenni ha valakit érdekel irjon e mailt mate.93@vipmail.hu
Hány fogas?
Nekem van egy új. 5000 Ft.
Szassz!Lenne itt egy Krauser,kék konzol,beépített irányjelzővel 2db doboz kulccsal,a konzolra lehet hátsó dobozt is fogatni.......... VFR750-hez való eredetileg, ha érdekel hétvégén le zudom fotózni.......................
Sziasztok
Keresek 92 es Cagiva Mitohoz hátsó féktárcsát, valamint jó állapotú hátsó lánckereket. kebalazs@freemail.hu