Ha egy ((Kormos Gergely)) nevű emberke hív benneteket Nemesvámosról alkatrész ügyben ne foglalkozzatok vele mert alkudozó és hazudozó aki a csomagot nem veszi át többszöri értesítésre sem.Ha felhívja az ember telefonon akkor csak hebeg habog hogy nem kapott értesítőt holott a postán másolat készül az értesítőről.
Csak szerettem volna felhívni figyelmeteket arra hogy nehogy kellemetlenségben legyen részetek!
eladó honda cbr 600rr 2003-2004 re való 100%-ig gyári fényű eredeti japan komplett idomszett gyári dobbal komplett hátsó- lábtartókkal, és hátsóüléssel. ár egyben 160 eft. ugyanitt: kawasaki ninja 250 r új kerekek tárcsával gumikkal tengejekkel egyben 65 eft. u.itt: yamaha r1, 2007-2008 új eredeti japan fejidom ára 38 eft. ugyanitt cbr 600 rr 03-04 újszerű elsőlámpa ára 38 eft. 0620/992-4528
helló. van egy 22mm es MIKUNI karbim gyárisal suzuki rg 80-ason volt kompletten megvan de bármi 50-70-80 as tuning motorra fel lehet tenni ha valakit érdekel irjon e mailt mate.93@vipmail.hu
Szassz!Lenne itt egy Krauser,kék konzol,beépített irányjelzővel 2db doboz kulccsal,a konzolra lehet hátsó dobozt is fogatni.......... VFR750-hez való eredetileg, ha érdekel hétvégén le zudom fotózni.......................
Am eladó a gép :)
irányár:70 ezer
Ha egy ((Kormos Gergely)) nevű emberke hív benneteket Nemesvámosról alkatrész ügyben ne foglalkozzatok vele mert alkudozó és hazudozó aki a csomagot nem veszi át többszöri értesítésre sem.Ha felhívja az ember telefonon akkor csak hebeg habog hogy nem kapott értesítőt holott a postán másolat készül az értesítőről.
Csak szerettem volna felhívni figyelmeteket arra hogy nehogy kellemetlenségben legyen részetek!
Keresni fog a srác!
Köszi
keresek CBR600F4i-hez első lámpát
Yamaha YBR-re keresek index búrát.
Ha van valakinek dobjob egy mailt.
Köszi!
dobozokra lenne szükségem ha tudsz valakit. Irj nekem
köszi ;)
Keresek 92 es Cagiva Mitohoz hátsó féktárcsát, valamint jó állapotú hátsó lánckereket. kebalazs@freemail.hu