Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZZR alkatrészt ENNYIÉRT?
96-os kawa zzr400 főtengely+váltó+kuplung+önindító+henger+dugók gyűrűvel+kipu leömlő+kábelköteg+blokkalkatrészek+92-es zzr600 fesszabályzó+még sok minden egyben csak 25e!
unatkozas@citromail.hu
70/3650837
Helló
Valaki megtudja nekem mondani hogy ezek mivel mássabak mint a gyári idomszet? anyagra meg stb ?

http://global.ebay.com/SUZUKI_...

elöre is köszi
97 es 900rr hez keresek jobbos és balos tükröt korrekt áron!

S:O:S
én tudok csak az egész motort el kellene hozni
Ez kedves volt, köszönjük mi is a vásárlást

Üdv: Andi
Fekete vagy arany színű hátsó lánckereket keresek! Kawasaki zx-6r 03-04 40 foggal Csak új bontatlan érdekel! elérhetőségem az adatlapomon!
sziasztok érdeklödnék hogy valaki tud e valami vagy csináltatott már féktárcsát ennél a hirdetőnél http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
válaszaitok előre is köszi
Sziasztok,,,van egy eladó gsxr 600 k8-as hátsó felnim,,fekete,,és r6 ra egy akrapovich hátsó dobom,,azt hiszem 2006 os modell volt.
halihó!89 es zxr750 hátsó sárvédő!valkinek a sufnijában?
Csőváz emberek.Erre az nsr-e keresek hasidomot,ha valakinek van eladó zörögjön rám!+3630 8348425 köcce
hali én keresek kx250 97 utánit megragadt hiányos sérült stb 062004829957
Valakinek 1100xx-hez, jobbos tükörhéj akadna.éé?

üdv: Én-e
hello

érdeklődnék hogy van-e valakinek elfekvőbe cagiva 350-es hez vezérmű lánc, hozzá a fogaskerék, és komplett kuplung! előre is köszi. komoly vevő vagyok így nagyon sűrgősen kellene
hello

van 1 csomó etz 250-es alkatrészem minden ami blokk( pl:250-es henger henger fej, dugók, 300-as henger és hengerfej, gyujtás és km ora, fordszám mérő,váltó alkatrészek, stb) és ami elektronika. olcsón adom, érdeklődni mailben! turpi.urfi@freemail.hu
Leo Vince Made hand TT Robogó sportdob eladó!

Felszerelhető: Aprilia,Yamaha,MBK,Malaguti,Italjet,Keeway,stb...
ÖSSZ
ES:Fekvő Minarelli motoros robogóhoz,akár levegős,akár vízes.
Postával is!

Érd:06/20-9214-102
Köszönöm a Sugó motorsnak TDM hengerfejet .üdv csabesz.(nemsokára rendelem a többi motyót is.)
Sziasztok!

Nekem Yamaha FZS 1000-hez kellene (ha lehet kék) hasidom!
ha tud valaki írjon pls!
Hali ha valakit érdekel van ybr 250-hez csomagtartó-doboztartó. 10000 ft erniybr250@citromail.hu
szia sajnos nincs jobbos tükör a haveromnak se csak balos
köszönöm már találtam, de ha nem jó akko jelentkezem.
eladó honda cbr 600 rr, 2003-2004 hez gyári idomszett, nem gyári fénnyel, viszont sértetlen idomok. csak egyben eladók ár 70 eft. ugyanitt cbr 954 rr komplett váltó 2-es fokozat és léptetőhibával, ár 15 eft. u.itt honda vf 750 f alkatrészek olcsón eladók. telefon: +36 20/598-2538
Szia! Ha léghütéses 38900ft ha vizes Ez 70cm 52900ft van nekünk!
Hali
Érdeklődnék hogy valaki tud e 96-os kereklámpás mitohoz gyári faridomot?Adnék érte egyedi pályaidomot beépített ledes lámpával!
köszönöm