Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!89 es zxr750 kilóméter spirál esetleg valakinek a tarsolyában?mindkét oldali hasidom?
mennyit kérsz érte?
Úgy. ETS 250 Trophy-Sport. (22L.) Gyárto
Hello

úgy érted ETS tankod?
üdv
Szia!
CBR 125 2004-2007?
Van ilyen típusú benzintankom.
Tóth Tibor 06-20-254-7408
Szia!
Van egy, de sz...rá van törve, nem értékesíthető sajna

Üdv: Andi
Eladó Aprilia af1 125 Komplett Váz

Kerekekkel együtt,szinte új gumikkal, elöl háttul tárcsafékkel, háttúl féknyereggel együtt, bölcsővázzal, kilóméterórával, színre fújt 2 komponensű (festés+lakk) metál fekete színnel!

60.000Ft
speedfan@citromail.hu
http://www
.kepesmotor.hu/motor...

Majd délután lesántikálok és megnézem de biztos jó lesz
Remélem jó is
Szia Andi!Megérkezett a relé.Nagyon köszönöm nektek
Üdv

250-es gyorsasági blokkot keresek megvételre!
Bármilyen típus megfelel!
Csak komplett blokk legyen, és működőképes!
Szia!
Keress meg minket a 70/500 8881-es számon, vagy skype-on.

Üdv: Andi
CBR F4 gyári dob,CBR F2 hátsó sárvédő,hátsó indexek,menesztő+50es lánckerék!,ZX-6 tükrök,88-as ZX-10 váltó,generátor,önindító,GPZ 500 S kartelfedél eladók!
Sziasztok.. segitseget kernek,vennek egy hasznalt motrot elso moci szuzuki gs 500 e 94 es ,arban turheto de kivancsi lennek mennyi lenne hozza az uj dugok, gyuru, es egyebek teljes generalhoz ,hogy megis mennyi lenne ha befurdok vele ?Kerestem honalpot de ezek arait nem talaltam nincs otletem .Ha tudtok kuldjetek honlap cimet vagy ar listat vagy csak par arat hogy megis mennyibe lehetnek ezek a cucok,mindennek nagyon orulnek.Jah vezermulanc mennyi ideig hasznalhato ,mik a tunetek a cserere szorul vagy honann lehet rajonni hogy mar nincs sok neki?A km oraja butykolt nem lehet utana menni ,szerviz konyv meg nincs.
Eladó bontott és új alkatrészek japán sport és utcai motorokhoz nagy választékban HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA.CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
Az előző szam:+36 70 516 1775(cr 250 főtengely)
Hali mindenkinek. Honda CR250 95-96évjárathoz keresek főtengelyt,felújítani való is érdekel!
+36 70 51601775.
jah, elérhetőség: 30/2780337
Sziasztok!

Ha valakit érdekel:

2 db hibátlan Sumitomo féknyereg magában. 4JH-s FZR-ről valók, de jó az FZr-ekbe azt hiszem, és a Thundercatnek is ugyanez a gyárija.

Továbbá 2 db 280 mm-es féktárcsa, minimálisan kopottak, viszont nem ütnek, teljesen használhatóak. Yamahákra való.

15 e Ft darabja, alkudni csak keveset.
szia több is van biztos van hibátlan
postán is küldöm
ha érdekel hivj 06209352002
Hello cbrgabor!

Motorszerelésben olvastam hogy kábelkorbácsot akarsz cserélni, amit te raknál össze. Találtál olyan helyet ahonnan lehet szerezni mindenféle szinű vezetéket? Természetesen ha másnak van jó tippje, örömmel fogadom
Szia!

Arról a Suzuki RF hátsó sárvédőről tudnál nekem egy képet küldeni?
Milyen állapotban van, nincs vágva?
Csak mert KPM vizsgára viszem, és teljes sárvédő kellene, fényvisszaverővel, rendszámtartóval
Kösz.
szia semmi gond csak másfél órát kerestem,letakaritottam,kiprobáltam és lefényképeztem
ezt mindenképp megteszem legközelebb is bárkinek
Hali mindenkinek. 95 -ös HONDA CR 250-hez keresek kipufogó rendszert.A gyári is jó. Előre is köszi.Üdv.