Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy érted hogy alkudozól ?
kb így vagyok én is......
ráadásul csak a hátsó ülésre tudok beülni, max egy bálna merciben férek el nyújtott lábbal elöl
de a nagy sresszre miatt majd alkudozok keményen
Okés rendben Ha jól lennék és nem mankóznék akkor kivittem volna neked.de ha nem tudok egyedül érvényesülni sajnos alkalmazkodnom kell
nekem is azért volt gáz mert egyik bolt csak délig volt nyitva, de csak fél egyre értünk oda...
anyagbeszerző kőrúthoz csatlakoztam, pesten is elszaroltunk az összes templombajáró tata előttünk volt
no mindegy
ha sikerül,holnap tolok sms-t
Pedig hazahoztam a garázsból hogy viszem neked.Tudod én korrekt vagyok de ezt nem hittem volna hogy megszívatom magam ma.direkt felkeltem erre semmi.
Király lenne.
lehet holnap elvinnének ez olyan 50%
délelőtt kiderül, ha sikerül összehozni
Én fent voltam 5 órákkor a viktor azt mondta 30 perc és itt lesz.Utána felhív hogy toljuk be mondom oké.De mivel én bottal járok ezért esélytelen.Gyalogoltam vagy 1 km oda 1 vissza.elég is volt
de megbeszéltem vele hogy lemegyünk hozzád a dobbal
melyikőtök volt lusta felkelni? te vagy a sofőr?
egész úton hallgathattam, hogy miattam késünk mindenhonnan, a semmiért....
Hali!

CBR929-re szeretnék egyenes kormányt, van valakinek ötlete?
Rá valo villahid?
Sziasztok!

CBR 1100XX-hez első telók(1 pár), első hátsó gyári indexek,gyári hátsó lámpa, illetve ledes füstszinű első-hátsó indexek hozzávaló ledes hátsó lámpával eladók!

Érdekelne xx-hez vizhütő, és bal első lábtartó konzolostól! Számom az adatlapomon! 30/.................
Hali! Valakinek nem tud Suzuki RMX 50-re hűtővíztartály sapkát, vagy nincs ötlete?
Köszi!
itt megnézheted mindet:www.motorbonto.mlap.hu
zx6r alkatrészek eladóak 98-99
kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók,tükrök,idomok,tank,villaszárak,felnik,lámpá

k,ülés ,féktárcsák,elektromos alkatrészek,indexek,váz,motorblokk,müszerfal,és még sok apróság .TEL06309492804
mél ment!
Milyen állapotúak?Mennyi sportmotor gumi van közte?Kép van?Erre a címre válaszólj:p.gabor1983@citromail.hu
ment
dobj te is egy számot ha valami van tudjak szólni
Hát ezt sajna nem tudom előre
ok
ha lesz dekompresszoros kuplungkar az majd megbeszéljük
tavaszig ráér......
az kb milyen ár lesz?
cbr 600 f4 első sárvédő kéne
kicsit sérült sem baj
Dobhatsz sms-t
honda cbr 929rr jobb alsó idom és 1000rr V betétidom,8e és 2e ft túraenduró gumi csere érdekel 150/70 17 méretben
hali
akkor holnap reggel a hídnál 7:15 kor
ennyit tudtam lealkudni az indulásból
amikor soltnál járunk toljak egy sms az 58as végű telszámra?