kb így vagyok én is......
ráadásul csak a hátsó ülésre tudok beülni, max egy bálna merciben férek el nyújtott lábbal elöl
de a nagy sresszre miatt majd alkudozok keményen
nekem is azért volt gáz mert egyik bolt csak délig volt nyitva, de csak fél egyre értünk oda...
anyagbeszerző kőrúthoz csatlakoztam, pesten is elszaroltunk az összes templombajáró tata előttünk volt
no mindegy
ha sikerül,holnap tolok sms-t
Én fent voltam 5 órákkor a viktor azt mondta 30 perc és itt lesz.Utána felhív hogy toljuk be mondom oké.De mivel én bottal járok ezért esélytelen.Gyalogoltam vagy 1 km oda 1 vissza.elég is volt
de megbeszéltem vele hogy lemegyünk hozzád a dobbal
CBR 1100XX-hez első telók(1 pár), első hátsó gyári indexek,gyári hátsó lámpa, illetve ledes füstszinű első-hátsó indexek hozzávaló ledes hátsó lámpával eladók!
Érdekelne xx-hez vizhütő, és bal első lábtartó konzolostól! Számom az adatlapomon! 30/.................
ráadásul csak a hátsó ülésre tudok beülni, max egy bálna merciben férek el nyújtott lábbal elöl
de a nagy sresszre miatt majd alkudozok keményen
anyagbeszerző kőrúthoz csatlakoztam, pesten is elszaroltunk az összes templombajáró tata előttünk volt
no mindegy
ha sikerül,holnap tolok sms-t
délelőtt kiderül, ha sikerül összehozni
de megbeszéltem vele hogy lemegyünk hozzád a dobbal
egész úton hallgathattam, hogy miattam késünk mindenhonnan, a semmiért....
CBR929-re szeretnék egyenes kormányt, van valakinek ötlete?
Rá valo villahid?
CBR 1100XX-hez első telók(1 pár), első hátsó gyári indexek,gyári hátsó lámpa, illetve ledes füstszinű első-hátsó indexek hozzávaló ledes hátsó lámpával eladók!
Érdekelne xx-hez vizhütő, és bal első lábtartó konzolostól! Számom az adatlapomon! 30/.................
Köszi!
k,ülés ,féktárcsák,elektromos alkatrészek,indexek,váz,motorblokk,müszerfal,és még sok apróság .TEL06309492804
ha lesz dekompresszoros kuplungkar az majd megbeszéljük
tavaszig ráér......
az kb milyen ár lesz?
kicsit sérült sem baj
akkor holnap reggel a hídnál 7:15 kor
ennyit tudtam lealkudni az indulásból
amikor soltnál járunk toljak egy sms az 58as végű telszámra?