Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha érdekel akkor a magasítókat a kormányt meg egy hibátlan kormányvég súlyt adok.8e pénzért.
Jah majdnem elfelejtettem:A segédvázat már elvitték és csak az ülések vannak meg és a faridom.
Csinálok képet délután
Tehát akkor egy sima felfogató meg egy magasító kell neked.
Van kormányom ne egy icipicit görbe de nem vészes.
Szia, érdekel a fékcső. Milyen megoldásban készült ( közösítőig, és onnan ketté - vagy egy-egy szár végig lefele ? )

Kösz.
Szia ! Azt elfelejtettem leirni h.legalább 5cm magas kellene mert beleér a tankba a kormány+mi pénz? esetleg kormányod is van?
zzr 600-as fém fékcsö eladó. zzr 600 E bontott alkatrészek. lámpák,spojlerek ,index,váz,tank ,hütö,olajhütö,kerekek,fékkek,kormány csutkák,müszerfal,tükrök ,motor blokk ,karbi sor,elsötelok,minden aproság is, Telefon 06309492804
Van vidid hogy hogy szól?
Köszi szépen nagylelkű vagy de előbb akkor el kéne adnom az enyémet
CBR-es kollégának engedek belőle egy kicsit, ha érdekel.
Gondolkodtam a tiéden nagyon de már ez a 4 dik dobom idén
Ez az egrus most bevált
Azt én is de jó volna eladni a yoshit. Én is tudok azon felül még egy pár rendszert
belinkeljem?
Most láttam egy arrow rendszert eladót
Igazából egy rendszert szeretnék rá.
Emberes üvöltést tud amúgy produkálni a yoshi barátom.
Jah szépek
Az elkelt pikk-pakk csak a képet nem törölte le csak sokkal később.
az igaz.Látom árulod a dobodat.Miért? nem jött be?
a matrica meg ilyen
A konzolt én csináltam üvegszálból de 6. fokozatban eltörte ezért fémből készül, de az enyém eléggé parasztosan a fejidomtartó vasra van fogatva a másik fele meg egy bilinccsel a villaszáron amit esztergályos csinált meg. Iparososabb mint gondoltam. De egyébként meg nem szépségverseny.
és ez mennyibe kerül?
ilyen
Basszus nincs már fent a grandemoton volt vagy 1 hónapig