Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sosem hallottam ilyen motort gyári dobbal.......
de akkor gondolom 120 alatti lehet
amúgy nekem pont egy suttogós kellene
ez gyári dob a 8 ezres cbr 900 rr gyári dob
amúgy ez mennyire ordítós kipuff?
jó okés:Én meg csinálok róla képet minden egyes részéről hogy nehogy félreértés legyen ha postázom :)
ok megmérem holnap az enyém
honda indexek eladók. 10e a 4db
Azt mondta hogy megvan repedve a burája.Jó rendben én ne vagyok egy majom gyerek ha akarja vissza veszem.5e be adtam neki.Vissza veszem én tőle majd akkor vesz valahol 8-10 ért.Én nem akarok félreértést szaros 5 ezer forinton érted?
Azért azt tegyük hozzá hogy ha sima spotlampiont tesz bele akkor az világítani fogja a sárvédőt meg a felette haladó Mig-28-ast csak az utat pont nem....
http://images.google.hu/imgres...

Egy ilyen fejidomot küldtem 5 ezerért nem sokat használtam ezért nem értem hogy törött.De mondom ha akarod vissza veszem vagy küldök 1000ft a lápára
Mivel ezek spot lámpák amik benne vannak ezért 1 rugóból kijön 2 darab max küldők 1000ft postán neked levélben
Baszus!Ha tényleg így van akkor küld vissza és vissza veszem én ilyenen nem fogyok összeveszni senkivel szerintem ez így korekt
Azt nem t. de ha hazamegyek küldök szép képet róla, fater hivott fel h.törött mind két lámpája de 1hét múlva magyarba leszek!
Morad 21-es ráfot keresek, akinek véletlen van ilyen,az írjon!
60 as a bemeneti cső:Hossz ha jól emlékszem 50-55 valahogy így.
Ilyen ez a dob
Törött?Azt az hogy?
Hát ha gyorsan nem is de idővel....
köszi hogy irtál, majd meglátom mi lessz az asszonykámnak akarok megint ilyen gépet venni és találtam olcson egy dugósérültet hengerfejhibával, az elözöt eladtam (elgagyiztam) alkatrésznek Na mind1 majd meglátjuk mi lessz, még egy kérdés ez japán belpiacos cucc? mert ugy tudom nem ugyanaz a 2
ennek a 8 ezresnek mekkora a dobba bemenő csőátmérő?
és mekkora dob hossz?
Üdv! Megjött a csomag! Azt elfelejtetted közölni hogy törööt mind a két lámpa az idomban
Szia Teve007!
Én már régebben is irtam a főtengelyről ,de nem jött visszajelzés!
A hengerfej viszont már nincs meg, a Kardos Zolinak Vecsésen úgy tudom van ,de elég sok pénzért adja.
Sportdob olasz e betűs:12e
Ugyan itt egy cbr 900rr gyári dob 3 csavaros:8e
GSXR 600-750 rad:Srad felirat 3 rétegű lakozható:3e
Suzuki felirat 3 rétegű:1500ft
GSXR 600-750 air-box karbon:15e irányáron
Eladó zx6 alkatrészek.Ha kell valamelyik kérdezz az áráról:
Kellet nekem 200ezret bukni, és mindösszesen 2 héttel ezelött még kellet volna , de még mindig előfordulhat hogy kellen fog valami, mert van kilátásban egy gsxr250 ami hengerfejes, visszatérünk rá. üdv