Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha véletlen neked nem lenne jó , vagy nem tetszene a hangja , akkor átvenném ...
napersze, ha megtartod ebben az állapotában ...
nekem egy 900rr-e kellene ..

üdv.
üdv! Ha megvan az r6farok érdekelne merre lakolsz mert megnézném oszt üzlet ha buli!
msn: kiraly.mate@hotmail.com
ok-ok
Hali! KTM exc520-hoz új vezérműlácot tud valaki?
Nem most. Még sok héttel ezelőtt, mikor a saját hirdetésében volt akkor értekeztünk. Természetesen ha érdekli, bármikor csereberélhetünk-egyeztethetünk árakat.
Oxtar csizma 43-as kitűnő állapotban eladó! Irányár 20000 Ft
Kawasaki ZX-10R '08 -hoz jobb oldali fejidom a képen látható sérüléssel eladó! Irányár 6000 Ft
Kawasaki ZX-6R '98-'02 és ZX-9R '98-'03 tükrök eladók!
Volt már motoron de nagyon jó állapotban, szinte ÚJ!
Irányár 9000Ft/pár!
zx6r alkatrészek itt:www.motorbonto.mlap.hu
jó lesz ez
no de akkor ne offoljunk mert megharap a kutya
akkor holnap sms üdv

ui
mondjuk ez olyan "csevegős" aprós topik
rendes apróhirdetés is van........
szia!Ez egy gyári cbr 900 rr dob ha öblös hangot akarsz a motorodnak akkor ez nem neked vakó
Most beszéltem Mátéval és azt mondta hogy nem hívta senki a stabilizátor ügyben senki.Jól írtad be a számot?
Én is itt szoktam, kenőanyagban - fékben stb. , nem újdonság - nem vagyunk egyedül ezzel.
De a nyilvános része addig tart, amíg eladó-vevő találkozik: a többinek már emailben a helye. Gondolj bele, ha valaki feltett ide két napja egy akármit, annak a hirdetését senki nem fogja már megtalálni, mert nem lapoz vissza öt oldalt a csevegések mentén.

Mondom, nekem pont mindegy, de a 'szomszéd' motoros v. épp quados fórumokon simán kitiltás jár ha csevegőt nyit vki a alkatrészes, vagy apróhirdetés topikból. Egyszerűen kitolás a többiekkel.
(Félre ne érts, Neked személy szerint én csak örülök, végre egy alkatrészes a városban! )

Én ha felrakok vmit, akkor Miaz-mibevaló-új/használt?-mennyiért. Elérhetőség az adatlapon, oszt'jóidő.
Engem is érdekelne 15e körül 2egyforma csövecske mind1 az átmérő és hossz!Szerezz valamit persze ne lehessen átlátni rajta
ez lenne az
szia van 1 vizhütöm 150 euro
lábtartó konzol 40 euro ha érdekel irj
Szeva!bocs ne haragudj hogy itt intézem az üzletet
... KEDVES CSETELŐK...

A hirdetésen túlmutató, személyes párbeszédet nem lehetne msn-en/emailen intézni ? Nekem tökmindegy, de aki itt hirdetne (vagy keres) épp valamit, azt szerintem bosszantja, hogy 80 hozzászólásból, kb. 76 , ugyanannak a két-három embernek a társalgása egy témáról.
gépbe
Mindjárt küldök képet róla mert itt van fent nálam csak töltök elemet a gépba
na jó de csak neked!Ha eljössz érte
tegnap már 6500nél jártunk
rendes vagy de 7000 ft alá nem nagyon megyek
minél kevesebb vételár elérése a cél