ha véletlen neked nem lenne jó , vagy nem tetszene a hangja , akkor átvenném ...
napersze, ha megtartod ebben az állapotában ...
nekem egy 900rr-e kellene ..
Nem most. Még sok héttel ezelőtt, mikor a saját hirdetésében volt akkor értekeztünk. Természetesen ha érdekli, bármikor csereberélhetünk-egyeztethetünk árakat.
Én is itt szoktam, kenőanyagban - fékben stb. , nem újdonság - nem vagyunk egyedül ezzel.
De a nyilvános része addig tart, amíg eladó-vevő találkozik: a többinek már emailben a helye. Gondolj bele, ha valaki feltett ide két napja egy akármit, annak a hirdetését senki nem fogja már megtalálni, mert nem lapoz vissza öt oldalt a csevegések mentén.
Mondom, nekem pont mindegy, de a 'szomszéd' motoros v. épp quados fórumokon simán kitiltás jár ha csevegőt nyit vki a alkatrészes, vagy apróhirdetés topikból. Egyszerűen kitolás a többiekkel.
(Félre ne érts, Neked személy szerint én csak örülök, végre egy alkatrészes a városban! )
Én ha felrakok vmit, akkor Miaz-mibevaló-új/használt?-mennyiért. Elérhetőség az adatlapon, oszt'jóidő.
A hirdetésen túlmutató, személyes párbeszédet nem lehetne msn-en/emailen intézni ? Nekem tökmindegy, de aki itt hirdetne (vagy keres) épp valamit, azt szerintem bosszantja, hogy 80 hozzászólásból, kb. 76 , ugyanannak a két-három embernek a társalgása egy témáról.
napersze, ha megtartod ebben az állapotában ...
nekem egy 900rr-e kellene ..
üdv.