Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs kocsi akkor bulizni mennek ete.De most is letudom vinni ha kell mert most van kocsi
hétvégén nem vagyok itthon
max jövő hét hétköznap
ennyire gáz a 7 óra?
Jó neked ma ha leviszem,?
megpróbálok valamit intézni hogy elvigyem ma neked körösre
6perc 240-el motorral?
akkor valószínűleg eltépünk érte, 7 felé fent leszel már? előtte semmiképp nem megyünk
mailban küldj egy címet és egy tel számot
este tolok egy sms-t ha már biztos lesz
olyan 6 percre
visszafelé albertirsa-kecskemét felé jövünk ott van intéznivaló a sofőrnek....
amúgy a hídtól kb mennyi percre laktok?
elég feszes időbeosztás van de lehet beleférne
ajaj
és mikor jöttök vissza?
szétszakítottam a térdembe valami keresztszalagot... aztán bokától golyóig gipsz lett a vége
elég korán leszünk ott olyan 7 óra felé
Baszus!mi történt?Mikor lesztek ott?
vazzeg.........
én is tökig gipszben vagyok......
csak holnap visznek fel pestre (51esen) azért gondoltam a hídra
Igen az vagyok de sajna törött a lábam:(Na de ha az új hídhoz eltudsz jönni akkor gyere be a városba és elviheted a dobot 6500-ba
meg tudod, ilyen cigány nép a magyar
mindig alkudozni akar....
akkor postával 8 és mindenkinek elmondom hogy tőled vettem, és király csávó vagy
de ha holnap reggel elhozod a vecsei hídhoz akkor nem kell postázni és akkor is megvan a 8 pénz
már ha jól láttam hogy dunaújvárosi vagy...
eladó ninja 250r /2009 szinte új bontott alkatrészek blokk kerekek stb., u.itt: honda cbr 600 rr 03-04-hez lábtartók , tükrök elsőlámpa , és egyéb .,u.itt: yamaha r6 , 2000 évjáratú komplett első futómű egy kormánycsutkával, komplett fékrendszerrel, elsősárvédővel egyben 100 eft. ( a cefre nem eladó ) 20/992-4528
Na tehát te ott jártál?Akkor neked annyi ha ott nézted:)Most csináltam az oldalt és aki ott nézi az árakat akkor nekik annyi reklám tudod:)
oldaladon meg 7-re van kirakva
az az igazság hogy10-től -20 ig mennek ezek a dobok.Én azért raktam fel 8 ba hogy biztosra elvigyék mert ennyiért nincs sehol.Ennél lejjebb nem tudok sajna menni
no nekem csak 40-es a cső......
kis motor kis cső
mondjuk 60-ast lehet csinálni belőle
8-ba belefér postástul? mert akkor összeszenvedem a csatlakozást
cserélném kerek lámpára. Pl.: cb, sv, bandit...........
Helló!
Valaki nem tud egy eladó segédvázat 2003-as r6 ra .Előre is köszi
Csumi
az a cél minél halkabb legyen
mostanival olyan pattogós mint egy 125ös 2t
akkor a többit holnap
thx!
én úgy tudom a 350 esnek vékonyabb a beömlő nyílása, de rá lehet tenni egy összekötő darabbal. Olyan hangja lesz mint a villanymotor
egy 350es cagivára kellene, mert ami rajta van elég béna hangú.....
ha jó a bemenet akkor tuti kell, felfogatást meg majd megoldom, van pár hely rajta
ez kellemes hangot ad suttogosO22]Milyen gépre rakod?: