Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha vki tud ilyen kipufogó dobot- rs-125höz az szóljon
Teve007!
Úgy tudom a bandit és a gixer 250 89-94-ig ugyazazzal a motorblokkal jött ki ,és csak belpiacosok voltak.Azt hiszem a régebbi banditok és az across két karbis blokkal jöttek ki,ezeken már négy külön karbi van.Nekem GSX RR-em volt ,anak más a főtengelye ,a primer hajtása és a vezérműtengelye ,azért erősebbek a banditnál. Én összeházasítottam egy bandit blokkot az RR-ével ,azért maradtak vegyes alkatészeim.
Na mindegy ,a kérdésedre válaszolva a gixer biztos hogy belpiacos ,a bandit blokk amit vettem pedig tudomásom szerint egyenesen japánból jött.
2 cm a csutka átmérője tehát a féké is ennyi
átmérő
Évjáratra gondolsz?98-99 zx6r
hányas?
zx6r Villahíd kormánycsutkák:
Ha le sz szólok
nagy hiba.........
Fékmunka henger tartállyal karral eladó
Most nézem nincs már olyanom
ezen van dekompresszorkar? én nem látni....
erre gondolsz kompletten?:
olyan kuplunkar&felfogatásod van amin található dekompresszorkar is?
eladók
okés ott leszek a híd után pest fele a leálló sávban
okés Majd akkor szólsz ha kell valami
nekem jó a 8 pénz, de akkor 7 felé legyetek ott.
este megkérdem a sofőröm mikor indulunk, akkor pontosítunk, időre kell mindkettőnknek menni.......
küld mailba a számod
Val szinü r6-ét rakok fel jobban tedszik,de nincs kizárva h. még üzletelünk!CSő!Nem szeretném ha lelasulna a gyógyulásod e miatt!
Szia!Okés rendben.Fátylat rá.Én nem haragudtam csak felajánlottam hogy segítek mindenben mert te is motoros vagy meg én is.Mert tudod én szeretem ha minden rendben megy mert sok mindenem van (alkatrészek)és szeretem kerülni az összetűzést.Apropó.Ha majd kell a faridom amit rég beszéltünk akkor még megvan de sajna a segédváz nincs.Ha ügyes vagy akkor rámegy a tiédre is .De persze mielőtt küldöm megmutatom veb kamerán hogy mikor csomagolom és milyen állapotban van mert én már nem bízom a postában.és még egyszer ne haragudj én nem törötten küldtem neked
Vissza már nem küldöm! Így is 5 ropi volt a postakölcség! Majd keresek bele valamit,vagy eladom!Nézd csak!Na szóval nem vág földhöz 5e jártam ennél szarabul is itt meg aztán lehet a pota a ludas ezt sajna nem tudom meg! Fátylat rá
Jó reggel átvisszük a túloldalra neked de akkor 8 ahogy mondtad.Fizetek benyót havernak
most nem jó...
vagy holnap vagy jövő hétköznap vagy posta
melyik legyen?