Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok:Yamaha fz6 hoz keresek felyidomot 2007-es elöre is kössz.
Eladó új, dobozos aksitöltő.
6/12V. Motor/autó/téli karbantartó töltés.
Fél év jótállás.
7000Ft.
Kettőt vettem egy nekem egy akinek kell.
honda cm 125-oldal delkit keresek jobb oldali ahol az aksi van sürgös!
eladó! honda cm125-csomagtartó.enduró kipufogo. honda mtx-dob.12v feszabályzó.06706206150
Helló,eladó Gianelli Silencers sportdob, alig használt,szétbontottam a gépem,és ez még megmaradt.. 20e FT.
email/msn: bojtorbalint@freemail.hu
molbil: 0630/3855381
Eladó:

XL 125S / CB 125 Önindítós, 12V-os motorblokk, alkatrészenként.
Érdeklődni itt, vagy publikus emil címemen.

Motoros
sziasztok nem tud valaki,egy Z1000 (2003as)ra ,elsokereket fektarcsakkal,elso lampat,hutot,es 2 turaplexit
Itt a Kép az idomról!
eladó dunlop d 208 motorgumik 300 km-ert! futottak hibátlanok 120/70-zr17 és 180/55-zr 17 méretűek. ár 38000 ft. 0620/992-4528
Hali Eladó egy acerbis fejidom plexi nélkül 20000Ft elamil cimem:mark0512@freemail.hu ha irsz küldök róla képet ! am jó állapotba van !
okés rendben
OK. Utánajárok hogy stimmel e, aztán jelzek ha OK.
Hu ezt jó kérdés volt-ezt sajna nem tudom.De ezért a 2 ért 10e kérek
Igen, mondjuk nekem csak a fém ház kéne, a kar meg a bowdenek nekem ugyanaz, bár nem tudom külön akarod e adni. Meg hozzá a kapcsolók is kellenek. Igazából akkor lenne jó nekem ez a gázkonzol ha úgy fel lehet szerelni, hogy felfelé állnak a bowdenek, mert tartok tőle, hogy amit vettem radiális brembo főfékhenger, annak a fékcsőcsatlakozása alul van és nem férne el a fékcső a bowdenektől.
a kapcsoló meg kompletten a gázkar bovdenekkel neked 10 e ft
erre az egészre gondoltál?
Elméletileg a gázkonzol kéne kar nélkül, meg a kapcsoló. Dobsz erre egy árat? f2tom@freemail.hu Köszi!
szeva!Igen adom külön
Hi! A jobbos kapcsolót meg a gázkonzolt adod külön?
Szia!
Én számmal hívtalak, de nem vetted fel
Kérlek csörögj rám (30/579 8360)

Üdv: Andi
alkatrészek eladóak! olcsón.Van még pár dolog ehhez a típushoz.Kérdezz mert már nem sok alkatrészem van
Szia!
Bocs, azt hittem, már válaszoltam, nézdd el nekem:-)))
Sajnos nem hiszem, hogy megfelelne neked amit mi ajánlanánk, olyan alacsony lenne, amiért mi ezt így megvennénk.

Üdv: Andi
keresek a képen látott 94-es yamaha fzr 1000-hez váltókaroldali oldalidomot , faridomot. fejidomot , ebben a színben. valamint elsőlámpát tartókonzolt első lábtartó taposót. esetleg komplett idomszettet. 0620/992-4528
1994 es kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók motor blokk +váz ,felni,műszer fal,idomok ,féktárcsák ,lámpák, sok más alkatrész. 06309492804
sziasztok!nekem kellene cagiva freccia c12-hez váltokar aki tud irjon!atex05@freemail.hu erre a cimre!