Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy fekete plexi Sv 650S-re. 8500Ft. Új.
fr péter elutaltam ma a pénzt
Keresek MIKUNI VM18 vagy VM20-as karburátort !
szia! fölvettelek msn-re.
cső nekem van egy bontott zx600as blokkom karter hibás a vizpumpa csapágyház része van kikopva egyébként hibátlan, ha az egyben érdekel ugy is meg ha kell kiveszem a tengelyt elvileg teljesen megegyezik azzal amit te keresel. üdv elérhetőségeim az adatlapomon
Sziasztok!

Elméletileg a motor RMX 250 98-as, de szerintem az RMX típusokban nincs ilyen power. Mellékeltem a törött powerrol a képet. Úgy tudom típushiba, már halottam arról, hogy másnak is bemászott a hengerbe...
1. Be kéne azonosítani
2. Aki tud ilyen bontottat, arról kérnék infót.

motorrmx kukac g m a i l . c o m

Köszi

Dévv
Szia!
Hőgomba az biztos hogy van 4000,-Ft (menetméret nem ártana), főtengely már nincs
Üdv: Andi
Sziasztok! GPX750-hez keresek hőgombát. Meg GPZ600R-hez főtengelyt. Árat is kérek ha van! Köszönöm!
SÜRGŐS!
Szeva Ha tud valaki 2007-es 600-as fazerhez fejidomot+ baloldali belsörész+ülésalatti idomot szivesen venném elöre is kössz.
Heló érdekelne a gpx 750 jobos lábtartó konzol légyszi csörgess meg a 20-988-0901-es számon visszahivlak.
Heló kelene nekem a gpx 750 lábtartó konzol kérlek hivj fel a 20 988-0901- es számon
87es cbr1000F hengersor dugokkal,hengerfej eladó , elérhetőségek az adatlapomon
Sziasztok!)919 hez keresek első baloldali lábtartót.99 es évj.

szóljatok ha tudtok
eladó kawasaki zx 10r , 2007-es évjárathoz amik a képen látszanak egyben 280 eft ir.áron, 0620/598-2538
Akkor benéztem mit írt :D Ahhoz meg valószínűbb, hogy van :D
motorbontas@citromail.hu
Jó az utánvét de ha előre utalsz kevesebb a postaköltség,de ahogy jó neked,nekem mindegy hogy adom fel!
OK! Adj egy e-mail címet. Postai utánvéttel neked megfelel?
4e Ft.!
Évjáratot nem tudok mondani. De itt egy kép róla ha ez segít:
Dehát suzukihoz kell neki.........
Évjárat?
Szia!
400-as Bandité van, 6e forint.

Üdv: Andi
Nagyvas.hu ? Ott találsz szelephézagolókat, csak tudni kell az átmérőjét. Nem biztos, hogy Kawához is jó, amit ott kapni...
Hali snow.
Na itt van a vázszám:JKAZX750PPA049320
Kíváncsi leszek hogy milyen összeget mondassz a matricákra
Szia!
Küldj egy mailt az enyémre és adok egy számot,hogy kivel beszélj.Lehet,hogy van neki vagy tud valakit akinek van