Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
650-é van, 100-es sajna nincs, mert csak a 06-os Banditáé jó rá.
Msn?
eladó yamaha r6, 99-02 bontott alkatrészek , nem csak a képen látottak vannak. 0620/992-4528
Köszi szépen!Akkor van neked 99 es hez is? mert az volna nekem a farnkó.nem nagyon akarom vissza fejleszteni.Mondjuk email-ben leihatnád nekem az árakat ezekről a cuccokról!
Honda cbr 1998-99 (sc33 )hoz kellenek

Fejidom+fej idom tartó konzol+km óra+lámpa+tükörtartó konzol+a kis takaró műanyagok a műszerfal mellett+a jobboldali és a baloldali felső oldal idom.
Kaptam már ajánlatot de kíváncsi vagyok a te ajánlatodra
Email:p.gabor1983@citromail.hu
Szia!
Van sportdob!
üdv
Telefonon beszéljünk ha lehet!
Szia!

A régi RR minden alkatrésze,,fejidom..lámpa..stb,,felmegy a tiédre van mindenem!jo lenne telefonon beszélni,ritkán vagyok a gépnél!
Üdv
Köszi, megnézem
Angol Ebayen láttam Suzi Bandit tárcsákat (asszem ugyanaz) 30-35 font körül.
Szia Sugo!Ma megérkezett a gyujtás jelado amit töletek rendeltem suzuki rf400-hoz!Össze is raktam a vasat és müködik!Ezer köszönet!Örök hála!
2 pár féktárcsát keresek, lehetőleg olcsón (használt).
1. Suzuki SV 650S 2003: 290 mm, 69 mm, furatok 5x8,5.
2. Suzuki SV 1000S 2003: 310 mm, 69 mm, furatok 5x8,5.
Hello!
Nem vettem szerintem észre akkor mert általában mindenre válaszolok
cstamas16@freemail.hu dobj egy mailt
Mennyi hát az a tárcsa?-vagy mire bótoljuk meg? már írtam neked csak nem válaszoltál!
Sanyi 06/70 20-24-026
köszi
Sziasztok! valakinél 95-ös 750-es gsxr-hez 4-a 2-be kipufogó leömlök(könyök)? ára?
Láncszettek rendelhetők kedvező áron!

Minden típusra! Akár olcsó, akár minőségi lánc érdekel, itt megtalálod!

JT, KMC, Iris, D.I.D, RK, Regina láncok, láncszettek rendelhetők!

Ugyanitt PROX, Wössner, és Vertex dugattyúszettek rendelhetők!

Típus, évjárat szükséges!

Ajánlatkérés:

endurobolt@gmail.com

Tekercselés: villanymotorok, generátorok és önindítók, szivattyúk, trafók javítása.
Tekercselő javít gépjármű generátort, önindítót (személy-tehergépjármű, motorkerékpár, erőgépek stb), klímakuplung-tekercset, ablaktörlő, fűtő, szervo - motorokat, egy-és háromfázisú motorokat.
Az alkatrészek cseréje postai úton megoldott:
Cím: Doka Sándor
3600 Ózd
Gábor Áron út 11. sz.
Korlátlan jótállást vállalok, 5 munkanap alatt elvégezve.
További részletek az alábbi weboldalon:
http://indukcio.uw.hu/
Telefon: 06 30 262 5500
E-mail:dsanci@freemail.hu
Irányár (Ft): 10000 Ft
320-as tárcsa eladó
Vastagsága 4,7 mm.
Lenne egy kérdésem hozatok!Szerintetek a régebbi cbr é az az a 97 es szériának a fejidomja felmenne a 99 esére?Az egész elejére gondoltam Mármint a vázhoz passzolna a fejidom konzolja?A km órája is jó lenne hozzá?
Jó lenne ha tudnátok segíteni mert sehol nem találok gyárit a régebbié meg lenne
Hello! Nagyon nagy szükségem lenne egy Malaguti F15 tervrajzra, tudnál segíteni?
Sziasztok!
94-es zr600-hoz kéne generátor dekni!
tgyugyu@gmail.com
Köszi, de nem birtam várni, meg az a 6ezer nem vészes a 12ezreshez képest, amit a yamahánál mutattak. Már tegnap este fel is raktam, tul szép az idö:)
Köszi mindenkinek!
Szia OSZI!Megtudnád nekem nézni hogy te mennyiért hoznál nekem komplett elejét a mocimnak?Előrébb leírtam mi kell

köszi
Van akkor alkatrészed ?vagy nincs?Érdekelne sok minden
A másik blokk egy Suzuki vx 800 Intruder blokk. hajtókarhibás. 16800km-el. az is eladó.