Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Van hozzá egy csomó alkatrészünk, hívj a 70/500 8881-es számon

Üdv: Andi
Szaiszto.....vannak alkatrészeim 2007-es Zx-6R hez....Hengerfej,Önindító,Vezérműlánc felöli dekni,olaj teknő,Kuplung dekni kinyomóval,kuplung kosár és annak az külső belső nyomólapja.......ha esetleg érdekel valakit keressen meg....ezen a számon 30/577-13-11
Hát igen....
Mire itt kaptam választ addig utánnajártam és télleg nem Honda.....csak valami kínai koppincs :S
Nyilván esztergályossal csináltatok bele valamit
GSX 550 vagy kompatibilis gyújtás cuccok kellenének:

Én most tettem szert egy GSX 550-es 86-os motorra, de sajnos elkezdett hibát produkálni: Kihagy a gyújtása néha csak a bal 1-es hengernek illetve néha mintha mind a két szélső is eltűnne. Gyújtás elektronikára tippelek hogy az lehet a gond, de mivel semmim sincs hozzá pluszban ezért nem tudom kipróbálni hogy rádugok egy másikat. Van valakinek ilyenhez alkatrésze? Illetve hol lehet hozzá cuccokat venni? Gyárit, bontottat utángyártottat?

Köszönöm szépen.
Üdv!
Hát ne ahondánál keressél mert ennek a hondához semmi köze,ez egy kínai motor úgyh valami maszeknál keressél és ne honda márkakereskedésben
hali
megpróbálom elmagyarázni
kellene nekem egy nem túl nagy első küllős kerékagy tárcsával meg nyereggel.
jóóó áron, úgyhogy kb 5 ezer
Hali!
Ha tud valaki 2007-es CBR 600RR segédvázat, ill. balos kormánycsutkát az jelezzen! Előre is köszönöm!
Sziasztok , ha van eladó utaslábtartótok 1 pár légyszi írjatok
erre az e-mail címre : farkas911002@gmail.com.
Aprilia rx 50-re akarom felrakni!
Aprilia rs 50 2002-es modellhez kellene nekem Primer tengely illetve Főtengely! csurhest@yahoo.com
Tud valaki mutatni Cagiva Mito vagy Elephant gyujtás állórészről fényképet?
Eladó egy teljesen új Undertail 09/08 as cbr 1000rr hez ! Piros ! Nekem sajnos nem jó mert az ABS es modelhez nem passzol ! Gyári piros színnek megeggyezik. új ára több mint 60.000 FT + szálítási költség Amerikából! Én szeretném 50.000 FT ért értékesíteni !
Érdeklődni: carr.sales@gmail.com
Lemaradt hogy: 4 ütemű, álló hengeres!
Hellósztok!
Gyűrű szettet szeretnék venni egy Honda Lifan 150-es pitbike-hoz,
csak nem tudom hogy honna lehetne rendelni.
(a kép csak illusztráció, hogy mégis mihez kéne az alkatrész)
üdv. 88-90ig kawasaki zx10 be keresek elsö telószimeringet lehetöleg ujjat, ha valaki tud olcsobban akkor jelezze. üdv széles utakat
Szia!
Jelenleg csak ez van :

Eladó 1 pár Dragon Supercorsa utcára is használható versenygumi (120+180). Közepe még szinte érintetlen, szélein is van még bőven.
Irányár: 17.000Ft.
menyért adod ja és a telefonszám az 1 kicsit hibás melyik szolgáltató légyszives ird ki mert igy honantudjam vagy itt az én számom 0630 285 0114
Hali!
Gsx-r 600 k7-re fejidom tartó konzol esetleg valakinek?
92-es suzuki carna robogó eladó! A karbi egy kis beállítást igényel. 30e ft
Hali
Komplett Rotax 123 as blokk lendkerék nélkül elado
Ára: 23 ezer ft

A dugon ill hajtokaron kívűl minden hibátlan benne.
hello! látom már rég írtad de gondoltam rád írok! engem 3 küllős első felni érdekelne tárcsa és csapágy nélkül is!
hello. valakinek hayabusához sportdob
Kuplungkarom van.
Keress: info @ motoralkatresz.eu
Ha valakinek kellenek Suzuki GSR-600-as alkatrészek, akkor irjatok.
selwyx@gmail.com
az alkatrészek 2008-as modellről vannak.
Ha bármi infó kell ,keress
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs) Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!