Szaiszto.....vannak alkatrészeim 2007-es Zx-6R hez....Hengerfej,Önindító,Vezérműlánc felöli dekni,olaj teknő,Kuplung dekni kinyomóval,kuplung kosár és annak az külső belső nyomólapja.......ha esetleg érdekel valakit keressen meg....ezen a számon 30/577-13-11
Hát igen....
Mire itt kaptam választ addig utánnajártam és télleg nem Honda.....csak valami kínai koppincs :S
Nyilván esztergályossal csináltatok bele valamit
GSX 550 vagy kompatibilis gyújtás cuccok kellenének:
Én most tettem szert egy GSX 550-es 86-os motorra, de sajnos elkezdett hibát produkálni: Kihagy a gyújtása néha csak a bal 1-es hengernek illetve néha mintha mind a két szélső is eltűnne. Gyújtás elektronikára tippelek hogy az lehet a gond, de mivel semmim sincs hozzá pluszban ezért nem tudom kipróbálni hogy rádugok egy másikat. Van valakinek ilyenhez alkatrésze? Illetve hol lehet hozzá cuccokat venni? Gyárit, bontottat utángyártottat?
Eladó egy teljesen új Undertail 09/08 as cbr 1000rr hez ! Piros ! Nekem sajnos nem jó mert az ABS es modelhez nem passzol ! Gyári piros színnek megeggyezik. új ára több mint 60.000 FT + szálítási költség Amerikából! Én szeretném 50.000 FT ért értékesíteni !
Érdeklődni: carr.sales@gmail.com
Hellósztok!
Gyűrű szettet szeretnék venni egy Honda Lifan 150-es pitbike-hoz,
csak nem tudom hogy honna lehetne rendelni.
(a kép csak illusztráció, hogy mégis mihez kéne az alkatrész)
Ha valakinek kellenek Suzuki GSR-600-as alkatrészek, akkor irjatok.
selwyx@gmail.com
az alkatrészek 2008-as modellről vannak.
Ha bármi infó kell ,keress
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs) Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!
Van hozzá egy csomó alkatrészünk, hívj a 70/500 8881-es számon
Üdv: Andi