Még mindíg keresöben vagyok alkatrész ugyileg.
2000-es sv650 s hez:
-balos tükör
-tanksapka
-üzemanyag jeladó a tankból
(föként olcsó,használt esetleg utángyártott érdekel.)
Köszi
űű,ez igen.Mindegy úgyis meg kell csinálni.nem tudja valaki honnan lehetne rendelni vagy venni ilyen cuccokat?Én nem találtam semmi olyat konkrétan ,hogy ilyen olyan DR-hez ez meg az.találtam vezérműláncokat de hosszra van ,nem írják hogy mire való,meg ,hogy mit kéne még cserélni ilyenkor.
Vezérműnél lánckereket nem kell cserélni, ellenben koptatókat, tömítéseket, feszítőket igen. SV-nél ez munkadíj nélkül egy százasra jött ki. DR-nél gyanítom kb a fele.
Sziasztok!
Nem tudjátok kb.mennyibe kerülhet 85-ös DR 600-ba vezérműlánc és olajszűrő?
Ja és a lánccal együtt a fogaskerekeket is szokták cserélni?Az így együtt már nagy lóvé lehet?
Na ,ma volt végre idő elmenni és megnézni,hogy milyen az idom a motoron...! Sajna valami átalakítás következtében nem teljesen 100%,de majd a carbonos emberke megoldja valahogy! Ezúton köszönöm a segítséget
Jó légy +
Széles utat!
Van e nektek 04-es cbr 600 rr-hez bal oldali idomotok?
Jelenleg nincs raktáron sajna.
Üdv: Andi
Sérülésmentes!
Nem javított!
Ez a karbonos emberke mennyiért csinálna olyan tankvédőt mint ami a tiéden van? Lehet üvegszálas is.
Még mindíg keresöben vagyok alkatrész ugyileg.
2000-es sv650 s hez:
-balos tükör
-tanksapka
-üzemanyag jeladó a tankból
(föként olcsó,használt esetleg utángyártott érdekel.)
Köszi
Sajna nincs már meg ...
www.full-gas.hu
még biciglinél is.....
Nem tudjátok kb.mennyibe kerülhet 85-ös DR 600-ba vezérműlánc és olajszűrő?
Ja és a lánccal együtt a fogaskerekeket is szokták cserélni?Az így együtt már nagy lóvé lehet?
Na ,ma volt végre idő elmenni és megnézni,hogy milyen az idom a motoron...! Sajna valami átalakítás következtében nem teljesen 100%,de majd a carbonos emberke megoldja valahogy! Ezúton köszönöm a segítséget
Jó légy +
Széles utat!
2004 CBR 600 F4i hez kellene baloldali tükör, ha valaki tud szóljon.
köszi
595ccm 98-as évjárat.
cc és évjárat?