Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gond az, hogy ez a Yuasa már nem az a Yuasa sajnos ha megnézed :(
Nagyon nem...
Megmondom őszintén inkább Banner már majdnem.
szia, 10 / db. mindketto karcos valamennyire....
hello
ki tud Yamaha Rd 50-eshez megszakitot szerezni olcson
köszike
Tisztában vagyok vele hogy sokba fog kerülni DE Kb mire számíthatok?
még belegondoloni is sok..
csapágyak
szimeringek
dugó
csapszeg
gyűrű
hajt
Üdv! Egy Husaberg FE 450 (2007-es) motornak mennyibe kerül egy teljes motorgenerál?! Segítségetek előre is köszönöm! (Ha valaki ismer olyan oldalt ami Husaberg/KTM alkatrészekkel foglalkozik csak kérem linkelje! )
Nálam eleve minden Yuasa, a banneros hibák óta
Motorboltosok figyelem!Motorboltból megmaradt alkatrészek eladók,Simson,Mz,Babetta,Komár,+robogóalkatrészek,ke
sztyű,sisak,ár alatt eladók!Érdeklődni:zsolt.rezsolt@gmail.com címen!
Nem minden Yuasa ami Y :)
bazd...a hülye kapkodás. csak a cikkszámot néztem
Motostart, jó az neked? :(
Pakson megoldható az átvétel ? (lehet h elfér az egyik gokartba, most mérik)
Szeva! Látom a Bal oldali jobb állapotban van. Mennyibe adod csak a balt?
Akku olcsón eladó.
VIGYÁZZATOK MERT BECSAPJA AZ EMBERT ÉS HAZUDIK ADASVÉTEL SORÁN!

Kb.182 magas,fuleben es azt hiszem az orrában is pircing van.Tetko a kezen es nagyon laza dumaja van.Papucsban és rovid térdigérő farmerben kozlekedik és az Aszalosék kisbuszával szállitja az olaszbol behozott robogokat...
Ovakodjatok a SZABO GÁBORTÓL!
Udv.Robert
VIGYÁZZATOK MERT BECSAPJA AZ EMBERT ÉS HAZUDIK ADASVÉTEL SORÁN!

Kb.182 magas,fuleben es azt hiszem az orrában is pircing van.Tetko a kezen es nagyon laza dumaja van.Papucsban és rovid térdigérő farmerben kozlekedik és az Aszalosék kisbuszával szállitja az olaszbol behozott robogokat...
Ovakodjatok a SZABO GÁBORTÓL!
Udv.Robert
Ilyenre gondolsz?
suzuki gsxr 750 1986 oshoz (vagy másik dupla kereklámpáshoz) keresek idomokat, bajusz.ad@gmail.hu oda írjon valaki ha tudja honnan tudnák szerezni.
Sziasztok!
Aprilia classik 50eshez (KIS CHOPPER) keresek gyári karburátort,nem aranyárban. Ha esetleg tud valaki segíteni megköszönném.
hello
egy kawa zxr400 h 91es évj. keresek karburátorházat v komplett karburátort. keihin cvk-d32 a típusa. ha vki tud segíteni keressen meg itt v privátban v telefonon. fontos é sürgős is lenne 1xre a dolog
köszi
Minőségi Láncszettek, dugattyúszettek, hajtókarszettek rendelhetők!

Ugyanitt cross felszerelések: protektoringek, csizmák, sisakok..stb

és kiegészítők: Kormány, kézvédő, matricaszett, idomszett..stb.

Érd: endurobolt@gmail.com
Helló Andi,
- kutatok benzincsapot 18-as menettel (Honda tankra), vagy legalább a membránt hozzá,
- 400-as Suzuki (GSX, GSX-R) ventilátor kapcsoló hőkapcsolót,
- 02-03 R1 hátsó felnit.

Megnéznéd, hogy milyen készlet van a felsorolt motyókból
Köszi!
Szia!
Nincs sajna
Hi!

Valószínűleg szét fogom szedni az egész hátsó lámpát az üléssel egyetembe,mert szerintem más helyeken is ki vannak lazulva a csavarok... az idom tökély

Úgy rémlik,hogy egész motort mondott talán 200e ft-ra de ha érdekel megkérdezem a számát(én a tesójától vettem a motort)
és le tudod vele beszélni!

még egyszer köszi!