Üdv! Egy Husaberg FE 450 (2007-es) motornak mennyibe kerül egy teljes motorgenerál?! Segítségetek előre is köszönöm! (Ha valaki ismer olyan oldalt ami Husaberg/KTM alkatrészekkel foglalkozik csak kérem linkelje! )
Motorboltosok figyelem!Motorboltból megmaradt alkatrészek eladók,Simson,Mz,Babetta,Komár,+robogóalkatrészek,ke
sztyű,sisak,ár alatt eladók!Érdeklődni:zsolt.rezsolt@gmail.com címen!
VIGYÁZZATOK MERT BECSAPJA AZ EMBERT ÉS HAZUDIK ADASVÉTEL SORÁN!
Kb.182 magas,fuleben es azt hiszem az orrában is pircing van.Tetko a kezen es nagyon laza dumaja van.Papucsban és rovid térdigérő farmerben kozlekedik és az Aszalosék kisbuszával szállitja az olaszbol behozott robogokat...
Ovakodjatok a SZABO GÁBORTÓL!
Udv.Robert
VIGYÁZZATOK MERT BECSAPJA AZ EMBERT ÉS HAZUDIK ADASVÉTEL SORÁN!
Kb.182 magas,fuleben es azt hiszem az orrában is pircing van.Tetko a kezen es nagyon laza dumaja van.Papucsban és rovid térdigérő farmerben kozlekedik és az Aszalosék kisbuszával szállitja az olaszbol behozott robogokat...
Ovakodjatok a SZABO GÁBORTÓL!
Udv.Robert
hello
egy kawa zxr400 h 91es évj. keresek karburátorházat v komplett karburátort. keihin cvk-d32 a típusa. ha vki tud segíteni keressen meg itt v privátban v telefonon. fontos é sürgős is lenne 1xre a dolog
köszi
Valószínűleg szét fogom szedni az egész hátsó lámpát az üléssel egyetembe,mert szerintem más helyeken is ki vannak lazulva a csavarok... az idom tökély
Úgy rémlik,hogy egész motort mondott talán 200e ft-ra de ha érdekel megkérdezem a számát(én a tesójától vettem a motort)
és le tudod vele beszélni!
Nagyon nem...
Megmondom őszintén inkább Banner már majdnem.