Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értelek de vannak alternatívák és tűréshatárok.
Mivel ha furatnám nagyobb dugó kellene pl (954 ) 1mm nagyobb de az újranikasiloztatás nagyon drága.
Pontosan ugyanezt akartam kérdezni. ott századokat kell illeszteni (talán még ezredeket is) és millió az 1-hez hogy egy pontosan annyira bekopott dugót találj mint ammenyire a tied volt bekopva., nem letörni akartalak, de ez nem ilyen egyszerü belebaszunk egy másik dugót asztán kész, nekem a "sárga" 1000f-en az 1-ik dugó sérült minimálisan, komplett sort kellet vennem dugókkal, természetesen a saját dugóival. szép napot.
Szia!Nem ,sikerült blokkházat vennem de a dugattyúk szarok a nikasil jó ezért kell dugattyú nem húzott nem csíkos.
Ha lesz dugattyú, hozzáigazítod a-fúratod a hengert?
Sziasztok!Keresek Honda cbr 929-hez dugattyút használhatót, ha van valakinek.Köszi
hali! Tm 80as cross motorhoz kellene nekem kokusan cdi...
hali!bal első komplett lábtartót keresek 99 es cbr 919 hez!

SOS....SOS...SOS...
Feszültségszabályzót keresek. GS 550 M Katanaához Tipusa: Stanley DE 3802 - 91222. Vagy ha van ami jó helyette az is megfelelne.
Keresek K7-es Suzuki Rmz 250-hez FŐTENGELYT! Nagyon Sűrgős. Lehet uj lehet használ(is) (jó állapotú lehetőleg) Azonnali vétel!

e-mailem: kalasnyikov180@citromail.hu

SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐ
S!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!
SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!

Főtengely Főtengely Főtengely Főtengely
sziasztok!
RK és Regina láncok rengeteg típusban, kedvező áron, akár szettben is.
Bővebb információ és árlista az alábbi elérhetőségeken.
06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com

csőcső érdekel 150 ccm-es kymco quad blokk aki tud írjon
msn :dog944@hotmail.hu
Köszi de remélem h a bolti ár töredékéért sikerül szerezni egyet bontva... Egyébként az a plexi az h néz ki nem tudnál feldobni róla egy képet?
Hello. Valakinek Suzuki GT125-höz főtengely vagy bármilyen alkatrész? Esetleg service Manual?
Vagy olyan hely vagy oldal ahol találok alkatrészt?
THX
Estetleg esztergálni valaki?
Tudok rendelni gyárit, igaz alig olcsóbban mint szalonban.
Helló!

Segítség kéne, KERESEK 99 GSX-R 750 (Injektoroshoz) APS senzort (külső légnyomásmérő szenzort) ha esetleg valakinek van vagy tudja honnan lehetne beszerezni írja meg... a segítséget előre is köszi
Ha valakinek kellenek Suzuki GSR-600-as alkatrészek, akkor irjatok.
selwyx@gmail.com
az alkatrészek 2008-as modellhez illenek.
Ha bármi infó kell ,keress
Sziasztok!
Nekem egy 92-es YZ125 hátsó telójába kellene rugó. Ha jóltudom Kayaba a hátsó teló is. Ha esetleg kell méret vagy valami akkor mérek.

Sűrgős lenne! Köszi
sziasztok! tm 80 as crss mocihoz keresek kuplung javitókészletet, 1993-95 körüli a vas!
üdv mindenkinek. régi homda vision hoz keresek hengert dugóval. elérhetőségeim az adatlapomon
üdv előre is köszi
sziasztok!Keresek bal első lábtartót cbr 900 rr hez.99 es évjárat.

sos!sos!
Szia!
Engem tutira érdekelne a hőgomba, délután írok menetmértetet.
Rmz 250 '07 es Suzuki -hoz kéne nekem főtengely! lehet használtis, lehet uj is!

e-mailem: kalasnyikov180@citromail.hu

SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐ
S!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!
SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!S
Még nem gyütt meg, de várom :)
Husky 2003-as SMR alkatrészek eladók! TE 610-es géphez is jók az alkatrészek! 96-00-ig!Blokk,idomok,ülés,váz,lánc,féknyergek/Brem
bo, féktárcsák jó állapotú fékbetétekkel együtt,tank...... E-mailre is válaszolok!