Pontosan ugyanezt akartam kérdezni. ott századokat kell illeszteni (talán még ezredeket is) és millió az 1-hez hogy egy pontosan annyira bekopott dugót találj mint ammenyire a tied volt bekopva., nem letörni akartalak, de ez nem ilyen egyszerü belebaszunk egy másik dugót asztán kész, nekem a "sárga" 1000f-en az 1-ik dugó sérült minimálisan, komplett sort kellet vennem dugókkal, természetesen a saját dugóival. szép napot.
sziasztok!
RK és Regina láncok rengeteg típusban, kedvező áron, akár szettben is.
Bővebb információ és árlista az alábbi elérhetőségeken.
06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
Hello. Valakinek Suzuki GT125-höz főtengely vagy bármilyen alkatrész? Esetleg service Manual?
Vagy olyan hely vagy oldal ahol találok alkatrészt?
THX
Estetleg esztergálni valaki?
Segítség kéne, KERESEK 99 GSX-R 750 (Injektoroshoz) APS senzort (külső légnyomásmérő szenzort) ha esetleg valakinek van vagy tudja honnan lehetne beszerezni írja meg... a segítséget előre is köszi
Ha valakinek kellenek Suzuki GSR-600-as alkatrészek, akkor irjatok.
selwyx@gmail.com
az alkatrészek 2008-as modellhez illenek.
Ha bármi infó kell ,keress
Husky 2003-as SMR alkatrészek eladók! TE 610-es géphez is jók az alkatrészek! 96-00-ig!Blokk,idomok,ülés,váz,lánc,féknyergek/Brem
bo, féktárcsák jó állapotú fékbetétekkel együtt,tank...... E-mailre is válaszolok!
SOS....SOS...SOS...
e-mailem: kalasnyikov180@citromail.hu
SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐ
S!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!
SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!
Főtengely Főtengely Főtengely Főtengely
RK és Regina láncok rengeteg típusban, kedvező áron, akár szettben is.
Bővebb információ és árlista az alábbi elérhetőségeken.
06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
msn :dog944@hotmail.hu
Vagy olyan hely vagy oldal ahol találok alkatrészt?
THX
Estetleg esztergálni valaki?
Segítség kéne, KERESEK 99 GSX-R 750 (Injektoroshoz) APS senzort (külső légnyomásmérő szenzort) ha esetleg valakinek van vagy tudja honnan lehetne beszerezni írja meg... a segítséget előre is köszi
selwyx@gmail.com
az alkatrészek 2008-as modellhez illenek.
Ha bármi infó kell ,keress
Nekem egy 92-es YZ125 hátsó telójába kellene rugó. Ha jóltudom Kayaba a hátsó teló is. Ha esetleg kell méret vagy valami akkor mérek.
Sűrgős lenne! Köszi
üdv előre is köszi
sos!sos!
Engem tutira érdekelne a hőgomba, délután írok menetmértetet.
e-mailem: kalasnyikov180@citromail.hu
SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐ
S!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!
SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!SŰRGŐS!S
bo, féktárcsák jó állapotú fékbetétekkel együtt,tank...... E-mailre is válaszolok!