Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kukkants be az indexen a Pannóniás topicba. A p20 meg a Pannónia egyáltalán újra divat lett, az alkatrészárak az egekben. nagyon jól nézd meg, mije hiányzik, ritja cuccokért olyan pofátlan árat kérnek, hogy hihetetlen. (egy példa: a TLF pöcslámpa 20-30 ezerét cserél gazdát. ) Ha meg igazán használható motort szeretnél a p20-ból, ami tudja a gyárilag tervezett végsebességét és a 120-130-as utazót, az is lehetséges-keresd Lecsót. Csak akkor már erősen benne leszel a hatszámjegyű kategóriában.
Dobj egy mailt, cím az adatlapomon.
Szia!
Most vettem egy Suzuki TL1000R 2001 évjáratú vasat, egy kicsit megborították. 2007-ben a topikon azt írtad tudsz hozzá küldeni manuál javítási dvd-t. Ez most is áll még? Változtak-e a feltétetlek? Előre is köszi Üdv: Hoffmann Imre
Nekem volt olyanom. Havonta egy napot rá kell szánni, hogy rendben menjen több mint 60 000 km-t tettem bele. Ha vasas szakember vagy, akkor javaslom a megvételét, mert lesz dolgod vele.Szétszedve ne adj érte 150-nél többet.
Sztem olyan 2-300e...
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Pannónia P20 as mocija darabokra szedve,felújítva(bár pontosan nem tom még megmondani milyen állapotú a felújítás mert még nem láttam) és el szeretné adni...
Arra lenne kíváncsi h szétborított állapotban mennyit érhet a szajré
-állítólag meg vani minden,de majd megkukkantom aztán tok többet mondani h esztétikailag milyen..
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok ! Arra lennék kíváncsi hogy Suzuki Gsxr 250 menyi lenne egy uj főtengely + főtengely csapágy ? Válaszokat előre is kösz!
Köszi!
eladó yamaha r6, 99-00 évjárathoz komplett motorblokk tökéletes állapotban légszűrőházzal, légszűrővel, gyújtásmodullal,trafókkal, kábelköteggel átírathatóan ára 200 eft. u.itt bontott alkatrészek ehhez a tipushoz .0620/992-4528
http://teszvesz.hu/item7277559... Az ár irányár engedek belőle ha komolyan érdekel vkit
ára 5000
ez gyári plexi
nem magasitott
Van egy eladó VORTEX X10 CDI-m, 2004'-es RMZ 250-hez.
Gyárilag 10 programos. 35000,-ft
Köszönöm!Egy ISTEN vagy!
GSF650/1250 vadonat új tank dobozában /0km-es/ eladó!
Szia! Túraplexit keresek a bulldoghoz. Ez amit hírdetsz a gyári alap plexi,vagy a magasított túra? Ára? Köszi! Atesz
Egy 91 zzr 600-as gyujutás elektronika kellene . Mennyibe fáj ez?
Köszi
http://www.oemmotorparts.nl/

hirtelen nincs jobb öletem de hátha jó lesz vmire
Sziasztok!
Valakinek nincs bal oldali fékpumpája jó áron robogóhoz?
Robogó típus mind1!Ha van valakinek egy képet és egy árat mellékeljen!Köszönöm
Sziasztok!Valaki nem tudna nekem Gilera Runner 50es-hez (levegös,vizes) Müszaki vagy Robbantott rajzot a blokkrol!?
előző hirdetéshez tartozik, a képen látható blokkalkatrészek külön eladók. plussz van egy szuper egybenlévő komplett papíros blokk is eladó! 0620/992-4528
eladó yamaha r6 / 99-00 hoz, komplett motorblokk szuper állapotban átíratható. valamint más alkatrészek is eladók ehhez az évjárathoz. 0620/992-4528 (van első futómű, papíros váz , stb. kérdezz és megmondom mi van )
Hali!
A kevés fizetésemre,a nagy telefonszámlámra,a villanyszámla különbözetre és a válságra való tekintettel óriási AKCIÓ!
Egy 1200km-t futott tökéletes jobb oldali Gsx-r 600k7 villa+egy baloldali javítható.(Ráköltesz egy 20-ast és van egy legalább 80-90ezer forintot érő villa párosod) Összesen 30ezer forintért vihető!
Ha elviszed mellé a soha nem használt üléspúpot 35000FT cakkli pakli!
Vagy van egy jobb oldali karcos idomom 10000 magyar forintért.
De van még enyhén karcos plexim és 2 sérült Ram Air csövem ha érdekel valakit.
Természetesen meg tudunk egyezni!
Telefonszám:06703213352
Email:Attila8805@fre

email.hu
Eladó egy Michelin Starcross 110/90-19 gumi és egy 520-as 120 csapos CZ lánc!
5000 Ft./db.!
jano2@citromail.hu
Gumi használt de jó állapotú,a lánc új!
06304604073
Van itthon néhány Yamaha megszakítóm!Tegyél fel róla egy képet,hátha van olyanom ami neked kell!