Kukkants be az indexen a Pannóniás topicba. A p20 meg a Pannónia egyáltalán újra divat lett, az alkatrészárak az egekben. nagyon jól nézd meg, mije hiányzik, ritja cuccokért olyan pofátlan árat kérnek, hogy hihetetlen. (egy példa: a TLF pöcslámpa 20-30 ezerét cserél gazdát. ) Ha meg igazán használható motort szeretnél a p20-ból, ami tudja a gyárilag tervezett végsebességét és a 120-130-as utazót, az is lehetséges-keresd Lecsót. Csak akkor már erősen benne leszel a hatszámjegyű kategóriában.
Szia!
Most vettem egy Suzuki TL1000R 2001 évjáratú vasat, egy kicsit megborították. 2007-ben a topikon azt írtad tudsz hozzá küldeni manuál javítási dvd-t. Ez most is áll még? Változtak-e a feltétetlek? Előre is köszi Üdv: Hoffmann Imre
Nekem volt olyanom. Havonta egy napot rá kell szánni, hogy rendben menjen több mint 60 000 km-t tettem bele. Ha vasas szakember vagy, akkor javaslom a megvételét, mert lesz dolgod vele.Szétszedve ne adj érte 150-nél többet.
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Pannónia P20 as mocija darabokra szedve,felújítva(bár pontosan nem tom még megmondani milyen állapotú a felújítás mert még nem láttam) és el szeretné adni...
Arra lenne kíváncsi h szétborított állapotban mennyit érhet a szajré
-állítólag meg vani minden,de majd megkukkantom aztán tok többet mondani h esztétikailag milyen..
Előre is köszi a segítséget.
eladó yamaha r6, 99-00 évjárathoz komplett motorblokk tökéletes állapotban légszűrőházzal, légszűrővel, gyújtásmodullal,trafókkal, kábelköteggel átírathatóan ára 200 eft. u.itt bontott alkatrészek ehhez a tipushoz .0620/992-4528
előző hirdetéshez tartozik, a képen látható blokkalkatrészek külön eladók. plussz van egy szuper egybenlévő komplett papíros blokk is eladó! 0620/992-4528
eladó yamaha r6 / 99-00 hoz, komplett motorblokk szuper állapotban átíratható. valamint más alkatrészek is eladók ehhez az évjárathoz. 0620/992-4528 (van első futómű, papíros váz , stb. kérdezz és megmondom mi van )
Hali!
A kevés fizetésemre,a nagy telefonszámlámra,a villanyszámla különbözetre és a válságra való tekintettel óriási AKCIÓ!
Egy 1200km-t futott tökéletes jobb oldali Gsx-r 600k7 villa+egy baloldali javítható.(Ráköltesz egy 20-ast és van egy legalább 80-90ezer forintot érő villa párosod) Összesen 30ezer forintért vihető!
Ha elviszed mellé a soha nem használt üléspúpot 35000FT cakkli pakli!
Vagy van egy jobb oldali karcos idomom 10000 magyar forintért.
De van még enyhén karcos plexim és 2 sérült Ram Air csövem ha érdekel valakit.
Természetesen meg tudunk egyezni!
Telefonszám:06703213352
Email:Attila8805@fre
Eladó egy Michelin Starcross 110/90-19 gumi és egy 520-as 120 csapos CZ lánc!
5000 Ft./db.!
jano2@citromail.hu
Gumi használt de jó állapotú,a lánc új!
06304604073
Most vettem egy Suzuki TL1000R 2001 évjáratú vasat, egy kicsit megborították. 2007-ben a topikon azt írtad tudsz hozzá küldeni manuál javítási dvd-t. Ez most is áll még? Változtak-e a feltétetlek? Előre is köszi Üdv: Hoffmann Imre
Egyik ismerősömnek van egy Pannónia P20 as mocija darabokra szedve,felújítva(bár pontosan nem tom még megmondani milyen állapotú a felújítás mert még nem láttam) és el szeretné adni...
Arra lenne kíváncsi h szétborított állapotban mennyit érhet a szajré
-állítólag meg vani minden,de majd megkukkantom aztán tok többet mondani h esztétikailag milyen..
Előre is köszi a segítséget.
nem magasitott
Gyárilag 10 programos. 35000,-ft
Köszi
hirtelen nincs jobb öletem de hátha jó lesz vmire
Valakinek nincs bal oldali fékpumpája jó áron robogóhoz?
Robogó típus mind1!Ha van valakinek egy képet és egy árat mellékeljen!Köszönöm
A kevés fizetésemre,a nagy telefonszámlámra,a villanyszámla különbözetre és a válságra való tekintettel óriási AKCIÓ!
Egy 1200km-t futott tökéletes jobb oldali Gsx-r 600k7 villa+egy baloldali javítható.(Ráköltesz egy 20-ast és van egy legalább 80-90ezer forintot érő villa párosod) Összesen 30ezer forintért vihető!
Ha elviszed mellé a soha nem használt üléspúpot 35000FT cakkli pakli!
Vagy van egy jobb oldali karcos idomom 10000 magyar forintért.
De van még enyhén karcos plexim és 2 sérült Ram Air csövem ha érdekel valakit.
Természetesen meg tudunk egyezni!
Telefonszám:06703213352
Email:Attila8805@fre
email.hu
5000 Ft./db.!
jano2@citromail.hu
Gumi használt de jó állapotú,a lánc új!
06304604073