Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

csak 1 kis figyelemfelhívás hogy megkíméljétek magatokat 1 kis kellemetlenségtől

aki esetlegesen raptor kipufogót szeretne vásárolni nagyon gyorsan verje ki a fejéből mert 1 nagy hulladék az egész

részletezem
kiégett belőle a tömőanyag majd újratömte a gyártó! 1 hónapot bírt ki és ismét kiégett a tömőanyag
csináltattam vele 1 db killert ami kicsi lett :D (mert ő tudja milyen kell bele)(meg is kérdeztem kell-e a méret) 3mm-el lett kissebb de ugye postán küldte kifizettem és vissza is küldtem neki 3-4 napra rá (mert ugye bele kellett rakni) majd szépen felhívtam és elmondtam neki mi a baj csinál 1 újat amit 3 hónapja a saját elmondása szerint már 2* feladott postára ami érdekes módon mind a 2* elkeveredett a postán (ha ha ha)

mindenki kímélje meg maát ettől a rohadt szemét hazudozós fasztól (Szólik Ferenc)
Szia ,

2004-07 R1-hez van, meg 2003-05 R6-hoz, lehet hogy valamelyik kompatibilis vele...

udv,
N.
Sziasztok nincs valakinek eladó membrán 180-as 4t runnerhez?
Heló!

Nálam 13 ezer a két pár, AP racing szinter.
üdv!yamaha tzr 50 (2006)-hoz van oldalidomom fényezni kell a balost!a kettő együtt eladó 45e-ért ha komolyan érdekel akkor kicsit kevesebbért is!
OK, ha esetleg lenne más is érdekelne!
Sziasztok!

Vannak eladó alkatrészeim 1992-es Kawasaki ZZR-400/600-hoz.

Üdv.: Andris

70/614-43-22
duki996@gmail.com
hali! Suzuki sv650s 2004.07.-ra keresek hátsó fékpedált!
Szasztok!
05ös bandit 650 telót keresek ócsóé. Akinek van, az keresen meg..ált.ban a TL fórumon meglel. Köszi
Yamaha DT 125 R (4BL) motorblokk eladó . Főtengely és dugattyú cserés illetve felújítandó. Gyújtással ! 25 000Ft
Mikuni karburátor 10 000Ft
Miskolc környékén lakom- utánvétel megoldható.
Érdeklődni lehet a 06-30/738-8462 vagy szabadospeti@parisat.hu címen.
Neked küldtem árat, nem?
Suzuki GSXR 600 2003-as evjarathoz, tudtok valami jo arat elso fekbetetre?
Köszi basi de ne kérdezd meg mert ez most működik bár ki tudja meddig meg ugye lóvém sincs
Hali!
GSR-hez
Labtarto konzolom mintha lenne, hetvegen meg tudom nezni.
Van komlett blokk is, de nem szeretnem megbontani
Udv.
Márhogy a Denso a gyári.....
szia!

Köszike, én is annyiért tudok havernál az autósboltban kedvezménnyel, annyira nem életbevágóan sürgős, hátha valakinél kajlódik majd olcsóbban .....
Denso gyertya CR8EK-nak megfelelő(ez van gyárilag a suzukikban) 2500/db áron eladó.
Szia, nálunk 17 rugó a K5-be.....
K&N szűrő gsx-r 6000 K5-be?
Lehet h tudok egy kapcsolót! Csak a zárszerkezetet kell átrakni aztán GO!
Azt hiszem egy Tizes!
Ma megkérdem!
Szeva basi.
Hát elméletileg van ezekben valami ellenállás és ez miatt nem volt szikrám.Csak nagyon nehezen derült ki hogy ez a probléma,ja meg kicserélt egy vezetéket is a szerelő srác.Nondjuk nem csodálom mert kapott annó elég nagy ütést az eleje
Köszi.
Akkor marad a régi ami egyszer már szerelve lett
Mi a baja a gyújtáskapcsolódnak?
Kawazoli, az új 39900Ft, csak informálás képpen
Hali.
Csak érdeklődésképpen, mennyibe lenne egy gyújtáskapcsoló zx7r-hez,2000-es évjárathoz