Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
ment a mail
van 06203114528
gsxr 600 k6hoz keresek jobbos tükröt.ha esetleg van vkinek...
Sziasztok! '05-'06-os ZX-6R-hez keresek hátsó lámpát, és jobb első lábtartókonzolt. Tudna valaki segíteni? Mailt nézek sűrűn! majoristvan@vipmail.hu Előre is köszönöm!
Van bontott. fehér kék. tel:2572233
zsolesz01@freemail.hu

Ide várom az ajánlatokat.
A motor szine kék-fehér.
Csá!

Keresek: Gsxr1000 K8
Üzemanyag tartály idom

Bal oldalidom komplett (a szürke rész is, ami a fejidommal csatlakozik.)

Fejidom

Bal tükör irányjelző burával

Bal faridom

Kuplungkar

Lábtartó, váltókarral
Szia!
Nekünk van, de 20000,-ért csak a fele, vagy a dob vagy a leömlő

Üdv: Andi
Én is 5000-ért adtam el a gyári dobot!Ha belegondolsz hogy a GPR titándobot 20-ért vettem....
helló! szükségem lenne egy első féklámpakapcsolóra cb 650sc típusú motorhoz. A következő szöveg van belenyomva: ALPS JAPAN PAT. P és a másik oldalon egy szám: 738. ha valakinek van felesleges ill tudja honnan tudnám beszerezni kérem írjon. Előre is köszönöm.
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs) Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!
Hát pedig két SV gyári dobot vettem már ennyiért, azóta az egyik szét lett bombázva a másik itt pihen a polcon. Áruld amennyiért akarod, én ennyiért vevő vagyok rá ha már nagyon meguntad.
sok sikert :)
5000 mi? Ennyi pénzért még kályhacsövet sem kapsz.
eladó gsxr 600-750 k4-k5 jubileumi elsőülés hibátlan, ára 10 eft. valamint yamaha r1- 2001-hez elektromos ac benzinszivattyú ára 8000 ft. 0620/992-4528
Köszi, de plexim van nekemis egy pluszban. Dob max 5-öt ér, ennyiért vettem már egyet és csak tartalékba kell.
Kompletten a plexi meg a dob 17000 ft SV 650s modell 2005 évj.
Hello szia mindenki!

az lenne a kérdésem tudna e valaki segíteni 250 es Mz m van ts változat és az ülés hátsó részéhez keresnék egy zárat aki tud mondani olyan helyet ahol ilyet találnék amivel le tudnám zárni az ülés alatti részt maga a lap megvan csak a zár ... hm :) Előre is köszi a segítséget
Szia! Sikerült alkatrészt szerezned?
Mi az amire szükséged lenne?

zsolesz01@freemail.hu
Kawasaki ZX-9R-hez keresek komplett kipufogó rendszert 98-as évjárattól maximum 20,000Ft-ig.
seducertt@hotmail.com
rotax 122-be kuplung nyomólapot keresek.
Kawasaki ZXR 750 (H1) ’89 keresek komplett hengerfejet!
helo suzuki drz 400s re keresek hatso labtartot aki tudna jelentkezen
Hyosung 650-eshez komplett hátsófék lábtartóval, pedállal együtt, munkahenger, féknereg.....eladó
Kormánylengés-csillapitó

http://www.kepesmotor.hu/

korma...