Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha BT Bulldog plexi eladó! Majdnem minden kereklámpás motorhoz passzol. Pl.: Zr7, cb sv xjr.....
A kompletten az mit jelent? A teljes rendszer?
nekem gyári plexi kéne a 2002-es zx6r kawámhoz
17000ft kompletten.
SV 650 vagy SV 650S? A dobot mennyiért adod?
Sziasztok lenne egy gyári plexim meg egy kipufogóm 2005 évj SV 650-hez . 0630 3534619
ja és kétütemű
Sajnos nem jó,mert ez csak egy kis 50-es seggbosszantó.
De azért köszi.
4 ütemű a motor ? Mert akkor van dobom hozzá. Távol-keleti, 125-400 cc motorblokkhoz készült. Új ára 100 EUR volt.
( én a verseny quadomra vettem, de időközben elkelt . Van hozzá egy enyhe S-alakú összekötő cső is )
Sziasztok.
Ne röhögjetek ki,de kellene egy keeway hurricane-re kipuffdob.
Ha lenne valakinek,vagy egy olyan kipufogó,ami jó erre a motorra,akkor megvenném.
Köszi.
Sziasztok! Eladó egy APRILIA ETX 125höz való hátsó 39fogas lánckerék!Érdeklődni msnen: kocsis13@hotmail.com
vagy emailbe: krisz56@citromail.hu
sSziasztok membránt keresek 180-as 4t Gilera Runnerhez nem tud valaki esetleg fontos lenne.
Sziasztok nekem Kawasaki '02 zx6r 636-hoz kéne olajnyomás jeladó/kapcsoló. Tud valaki?
aprilia af1 125 futurához keresek hőmérséklet érzékelőt a hengerfejbe! mail címem adatlapon kösziii
Szeva minden Rd-ésnek
Yamaha Rd 50 1984 7ho
alkatrész:különolajzás:olajtartály,olajszivagy

u,csővek,bovden
elado:
érd:06703182864
Aprilia rs 50 alkatrészek eladók! Komplett idomszett és sok más alkatrész is.
szevasztok dr600-as hoz keresek bal oldali idomot ami az ülés alatt van ide irjatok ha tudtok köszi
Megyünk a boltotokba holnap délelött. Bevigyem?
Melyik részébe?
svmedia.hu -ra rakd fel.
Honda xl 125 alkatrészeket keresek!

jano2@citromail.hu
Sziasztok membránt keresek 180-as 4t gilera runnerhoz nagyon fontos lenne.
eladó egy pár első és egy pár hátsó lábtartó 2004 es 636 ra.gyári használt.sarokvédő kékre eloxálva.valamint egy gyári főfékhenger
Hello mindenkinek,keresek z1000 2005,kuplung deknit
Sziasztok...keresnék 2007-es Zx-6 R hez első fékbetétet gyárit vagy gyári minőségűt ha lehet olcsóbban mint a gyári ára előre is köszönöm SOS lenne.....