Van egy törött 97-es évjáratú Silver Wing 150-es honda robogóm. Első felnit keresek hozzá, sajnos javítani nem lehet. Állatólag még nincs hozzá utángyártott, a gyári viszont 80 ezer ft. Ki vesz ilyen drágán felnit, nem?! Bárki aki tudna nekem ebben segíteni, (külföldi cím, vagy cég) megköszönném.
Szia!
Tank nincs most, viszont van hibátlan farokidom, gyári kipudob és lábtartó. Árakat viszont telefonon egyeztetnék veled, adj egy elérhetőséget
Üdv: Andi
gmarocsek@freemail.hu
Van egy törött 97-es évjáratú Silver Wing 150-es honda robogóm. Első felnit keresek hozzá, sajnos javítani nem lehet. Állatólag még nincs hozzá utángyártott, a gyári viszont 80 ezer ft. Ki vesz ilyen drágán felnit, nem?! Bárki aki tudna nekem ebben segíteni, (külföldi cím, vagy cég) megköszönném.
Üdv.:
Zsani
üdv. &rash - újaban Crash
Tank nincs most, viszont van hibátlan farokidom, gyári kipudob és lábtartó. Árakat viszont telefonon egyeztetnék veled, adj egy elérhetőséget
Persze hogy jó 15 E
Megbolondítasz, fesszabályzót kerestél, nem gyújtásmodult!
FZR 400/600 fesszabályzó azonos. A gyújtásmodul már nem.
A "Digital Ignition" al kapcsolatban érdeklődnék, hogy mi a gyári száma, mert ha az egyezik, akkor az király lenne!
5100 10W-40 és 10W-50 minimum 3l vásárlása esetén 2400Ft/l + olajszűrő akciós áron a cseréhez.
Csak a készlet erejéig!
Komplett láncszettek rengeteg típusra, kedvező áron!
Árajánlatkérés:
endurobolt@gmail.com
FZS 600 2002-2003 RJ02 5DM1
3 hete adtam el az uccsót, de a ZXR 400 ugyan az.
Kawa ZZR400/600 fesszabályzó mennyiért van? 93-tól modell, hatlábas.
Köszi
Nekem FZR 600-as van 16 E Ft, de ugyan ez a 400-asé is