Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg a kép ami lemaradt!
hali mindenkinek! hidraulikus kuplungkarokba betét ,honda,yamaha,suzuki,kawasaki, márkákhoz. 500ft+ a levélpostai utánvét díja. köszönöm!
köszi hogy szólsz, korrekt vagy, de tegnap elkelt ! azért köszi ! üdv!
SrÁcok mÉg mindig 91 es r1es ÜlÉst keresek akinek van ÓccsÓÉrt :d
syastok,megtudná nekem mondani valaki hogy honda 200xl-hez központi teleszkóp felujjitókészletet hol lehet beszerezni?
GS500-hoz generátor felőli deklit keresek fekete színben.
Szia !
A vaterán van egy fzs-600 bontásra . nézd meg
Hali!

Yamaha WR/YZ 250 1995-ös évjáratú alkatrészre lenne szükségem. Hátha tud valaki segíteni. A képen bekarikázott dekli kellene nagyon.
Szia!
Csak krómszárunk van hozzá, első lámpa, fejkonzol, stb.
Elérhetőségem a profilomba
Üdv: Andi
Sziasztok!

Régóta keresek már Yamaha FZS 1000 (2003)fazeremhez jobb oldali belső idomot, fekete színű idom ami a hűtővíz beöntő nyílás felett van, ezenkívül még ha esetleg plexi lenne hozzá az is érdekelne gyárin kívül, túra vagy sport.
Előre is köszönöm
Vfr 750 94-es motorhoz keresek jobb oldali tükröt, fék kart, jobb kormány csutkát, jobb oldalidomot, vezető lábtartó jobbost, jobb utas kapaszkodót, bal farok idomot, jobb oldali utas lábtartót.
eladó fazer 600 , 2000 évjáratu , törzskönyves törött mkp., villák is, streetfighternek kis pénzből hejre állítható , kitűnő motorral, eladó vagy alkatrészt keresek hozzá! ára alku nélkül 315 eft. 0620/992-4528
sziasztok

eldoles miatt keresem a kovetkezoket egy 2002-es Honda CB 500-ra:
elso labtartok, elso index, jobb elso huto takaro idom

koszi
XS 750-hez keresek szívótorokgumikat,csak hibátlan érdekel!
304604073
hali mindenkinek! keresnék k4 gixer 1000hez a hátsó kerék felé sárvédőt ha valakinek van akkor érdekelne! előre is köszi!
Van nekem is ha kell,2000 Ft.!
304604073
A többit msn-en... Adatlapomon.
hello
Milyen színű?
Mennyibe kerül?
Nekem van, frissen fújva matricázva, oldalsó deklikkel. Gyönyörű szép... Csak egyben eladó, ha érdekel irj mail...
Hello!
Simson s51-hez keresek (nem rozsdás) benzintankot.
Hello RICSI BONTO! Érdeklődni szeretnék, hogy 89-es Yamaha Tzr-hez tudsz-e fesszabályzót szerezni? Ha igen mennyiért?
Van csörögj rám 06705850436.
Szia!

Érdeklődnék, hogy volna-e nálad SV 650 S K4-hez első féktárcsa? Kb mennyi km-t futott, és mennyibe kerülne?

Köszi: Timi
üdv. yamaha fazer 600-400,-hoz keresek elsővillákat valamint ami elől törik mindent évjárat 1998-2004 köztihez, ha valakinek van hozzá valamije eladó kérem jelezze a timua@invitel.hu e-mailra. köszi!
Üdv
a motor eladó egyben is
az első idomot már eladtam lámpával együtt
a többi minden megvan hozzá
a motron csak hajtókar csapágyat kell cserélni
most jelenleg szétvan szedve mert meg akartam csinálni de vettem másik motrot és elfogyott a zsém ezért árulom alkatrésznek
én felvidékről vagyok Váctól kb 60 km Rétság Nagyoroszi Parassapuszta irányába
az ár egyben 370 000ft
ha érdekel akkor 06209477562
amit küldök képet így nézett ki most nincs eleje