Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! eladó alufelni 5x120 nagyon szép állapotban: 45000ft vagy cserélhető 99 es r1 es tuning cuccra.....
sziasztok,k4-es gsx-r 1000-hez keresek első féktárcsákat. ha valaki tud segítsen.előre is köszönöm
Ja! És ócsóéé!
Hy!

CBR 1100 XX-hez keresek jobb oldali féknyerget!
üdv !

akkor én se irom ki! a dnorzx-os yahoos e mail igaz? oda irom akkor neked! majd pötyögj már vissza hogy megkaptad! meg ha feladtad! üdv!

akkor hetfon feladom,
email cimem az adatlapon, nem akarom kiirni a forumba, mert utana jonnek a spamek a levelesladaba...

udv,
N.
Van hozzá amit keresel ha érdekel hivj a 06705850436 számon.
és akkor keddre itt is van hála a jóégnek
hmm nagy franc vagy te na jol van egye fene jövőhét hétfőn fel tudod adni hogy már kedden át is tudja mvenni mert lehet hogy nem leszek itthon a héten és hogy már ne keljen a postára szaladgálnom igy a hétfő jo lenne! adj már légyszives egy mail cimet amire küldjem az adataim!
szijasztok, állo hengeres yamaha joghoz kéne nekem kipuf debrecen környéké...ha vkinek van vmi szoljon
Szia Akos,

legyen 11, vagy akkor induljunk 12-rol es alkudsz belole egy ezrest
üdv Norbert!
igen a carbon takaró az pont a bal oldali .....
11000 et irtál a két cuccra 10 be meg tudunk egyezni?
ha igen ... akkor uitánvétellel megy a dolog? a jobb lábtartóra meg a jobb karbonszinü idomkára
Hello!

Tudnátok segíteni,hogy hol lehet kapni ill.csináltatni kb.8 cm átmérőjű domborított tükröt visszapillantóra?!

Holt-tér tükör ill.oktató tükrös megoldásokra is várok ötleteket.

Hol készítenek domborított tükröket kb..?!
Hali! Egy ilyen piros hátsó motoremelő érdekelne, jó áron, postai utánvéttel. Piros színben, emelőszemes. Ajánlatokat ide vagy mail-ben(adatlapomon) kérném. Köszi előre!
szia,

ime, most nem tudom, hogy a carbon takaro a bal oldali vagy a jobb, de mind a ketto megvan, ugyanigy nez ki
hatso ulesem sajnos nincs...

udv,
N.
esetleg hátsó ülésed nincs?
üdv hogyne érdekelne tudsz képeket róla késziteni? nagony megköszönném! cimem reeeman@freemail.hu üdv Ákos
Szia,

nekem van hatso labtarto komplett, 8E, karbon mintas idom a kormany ala 3E
ha meg erdekel, keress meg, elerhetoseg az adatlapon

udv,
Norbert
IRIS láncok minden típusú motorhoz kedvező áron! 415ös től a 630as ig, O gyűrű, gyűrű nélküli, X gyűrűs kivitelben is. Kérésre szívesen küldünk árajánlatot.
Érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Prox, Wössner,Vertex dugattyúk, főtengelyfelújítók kedvező áron.
Kérésre, szívesen küldök árajánlatot.

Érd: bakonymotor@gmail.com
heló!

tehát akkor mennyibe lenne a kis idomka a jobb hátsó komplett lábtartóval együtt? 99 es r1 igen a2000-2001 es ugyanaz üdv Ákos
Hali!

Gsxr 600 K4 hez keresek fejidomtartot, elsölámpát, fékkart... elöre is köszi
godesz@vipmail.hu
Szia!
Talán a 2001-es lábtartó is ugyan az, nekünk van és a kormány alatti jobb karbon idomka is. Hátsó űlés sajna nem jó a 2001-es és korábbi most nincs. Ha valami érdekel hívj bárhol, adatlapomon minden van
Üdv: Andi
Szia!
Baján tudok, és a postának végűl is nem távolság...
Szinte majdnem mindenünk van hozzá, és az áraink is korrektek

Szia !
97-es a lelkem, de ua. mint a 94-es.