Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv
a számom a sraddal kapcsolatba 06209477562
Szia!

Van, 4199.-ft a pár!

Marci 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Érdekelne a SRAD küldj egy számot és hivlak.
üdv, a haver keres pályamotor alapnak gsxr-t,hol vagy helyileg, és mit kérsz érte. kawaszeki@freemail.hu-ra küldhetsz képet, csak egyben!
Szeva! Érdeklődnék, hogy Kawasaki ZX-7R 1998-as amcsi változathoz fékbetéted van-e és mennyibe kerülne?! Előre is köszi!
tőccsed már ki rendesen az adatlapod, mert így nem vesznek komolyan..
Vfr 750 94-es motorhoz keresek jobb oldali tükröt, fék kart, jobb kormány csutkát, jobb oldalidomot, vezető lábtartó jobbost, jobb utas kapaszkodót, bal farok idomot, jobb oldali utas lábtartót.
Ha nála nem találsz nekem van 06705850436.
sziasztok
van egy gsxr750 srad 1996 os alkatrésznek egybe vagy alkatrészenként akit érdekel várom jelentkezését
2005-ös Honda Lead,tyyyson@citromail.hu!Köszi
Sziasztok . El kell adnom a gixxerem, enyhén szolva megszorultam tehát, ha érdekel valakit, mondjon egy árat az alábbiakra, csak egyben. : 1990es 2db első féktárcsa, 1990 első féknyergek, Első fékmunkahenger, hátsófék kompletten(fékmunkahenger, tárcsa, féknyereg,fékcső) lábtartók, 1990 lengőkar hátsó teló nélkül, 1990 váz, 1990 blokk ( szelepfedél hiányzik, egyébként hibátlan állapotban van ) , gyári lábtartók, kormány kiflik, hátsó lábtartók,(DR600 hátsó lábtartók) 1990 gsxr első sárhányó, olajhűtő, hátsó lánckerék menesztővel együtt, .. nagyjábol ennyi a lista, ha valakit érdekelne, vagy esetleg bontó átvenné tőlem, fix 150 ezer ft, papírok nélküli
Szia Motordiszkont !

07 CBR 600 RR nincs esetleg hátsó fék pedálod?
Ehhez viszont kéne pontos évjárat és típus! HA adsz egy e-mail címet,oda küldök árat!(persze a fenti adatok ismeretében)
és ujjonan variator nyomolap kéne,vagy ha nem lehet kulon kapni akkor az egész variator mennnyi lenne?köszonom
Szia.Sajnos bontottat nem.
szia!Nem tudsz esetleg vmi bontot ahol Honda leadhoz van alkatresz?bp.n vagyok!köszi
Szia RICSI,van amit keresel de csörögj rám egyszerűbb ha beszélünk 06705850436 szia.
Helló RICSI BONTO!
Érdeklődnék,hogy cbr1000rr(évjárat mind1) komplett farokrész (farokidom, segédváz, első-hátsó ülés, fenéklap, hátsólámpa) van-e nálatok? Ja és mennyi pénz lenne?
Vagy esetleg gsxr1000 (2006 utáni), vagy cbr600rr (2005 utáni), vagy talán még R1 (2002 utáni)...
Előre is köszi!
Üdv:Ricsi
Köszönöm,de 8000-ért zsír újat tudok.De azért köszi!
keresek 99 es r1 hez hátsó ülést és üléstakaró idomot! akinek van az legyen szives pötyögjön valami jó ÁRAT rá üdv
nemrég ezt adtam el drz be ez sem azé de jó bele. ezt is ajánlottam.
ja de telefonon , mindene megvan.
tegnap vettem egy yamaha dt 125 r endurót . telefonon érdeklődtem. állitólag 1996 os , de 1994 es mint kiderült, az üléshuzat szakadt , de nemcsak szakadt , hanem már a szivacs is szét foszlik, törött első lámpa, nincs fordulat mérő, se meghajtó spirál,se gyujtáskapcsoló, se index. a lánc teljesen rozsdás , a motorja 10 perc után sem indul. lánckerék csak diszkosznak jó.törött idomok. mentem érte365 km t. ja fékbetét nulla mind . a srác motor kereskedö , bontós. akkor én mit szóljak. cimet mondok ha valakit érdekel.
halgassuk meg a másik felet is. drz fórum.

Azt kéne.
Debreceni az ember.
Több az üzemanyag mint amennyibe a cucc került.

üdv.BoB.