Vfr 750 94-es motorhoz keresek jobb oldali tükröt, fék kart, jobb kormány csutkát, jobb oldalidomot, vezető lábtartó jobbost, jobb utas kapaszkodót, bal farok idomot, jobb oldali utas lábtartót.
Sziasztok . El kell adnom a gixxerem, enyhén szolva megszorultam tehát, ha érdekel valakit, mondjon egy árat az alábbiakra, csak egyben. : 1990es 2db első féktárcsa, 1990 első féknyergek, Első fékmunkahenger, hátsófék kompletten(fékmunkahenger, tárcsa, féknyereg,fékcső) lábtartók, 1990 lengőkar hátsó teló nélkül, 1990 váz, 1990 blokk ( szelepfedél hiányzik, egyébként hibátlan állapotban van ) , gyári lábtartók, kormány kiflik, hátsó lábtartók,(DR600 hátsó lábtartók) 1990 gsxr első sárhányó, olajhűtő, hátsó lánckerék menesztővel együtt, .. nagyjábol ennyi a lista, ha valakit érdekelne, vagy esetleg bontó átvenné tőlem, fix 150 ezer ft, papírok nélküli
Helló RICSI BONTO!
Érdeklődnék,hogy cbr1000rr(évjárat mind1) komplett farokrész (farokidom, segédváz, első-hátsó ülés, fenéklap, hátsólámpa) van-e nálatok? Ja és mennyi pénz lenne?
Vagy esetleg gsxr1000 (2006 utáni), vagy cbr600rr (2005 utáni), vagy talán még R1 (2002 utáni)...
Előre is köszi!
Üdv:Ricsi
tegnap vettem egy yamaha dt 125 r endurót . telefonon érdeklődtem. állitólag 1996 os , de 1994 es mint kiderült, az üléshuzat szakadt , de nemcsak szakadt , hanem már a szivacs is szét foszlik, törött első lámpa, nincs fordulat mérő, se meghajtó spirál,se gyujtáskapcsoló, se index. a lánc teljesen rozsdás , a motorja 10 perc után sem indul. lánckerék csak diszkosznak jó.törött idomok. mentem érte365 km t. ja fékbetét nulla mind . a srác motor kereskedö , bontós. akkor én mit szóljak. cimet mondok ha valakit érdekel.
a számom a sraddal kapcsolatba 06209477562