Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örömmel küldöm majd a képeket,már megvan minden hozzá csak idő híján vagyok meg kicsit hideg van a műhelyben a festéshez remélem jön a jó idő aztán lefestem összepakolom és jöhet a tesztelés mielőtt túrára faggatnám .
Szeva
Szia!
Igen ismerek.
4211.Ebes.SzentIstván utca 43
Tel:06304556599
Ez én lennék.
Hali Kawasaki gpx750r komplett váltó,cbr929rr jobb alsó idom,és 1000rr V betétidom eladók
Hello !
Eladó egy suzukis fekete pupos plexi Gsx-R 600 750 k6-k7,csak 1 hónapot használt,hibátlan.
14000Ft
Kiályság köszi az üdvözlést viszont kivánom.A karbisor elvileg már egy honda prelude-ben üzemel. Ha kész a vas dobjál róla fotókat.
Szevasztok!
Valaki zxr 400-hoz fesszabályzót nemtud? 94-es évjárat!
Szeva!
A kérdésedre a válasz: nem. Csak 1 egyszerű szóló túramotor.
A kormány ne tévesszen meg.Nameg 58 paci kevés pályára,ha még van benne annyi Ez egy egyszerű modellfrissítés házilag:a suzi faridom passzolt rá a legjobban,nameg ócsó is volt Most a karbisorral küszködök, már gondolkodtam a tieden is de szerintem nagy lenne rá így csináltam egy szívótorkot és két gsx 1100 karbi megy rá .Üdv a kis családodnak
Szeva Pályamoci lessz a vasadból
Köszi, valami bevált szerelőt esetleg ismersz?
Küldj egy mailt (címem az adatlapon) , tudok segíteni.
Bocs,,,nem city hanem civis Db.Cegléd u.11
Valaki tudja Debrecenben GSX 600F 1992-es géphez való cuccokat hol árulnak a legjobb áron..?
Kenny Roberts féle bukógombák;2008/09-es gsxr600/750-hez.ára;35000ft.Nemkell az idomot szétfurkálni a felszereléséhez kifogástalan minőség.
Yoshimura deklivédő gsxr600/750.2008-2009-évjárathoz.Vadonatúj.Ára;42000
ft.Postai utánvét lehetséges.
keresek 99 es r1 hez jobb hátsó komplett lábtartót kis karbonmintás müanyagot a jobb oldalra a kormány alá + hátsó ülést ! akinek van irjon árat
YTX9-BS zselés aksit hol lehet venni és melyiket érdemes mármint típust venni
crasyjoe
írj méretet,és kedden megkérdezem a helyi csavarboltban,sok mindene van.
üdv :csaba
cbr 954-hez eladó gyári kipu, gyári fékkar, plexi, imbo.érzékelő ami a kulcsnál van( nincs összefüggésben a kulcsal , szabadon lehet cserélni) ár megegyezés szerint
Milyen hosszú kell? És milyen átmérő?
van valakinek olyan vonala pest közelében ahol be tudok szerezni féknyereg rögzítő csavart mert a gyári a tárcsacsere miatt rövidnek bizonyul.csak imbuszfejes 10.9 vagy 12.9 es érdekel.köszönöm.
Debrecen Cegléd utca eleje bal oldalt.(City-nél) .És nem mellesleg olcsó is.
Helo! Valaki tudna nekem véleményt mondani WISECO dugoról és hajtokarrol!?
valaki mondjon már lécci debrecenben olyan motorboltot ahol lehet venni jó láncot meg gyárinál nagyobb lánckereket! köszi
Hahó.
Van 1 pár eladó cuccom.
Brembo 4 dugattyús munkahenger.
Gyári sm kerékhez nemjó DRZ-n volt de KTM kerékhez ajánlom.
320as tárcsához adapterrel és fékbetéttel eggyütt 35e ft.
DRZ 400 Kerekek több garnitúta.120e ft/pár
Metzeler M Z4 150/70/17 NAGYON JÓ ÁLLAPOTÓ 95%OS még szörös! 20e ft. 2007.májusi DOT.
28 mm-es kormány magasító 8eft.
Légterelők gyáriak 10e ft /pár
Drz 400 e-s es kipufogók 20-35e ft.
tel.06-20-5-636-213
Heló mindenki!
Cagiva cocis 50ccm-hez keresek alkatrészeket.
Ha valaki tu nekem webcímet ajánlani vagy a jász nagykun szolnok megyében egy olyan moci boltot amiben biztosan kapot alkatrész annak nagyon örülnék.Használt is érdekelne.
Előre is köszi mindenki!