Örömmel küldöm majd a képeket,már megvan minden hozzá csak idő híján vagyok meg kicsit hideg van a műhelyben a festéshez remélem jön a jó idő aztán lefestem összepakolom és jöhet a tesztelés mielőtt túrára faggatnám .
Szeva
Szeva!
A kérdésedre a válasz: nem. Csak 1 egyszerű szóló túramotor.
A kormány ne tévesszen meg.Nameg 58 paci kevés pályára,ha még van benne annyi Ez egy egyszerű modellfrissítés házilag:a suzi faridom passzolt rá a legjobban,nameg ócsó is volt Most a karbisorral küszködök, már gondolkodtam a tieden is de szerintem nagy lenne rá így csináltam egy szívótorkot és két gsx 1100 karbi megy rá .Üdv a kis családodnak
cbr 954-hez eladó gyári kipu, gyári fékkar, plexi, imbo.érzékelő ami a kulcsnál van( nincs összefüggésben a kulcsal , szabadon lehet cserélni) ár megegyezés szerint
van valakinek olyan vonala pest közelében ahol be tudok szerezni féknyereg rögzítő csavart mert a gyári a tárcsacsere miatt rövidnek bizonyul.csak imbuszfejes 10.9 vagy 12.9 es érdekel.köszönöm.
Hahó.
Van 1 pár eladó cuccom.
Brembo 4 dugattyús munkahenger.
Gyári sm kerékhez nemjó DRZ-n volt de KTM kerékhez ajánlom.
320as tárcsához adapterrel és fékbetéttel eggyütt 35e ft.
DRZ 400 Kerekek több garnitúta.120e ft/pár
Metzeler M Z4 150/70/17 NAGYON JÓ ÁLLAPOTÓ 95%OS még szörös! 20e ft. 2007.májusi DOT.
28 mm-es kormány magasító 8eft.
Légterelők gyáriak 10e ft /pár
Drz 400 e-s es kipufogók 20-35e ft.
tel.06-20-5-636-213
Heló mindenki!
Cagiva cocis 50ccm-hez keresek alkatrészeket.
Ha valaki tu nekem webcímet ajánlani vagy a jász nagykun szolnok megyében egy olyan moci boltot amiben biztosan kapot alkatrész annak nagyon örülnék.Használt is érdekelne.
Előre is köszi mindenki!
Szeva