üdv tudnál mondani nekem ezekre árat? tehát job h komplett lábtartó kis fekete müanyag jobb oldalra kormány alá + hátsó ülés 99 r1.... ha tényleg jo áron van akkor fel is csörgetlek! üdv
dv skacok :p
tud valaki nekem 99 es r1 hez jobb hátsó lábtartó konzolt taposóval + hátsó ülést meg jobb oldali kis karbonmintás müanyagot a kormány alá? ha igen akkor MENNYIÉRT?
üdv skacok :p
tud valaki nekem 99 es r1 hez jobb hátsó lábtartó konzolt taposóval + hátsó ülést meg jobb oldali kis karbonmintás müanyagot a kormány alá? ha igen akkor MENNYIÉRT?
Sziasztok Rotax 123 as blokkhoz van hibátlan állapotú kuplungom kompletten, váltóm szintén hibátlan minden alkatrészével,olajszivattyú(Mikuni), önindító,valamint főtengely 0km es Prox hajtókarral és tűgőrgőkkel 160 as hengerhez lett megerősítve szóval bírja. Valamint van egy blokk csapágyakkal(hibátlanok)és vízpumpával műanyag fogaskerekekkel és súlyal. Ha valakit valami érdekel: atimaister@citromail.hu.
Jól látom hogy drz index és világítás kapcsoló?
Régóta keresem.
Hívtalak már sokszor.
ÜDV.Dávid.Kalocsárol.
Fazerre keresek normális tükröt ( 10-szár M1,25 J/B)
ocument.frmmsg.body.focus()
akkor bocsi.
üdv Gábor
Honda kereskedés!
Nekem 2 nap alatt megjött!
1999-es Kawasaki KX 125-höz kellene nekem bontott berugo racsni!Aki tudna segíteni erre az e-mail címre írjon legyenszives: horvath307@gmail.com
Köszönöm
Ádám
Kawasaki GPZ400R -hez kellene karbi membrán legalább kettő.
Ha valakinek van ilyen vagy tud keríteni írjon.
Köszi!
http://www.sportmotor.hu/motor... önindító
fuvetnyirok@freemail.hu 06302532485