Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv tudnál mondani nekem ezekre árat? tehát job h komplett lábtartó kis fekete müanyag jobb oldalra kormány alá + hátsó ülés 99 r1.... ha tényleg jo áron van akkor fel is csörgetlek! üdv
ezt már eladtam de van hasonló
Szia,van hozzá mindenem amit keresel ha még aktuális hivj fel a 06705850436 számon.
Hali.
Jól látom hogy drz index és világítás kapcsoló?
Régóta keresem.
Hívtalak már sokszor.
ÜDV.Dávid.Kalocsárol.
igen van gyujtáselektronika postázva20000. garanciával. a kép közepén.
Sziasztok !
Fazerre keresek normális tükröt ( 10-szár M1,25 J/B)
Kis fekete gyújtás dobozka, ülés alatt van, van neked ojjan?Havernak elfüstölt, neki keresek.Ha van, ára?
Olaszországi bontók cimeit keresem ha valaki tudna ilyet megköszönném .javascript:smile(document.frmmsg.body,'30');d
ocument.frmmsg.body.focus()
dv skacok :p
tud valaki nekem 99 es r1 hez jobb hátsó lábtartó konzolt taposóval + hátsó ülést meg jobb oldali kis karbonmintás müanyagot a kormány alá? ha igen akkor MENNYIÉRT?
sziasztok. suzuki drz 400 hoz vannak alkatrészeim blokk futómü elektronika. 20 3779746 debrecen.
Keresek 89-es évjáratú Yamaha Tzr-hez fesszabájzót! Aki tud az írjon.. előre is kösz!
Akkor ezt benéztem, ezek szerint akkor a 400as és a 600as ugyanolyan.
akkor bocsi.
üdv Gábor
Üdv! köszi, de az sajna nem jó, a 250-esé kisebb. köszi!
üdv mindenkinek, még mindig van egy nagy halom cuccom 88-90ig zx10es kawasakihoz, hivjatok megeggyíezünk. üdv gábor 06304875663
szia a 400asé nem jó neked utángyári fényezetlen 10 rugóért üdv gábor.
köszi az infot hello
üdv mindenkinek 535ös viragoba keresek membránt 2 db ot csak hibátlan állapotu érdekel. üdv gábor számom 06304875663
15-20 ezer között! Tavaly vettem XX-be! 18000 volt!
Honda kereskedés!
Nekem 2 nap alatt megjött!
üdv skacok :p
tud valaki nekem 99 es r1 hez jobb hátsó lábtartó konzolt taposóval + hátsó ülést meg jobb oldali kis karbonmintás müanyagot a kormány alá? ha igen akkor MENNYIÉRT?
szevasztok meg tudja valaki mondani hogy egy cbr 600 f4i hez megyi pénzt kostál a vez lánc feszitő es esetleg neten hol tudok rendelni elöre is kösz
Valamint Rotax 123 as blokkra való 160 as Pollini henger eladó. Javításra szorul, dugattyúval eggyütt. 10eft.
Sziasztok Rotax 123 as blokkhoz van hibátlan állapotú kuplungom kompletten, váltóm szintén hibátlan minden alkatrészével,olajszivattyú(Mikuni), önindító,valamint főtengely 0km es Prox hajtókarral és tűgőrgőkkel 160 as hengerhez lett megerősítve szóval bírja. Valamint van egy blokk csapágyakkal(hibátlanok)és vízpumpával műanyag fogaskerekekkel és súlyal. Ha valakit valami érdekel: atimaister@citromail.hu.
Sziasztok!

1999-es Kawasaki KX 125-höz kellene nekem bontott berugo racsni!Aki tudna segíteni erre az e-mail címre írjon legyenszives: horvath307@gmail.com

Köszönöm
Ádám
Segítség!
Kawasaki GPZ400R -hez kellene karbi membrán legalább kettő.
Ha valakinek van ilyen vagy tud keríteni írjon.
Köszi!
nem ismerős ez valakinek? ha valaki tud ilyet kérem szóljon! 14mm 9 fog
http://www.sportmotor.hu/motor... önindító
fuvetnyirok@freemail.hu 06302532485