Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első vagy hátsó?
Sziasztok! Van nekem egy Husqvarna Tc 610-es 1998-as évjáratú motorom! Szeretnék tőletek segítséget kérni! ugyanis nem találok hozzá "fesz" szabályzót sem generátort "gyujtó" tekercset..:/ Ha esetleg tudna nekem valaki segíteni nagyon megköszönném!
Sárga... volt, de azt már elvitték. Ami van még: első telók (nagyon szépek), villahidak, kormánycsapágy, hátsó gátló, lengőkar, hátsó sárvédő, hátsó fék, Motorblokk bontva, vezetékek és egyéb elektromos dolog, tank (sárga), kipufogó, első fékmunkahenger.
Elsős sárvédő, kék?
Szevasztok van valakinek eladó benzincsapja, suzuki gsxr- 600-hoz? ( 2000. évjárat, SRAD. ) Javító szett is jó lenne
Van viszont repedt.
kartergázcső? ami a vázba megy
Rendben akkor vasárnap. Igen egy FC450-et bontok.
Vasárnap tudnánk megegyezni, mert nem nekem lesz, berget bontol? vagy mi az a sárga hűtő védő a földön,
Univerzális fokozat kijelző eladó.
Bármilyen motorra felszerelhető aminek elektronikus a sebesség és fordulatszám mérője.
Ára 10000 Ft
Új . Nem használt.
Automatikus fényerő szabályzó.
Angol nyelvű beállítási leírással.
Ez jó kérdés. Szerintem mondj Te egy árat és biztos meg tudunk egyezni.
És mennyiért adnád?
Igen viszont a fedelén a dekompresszor kar tartója letörött.
Igen, eladó?
Ilyet?
Keresek magura felső kuplungmunkahengert.
Sziasztok! 2006 os Husqvarna 610 sm-hez keresnék műanyg idomokat és gyújtáskapcsolót. Köszi.
kawaszabi@freemail.hu
A képen lévő indexet keresem. ZXR750, ZX7R, ZX9R B típusokon volt gyárilag. Csak bontott gyári érdekel párban.
Sziasztok! Keresek Yamaha RD 350 lc-hez henger talp anyát 8db-ot
Hengerfej csavart 10 db-ot! Ha van valakinek elfekvöben kérem jelezze!
Köszönöm Simi801
szia. tudnál egy e-mailt küldeni ?
Szia,van hozzá alkatrészem ha érdekel csörögj 06705850436.