Fekete színű, Acerbis gyártmányú univerzális supermoto első sárvédő eladó. Használt, minimális felületi kopások vannak rajta, funkcionálisan hibátlan állapotú.
2000 Ft, budapesti személyes átvétel, vagy szállítás a vevő költségére.
Fekete színű WRP gyártmányú univerzális supermoto sárvédő, bontatlan gyári csomagolásban eladó.
5990 Ft, budapesti személyes átvétel vagy szállítás a vevő költségére.
Sziasztok! Keresek R1 2004-2005 ös fejidomot, hasidomot, faridomba lévő zárat bovdennel, illetve hátsó rendszám táblatartót! Ha tudtok kérem segítsetek! Köszi!
Ilyen zöld oldal színű láncot szeretnék a motoromra. Tudnátok helyet ajánlani ahol tudok venni/rendelni? Jó DID is ha kapni ilyet belőle vagy hasonló jó minőségű viszonylag nem csillagos árban.
keresek SV650S-re, 2008-as évjáratúra első ülést reális áron. sérült is érdekel csak a felfogatások legyenek jók és passzoljanak. nem tudom, hogy évjáraton belül változóak vagy nem .
Sziasztok!
Egy 1985-ös Yamaha xj 700 x maximhoz keresek fék és kuplungkart. A motor nagyon hajaz a Viragora. Több boltban is kerestem már, de sajnos így ehhez a modellhez nem tudnak adni.
Váltó:15e
főtengely:15e
hajtókarok dugók:10e
kuplung:12e
villahíd:3eft
hátsólámpa:4e
lánckerék dekli:3e
vezérműtengely:5e
meg még van pár apróság is.
Ha egyben elviszed őket akkor 30e megkapod.
2000 Ft, budapesti személyes átvétel, vagy szállítás a vevő költségére.
5990 Ft, budapesti személyes átvétel vagy szállítás a vevő költségére.
06 30 635 9305
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Már csak pár napig.
Tudok segiteni! Adatlap!
Ilyen zöld oldal színű láncot szeretnék a motoromra. Tudnátok helyet ajánlani ahol tudok venni/rendelni? Jó DID is ha kapni ilyet belőle vagy hasonló jó minőségű viszonylag nem csillagos árban.
Egy 1985-ös Yamaha xj 700 x maximhoz keresek fék és kuplungkart. A motor nagyon hajaz a Viragora. Több boltban is kerestem már, de sajnos így ehhez a modellhez nem tudnak adni.
Univerzális 6 fokozatban állìthatò kormánytelò 54-es bilinccsel 12ezer ft
CBR954 integrált hátsò lámpa 8ezer ft vatta ùj, gyári csatlakozòs.
magyar papiros kivont!
34.000 km!
egyben eladó!
ha sokminden kell megbontom a motort!
árak telefonon!
30/220-1196