Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Megvan még a làmpa?Ha igen akkor értesits.adoniszatez@freemail.hu
1999 zx6r blokk alkatrész eladó nagyon olcsón!

Váltó:15e
főtengely:15e
hajtókarok dugók:10e
kuplung:12e
villahíd:3eft
hátsólámpa:4e
lánckerék dekli:3e
vezérműtengely:5e
meg még van pár apróság is.

Ha egyben elviszed őket akkor 30e megkapod.
Keresek Cbr1000rr 2008as evjarathoz elso hatso ulest, ha esetleg tud valaki kerem irjon
Fekete színű, Acerbis gyártmányú univerzális supermoto első sárvédő eladó. Használt, minimális felületi kopások vannak rajta, funkcionálisan hibátlan állapotú.
2000 Ft, budapesti személyes átvétel, vagy szállítás a vevő költségére.
Fekete színű WRP gyártmányú univerzális supermoto sárvédő, bontatlan gyári csomagolásban eladó.
5990 Ft, budapesti személyes átvétel vagy szállítás a vevő költségére.
Farokidomtáska eladó
06 30 635 9305
Akrapovic, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Piaggio sfera minden alkatrésze eladó,egyben 30eft gyújtáshibás.Érd:zoli_motor@freemail.hu 30-323-8861
alvázszámod..?
Nagyon szívesen. Szerintem nem fogsz benne csalódni.
Szia! megérkezett a dob! jól néz ki. remélem jól muzsikál majd.Köszi!
Mi minden alkatrészt itt szerzünk be a motoralkatrész.eu webáruházban. Vannak állandó akciók és nagyon korrektek, minden van szinte náluk.
Szia! tudnál képet küldeni róla? nekem van a régi FZR 1000 -é szerintem ugyan az lehet!
Őszi AKCIÓ!
Már csak pár napig.
Szia!

Tudok segiteni! Adatlap!
Sziasztok! Keresek R1 2004-2005 ös fejidomot, hasidomot, faridomba lévő zárat bovdennel, illetve hátsó rendszám táblatartót! Ha tudtok kérem segítsetek! Köszi!
Lemaradt a lánc...
Sziasztok!

Ilyen zöld oldal színű láncot szeretnék a motoromra. Tudnátok helyet ajánlani ahol tudok venni/rendelni? Jó DID is ha kapni ilyet belőle vagy hasonló jó minőségű viszonylag nem csillagos árban.
Szia,van több darab ülésem is,ha érdekel hívj 06705850436.
keresek SV650S-re, 2008-as évjáratúra első ülést reális áron. sérült is érdekel csak a felfogatások legyenek jók és passzoljanak. nem tudom, hogy évjáraton belül változóak vagy nem .
Sziasztok!
Egy 1985-ös Yamaha xj 700 x maximhoz keresek fék és kuplungkart. A motor nagyon hajaz a Viragora. Több boltban is kerestem már, de sajnos így ehhez a modellhez nem tudnak adni.
üdv.CBR 600 F 3-egyben vagy bontva eladó-váz,blokk nem sérült-magyar okmányokkal-motorja indítható.06302093728
98-as R1 összekötőcső 4ezer ft.
Univerzális 6 fokozatban állìthatò kormánytelò 54-es bilinccsel 12ezer ft
CBR954 integrált hátsò lámpa 8ezer ft vatta ùj, gyári csatlakozòs.
:)
GSX-R 750 K2
magyar papiros kivont!
34.000 km!
egyben eladó!
ha sokminden kell megbontom a motort!

árak telefonon!
30/220-1196