Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! Van egy Kawasaki Zephyr 550B motorom és egy olyan gondom van, hogy kellene a motoromra egy új ülés. Sajnos csak nagyon drágát találok. Nekem jó lenne egy használt is. Ha tudna valaki egyet és árban sem csillagászati azt megköszönném.
Yamaha R1 03évj-ra 1 pár féktárcsa szegecsnél kicsi kottyanással 5mm vastagon szinte vállmentessen 20e ft/pár,Yamaha R1 07-08 évj-hoz 1 pár féktárcsa 5-5,1mm vastagsággal sérülésmentessen 25e ft/pár,posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Helló! Sajnos összetörtem az idomokat a WR 125 R emen! nem találok hozzá idomszettet sehol! valaki tudni segíteni?
Valaki tudna segíteni hogy milyen féktárcsát kell venni macskalámpás nsrhez előre illetve hátra milyen kell?Akár linkel akár leírással és hogy a grimeca féknyereghez felujító készletet lehet e kapni.Fontos lenne Köszönöm!
Sziasztok!Ktm sxf 250(2006)be szeretnék a gyáritól erősebb rugókat,esetleg nincs valakinek eladó?
Jonapot engem érdekelne a motor blokk hogy milyen baja van ?
Hali! Sürgősen szükségem lenne gsx-r 1000k6 kuplungbowdenre.
Aki tud,kérem jelezze.
Köszi!
mdaniel te vagy ?
Őszi AKCIÓ!
2000-10000 Ft-os kedvezmény majdnem minden dobra és összekötő csőre. Az Akció Október 31-ig érvényes.
Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Van némi igaz kolléga.
Szombaton fent leszek, vagy beadhatja az Atix-nak is, nála is meg szoktam fordulni...
ha megy a cimbora akkor igen, felesleges a postást gazdagítani, így is sok vatta új transzparátorjuk van.
No lesz biznisz?
Köszönöm én is kerestem, de képen kívül nem találtam csak más típusút amitutólag lehet 22mm-es kormányra felszerelni. Meg ez legalább Pesten van, de ha tud valaki olcsóbban azt se tartsa magába
Hello, ilyen tükröket keresek (yamaha-hoz való előny)
Sziasztok! Valaki tud szerelőt, aki felújítja nekem a hátsó teleszkópokat?
Azt ma adtam el basszus :/ gumikat megnézem neked holnap ;)
Sziasztok.
Szeretnék segitséget kérni .
kawasaki ninja zxr6 600 r es vasamhoz keresek alkatrészeket .
A képeken látható.
Kicsit leégették a hátulját.
Köszönöm előre is segitségeteket. Szép estét
Jó estét. Szia.
Szeretnék érdeklődni a gyujtáskapcsolóról.
Meg van e még? visszajelzését előre is köszönöm.
Honda cbr600f4i/fs

Eladó fejidomtartó konzol ami két részből áll egy ami a vázhoz csatlakozik és egy amire az óra megy és a fejidom.A kép csak illusztráció.

ár:37000Ft

06-20-341-7552
szia,

van ilyenem,ha érdekel 703179083
üdv,P.
bocsesz
?
Helló.
Bocs....bal első konzolt keresem(váltó oldalt).De még keresek hàtsó kapaszkodó gumi alàtétet a hàtsó idomhoz..

Üdv.:Joe
nem sok másra lehet használni