Szevasztok! Van egy Kawasaki Zephyr 550B motorom és egy olyan gondom van, hogy kellene a motoromra egy új ülés. Sajnos csak nagyon drágát találok. Nekem jó lenne egy használt is. Ha tudna valaki egyet és árban sem csillagászati azt megköszönném.
Valaki tudna segíteni hogy milyen féktárcsát kell venni macskalámpás nsrhez előre illetve hátra milyen kell?Akár linkel akár leírással és hogy a grimeca féknyereghez felujító készletet lehet e kapni.Fontos lenne Köszönöm!
Őszi AKCIÓ!
2000-10000 Ft-os kedvezmény majdnem minden dobra és összekötő csőre. Az Akció Október 31-ig érvényes.
Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Köszönöm én is kerestem, de képen kívül nem találtam csak más típusút amitutólag lehet 22mm-es kormányra felszerelni. Meg ez legalább Pesten van, de ha tud valaki olcsóbban azt se tartsa magába
Sziasztok.
Szeretnék segitséget kérni .
kawasaki ninja zxr6 600 r es vasamhoz keresek alkatrészeket .
A képeken látható.
Kicsit leégették a hátulját.
Köszönöm előre is segitségeteket. Szép estét
Aki tud,kérem jelezze.
Köszi!
2000-10000 Ft-os kedvezmény majdnem minden dobra és összekötő csőre. Az Akció Október 31-ig érvényes.
Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Szombaton fent leszek, vagy beadhatja az Atix-nak is, nála is meg szoktam fordulni...
Szeretnék segitséget kérni .
kawasaki ninja zxr6 600 r es vasamhoz keresek alkatrészeket .
A képeken látható.
Kicsit leégették a hátulját.
Köszönöm előre is segitségeteket. Szép estét
Szeretnék érdeklődni a gyujtáskapcsolóról.
Meg van e még? visszajelzését előre is köszönöm.
Eladó fejidomtartó konzol ami két részből áll egy ami a vázhoz csatlakozik és egy amire az óra megy és a fejidom.A kép csak illusztráció.
ár:37000Ft
06-20-341-7552
van ilyenem,ha érdekel 703179083
üdv,P.
Bocs....bal első konzolt keresem(váltó oldalt).De még keresek hàtsó kapaszkodó gumi alàtétet a hàtsó idomhoz..
Üdv.:Joe