Szia!
Az első futómű érdekelne. alsó- felső befogatási pontnál mekkora a villa átmérője? a két befogó közti távolság? becsúszó átmérője? mekkora tengely megy bele? rugóútja? előre is köszönöm.
Őszi AKCIÓ!
2000-10000 Ft-os kedvezmény majdnem minden dobra és összekötő csőre. Az Akció Október 31-ig érvényes.
Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Eladó meg maradt pár R6 alkatrészem de akár másra is jók:
-Gyertya CR10EK keveset futott 4 db 6 ezer
-Plexi 99-02 6 ezer
-Kormány csapágy 99-02 3 ezer
-Gyári fék és kuplung kar 99-02 6 ezer/pár
-Tengely gomba keveset használt karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 10 ezer/pár
-Bukógomba (LSL copy) távtartóval csavarral, karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 12 ezer/pár
-LSL Bukógomba dobozzában keveset használt, karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 18 ezer/pár
-Vízcső, üléshuzat, gyári rendszám tartó, kiegyenlítő tartály tartó fül, prizma egyben 5 ezer.
Üdv eladó 2pár féktárcs Yamaha R1-re méretek a képen látszódnak az első pár tárcsa 1mm-t kottyan egyébbként hibátlanok szinte vállmentessek.Ár:20,25e ft/pár egyben 40e ft a 4db.Posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Emelők eladók. Átalakított mivel emelőszem volt a motoron de vissza lehet rakni rá ami a villa alját emeli meg. Csináltam egy fogantyút hozzá amivel könnyebb az emelés. Az eslő emelő meg egy hátsóból lett kialakítva.
Eladó Sport dobok: Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
Sziasztok!
Van pár alkatrészem zzr 600 hoz, csak a helyet fogja a garázsban így szivesen megválnék tőle. Az alkatrészek 2 külön blokkból vannak, a hengerfejhez 92 évjáratból(szelep törött volt),a blokk többi része 94 es évjárat(hajtókar törött). Szerintem sok alkatrésze épségbe van hátha valakinek pont szüksége lenne valamire. Sajnos csak 25-ig vagyok elérhető.Elérhetőség: 06 30 214 0904 ,Miki, Debrecen
Az első futómű érdekelne. alsó- felső befogatási pontnál mekkora a villa átmérője? a két befogó közti távolság? becsúszó átmérője? mekkora tengely megy bele? rugóútja? előre is köszönöm.
fútóművek,fékek,blokk stb
70/3601300
GSXF 750 "2001"
GSXF 600 "1992"
CBR1000 F "1990"
CB 500 "2001"
FZR 1000 "1993"
ZXR 400 "1995"
ZX 6-R "1999"
RF 900 "1995"
IDOMOK,KARBIK,FUTOMÜVEK,BLOKKOK, TÁRCSÁK,TAKARÓK STB.... MINDEN
KÉRÉSRE MINDENRŐL KÜLDÖK KÉPET!
TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
30/220-1196
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Érdeklődni telefonon.
üdv
Foglalkozol még Sportdob árusításával?
2000-10000 Ft-os kedvezmény majdnem minden dobra és összekötő csőre. Az Akció Október 31-ig érvényes.
Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
-Gyertya CR10EK keveset futott 4 db 6 ezer
-Plexi 99-02 6 ezer
-Kormány csapágy 99-02 3 ezer
-Gyári fék és kuplung kar 99-02 6 ezer/pár
-Tengely gomba keveset használt karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 10 ezer/pár
-Bukógomba (LSL copy) távtartóval csavarral, karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 12 ezer/pár
-LSL Bukógomba dobozzában keveset használt, karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 18 ezer/pár
-Vízcső, üléshuzat, gyári rendszám tartó, kiegyenlítő tartály tartó fül, prizma egyben 5 ezer.
35.000 ft
Emelők eladók. Átalakított mivel emelőszem volt a motoron de vissza lehet rakni rá ami a villa alját emeli meg. Csináltam egy fogantyút hozzá amivel könnyebb az emelés. Az eslő emelő meg egy hátsóból lett kialakítva.
Hali!
06 30 635 9305
A leovici dobért mennyit kérsz?
98-99 zx6r
Eladó bontásból megmaradt alkatrészeim zx6r sportmotorhoz!
főtengely,váltó,blokk ház,légszűrőház,villahíd,hátsólámpa,kuplung,hátsólámpa,dug
AF1 Futura farokidomhoz keresek a képen bejelölt kis rácsot. Valakinek van elfekvőbe? Vagy lehet venni valahol?
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
Van pár alkatrészem zzr 600 hoz, csak a helyet fogja a garázsban így szivesen megválnék tőle. Az alkatrészek 2 külön blokkból vannak, a hengerfejhez 92 évjáratból(szelep törött volt),a blokk többi része 94 es évjárat(hajtókar törött). Szerintem sok alkatrésze épségbe van hátha valakinek pont szüksége lenne valamire. Sajnos csak 25-ig vagyok elérhető.Elérhetőség: 06 30 214 0904 ,Miki, Debrecen
bmotor.hu