Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazán nincs mit. Majd írjál mire jutottál vele.
Szia!

Van... 70/6321-829
Kösz....szét szedtem ,szerelönél kipucoltattam az injektorokat ,összerakom..csak megbukik gázadásnál, alacsony fordulaton,mondták hogy az injektor pucolás sem mindig segit...adtam neki egy injektor pucolo adalékot ..most megy ,de ha lesz pénzem kicserélem, az egész rendszert,probáltam betenni egy plussz szüröt a pompa és az injektorok közé de a sima bilincs meg a gumicso nem áll meg rajta ,4,5 bar nyomást nem birja Köszi szépen hogy idöt szántál rám ....
CBR900RR (SC28) hoz keresek megvételre az első kerék mögé szerelhető úgynevezett fecskeidomot.
320-as moto master féktárcsa
Excel felnin volt
(supermoto)
Ez milyen féktárcsa milyen motorra jó?
06 30 635 9305
Őszi AKCIÓ!
2000-10000 Ft-os kedvezmény majdnem minden dobra és összekötő csőre. Az Akció Október 31-ig érvényes.
Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Köszi,már megoldódott.
Hali!

Szerintem van!
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik hangzana jobban.
Cagiva Mito Evo, hátsó brembo fékmunkahenger. Konkrétan 2-t megzabált, a henger és a dugó között folyik ki a fékfolyadék, ha nyomom a pedált. Mi lenne a megoldás, valaki javítja a kerámiát, vagy lehet bele csináltatni nagyobb dugattyút?
Ha előbbi nem, akkor melyik nagyobb motor hátsó fékmunkahengerét ajánlanátok? Szinte kizárólag a segéd féket használom, az elsőt csak lámpa előtt, vagy ha nagyon szükséges.
Előre is köszi a válaszokat:)!
szia
köszsönöm de sajna nem :( nincsenek rajta a lefogatók meg a kialakitása sem olyan
ZXR 400 "1995"
RF 400-600-900 "1995"
FZR 1000 EXUP "1993"

BONTOTT ALKATRÉSZEI ELADÓAK!
Gsxf 600 "1991"
Gsxf 750 "2001"
X11 "2001"
Zx6-R "1999"

Bontott alkatrészei eladóak!

Telefonon érdeklődjön!
30/220-1196
sziasztok nincs valakinek veletlenul egy ktm sxf450 2009 hengerfeje?
CBR1000F "1990"
BONTOTT ALKATRÉSZEI ELADÓ!
30/220-1196
Helló!Nem tudja valaki h a gyújtótrafót h lehet megnézni h jó e ?
Szia!

Már nincs belőle semmi.

Motoros504
Szia,

vannak hozza cuccaim
Helló.

Beszéljünk inkább telefonon, net-et ritkán nézem...kapaszkodó gumi alátét miatt...

Üdv.:Joe....06-20-28-454-61
Ezt nézd meg hogy jó lehet neked?