hirdethetted volna előbb is
épp egy ilyet állítottam(javarészt) helyre csak nem volt meg az önindítója
de most már ingyen se kell, annyit szoptam evvel a kis döggel
Érdekel valakit egy Yamaha Jog 2ja? Meg van váz első villa kormány két kerék tank, blokk véghajtással, fékkel, főtengellyel, alaplap lendkerékkel, olajpumpával. 8 ezer az ára, varióval és önindítóval 10 ezer, kerekek nélkül 6 ezer.
hihetetlen, nekem a 89eshez bármit meghozatnak a yamahások
esetleg usa vonalon tapogatózz ott sokkal elterjedtebb a kawasaki márka
vagy esetleg keress olyan helyet ahol fékpofákat ferodoloznak, hátha tudnak megoldást a problémádra
sziasztok!
Volt egy kawa zxr 250r 2010 es hibátlan motorom bontásra megmaradt sok alkatrészem és csak lom a garázsba... aki lát benne fantáziát tovább értékesiteni vagy feldobni e-bayre vagy pót alkatrésznek annak ajánlom a motorba 28000 km volt. Minden alkatrész precízen van eltéve és beépítésre készen. Fóliázva ahogy illik! Ez az ár összességébe ugy gonodlom a bontós árak harmada! Itt egy lista illetve egy pár kép: Légszűrő,visszivattyú,komplett kupplungszerkezet,injektorsor vezérlőjével,computer,feszültség szabályzó,gázkar kapcsolókkal,fékkar a dugattyújával kuplungkar bowdennel, gázbowden, km óra spirál,hátsó lábtartók konzollal, komplett váltó nyugvócsapágyakkal,vezérműlánc feszitő,kiegyenlítő tartály,kipufogó leömlővel,lambdaszondával,első-hátsó hibátlan ülés,jobb-bal farokidom kis fekete müanyaggal,hátsó lámpa,akksitartó,légszűrőház,vizszivattyú,önindító,első féknyereg hátsó komplett fékrendszer,hátsó lámpa,bal oldali dekni kábelköteggel tekercsekkel mágnessel,komplett henger dugattyúkkal hajtókarokkal vezérműtengellyel nyugvócsapágyakkal,komplett hengerfej vezérműtengelyekkel, Szép tank szivattyúval,hátsó kerék tárcsával (minden blokkalkatrész csavarokkal illetve minden nyugvó csapágy vissza van kötözve az eredeti helyére)
áruk: 90 ezer forint ebben benne van a posta!
akit érdekel irjon: mv-agusta@gmail.hu (ne ezen az oldalon keressetek!)
ebay-en nem találtam, amúgy a kawasakisok nem tudnak rendelni japánból se ez a baj. 98-as a motor de szerintem ugyan az mint az újabbaké.
csak a feszítő ív kéne a másikat érdekes módon megtudták rendelni.. nem is értem:S köszönöm a segítséget ha a cmsnl-ről valaki már rendelt az szóljon:)
hello. Olyan bajban vagyok, hogy egy adott motorhoz gyári alkatrészt sem lehet rendelni mert nem gyártják. Adott esetben egy kawasaki bn 125-ről van szó és vezérműlánc feszítő ív kéne de nincs. A kérdésem az hogy valahogy nem lehetne rá felvinni valamilyen módszerrel ezt a műanyagos réteget? Lehet hülyeség de nem tudom mit csináljak vele:S
Adalékall megy ,ha csak benzint kap akkor meg baszakszik.... nem tudom honann szedi öszze a szart de dühit ,vennék 1 injektort ha ki tudnám barkopázni hoggy melyik nem megy eszem meg áll ezzel ment el a nyaram ....
Őszi AKCIÓ!
2000-10000 Ft-os kedvezmény majdnem minden dobra és összekötő csőre. Az Akció Október 31-ig érvényes.
Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Cbr 1000rr "2008"bontott alkatrészei eladóak!
3 éve készült de versenypályát nemlátott azóta áll!
9000 km!
!alkatrészei hibátlanok es olyan mint az uj !
telefonon keress!30/220-1196
Hát pedig hirdetem már egy ideje.