Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

össze kevertelek atix-al
a héten megy a cimbora pöstre, valahogy feljuttatom.
gondolkodós szmájli
Kevés mi? Nembaj, csak dísz lett volna úgy is...
Majd rendelek kínából...
Elso v hatso?
Sziasztok!
GSX-R 1000 K3,K4 hez keresek hátsó sárvédőt, olyat amiben az akksija van az ECM és a többi egyéb! Mellékeltem a képet róla...
Csak jó állapotú érdekel ami nem törött, zúzott és amin nincs 10 év gumiégetés nyoma.....
Nekem egy 1000-rest megérne.
keresek kawasaki zx9b hengerfejet vagy csere zx7re
Üdv. mindenkinek.
Keresek CBR 600 F2-hez rendszám tartót(ezen van az index is)
Előre is köszönöm.
rob7011@gmail.com
angol, műszaki érvényességet jelző, karbon tartón, plexi lap keretben. monny egy árat ha érdekes lehet.
yamaha R szériás ledes hátsó lámpa búra nélkül gyári csatlakozójával eladó. panel nem sérült, csati épp. 3 eft.
rendszám tábla tartó, rendszám meg világítással együtt 4 e ft-ért eladó.
kawasaki zx9R fém lamella szett ,új 9db-os, C-E-F Modellekhez eladó. postázom is.
Hello. Valakinek nincs véletlenül kawasaki bn 125-höz vezérműlánc feszítő ív eladó?
CBR 600 RR 2005-öshöz keresek gyári leömlőt, akinek van jelezze. Köszi.
Szia!
Komplett blokk mennyi lenne?
Univerzális fokozat kijelző eladó.
Bármilyen motorra felszerelhető aminek elektronikus a sebesség és fordulatszám mérője.
Ára 10000 Ft
Új . Nem használt.
Automatikus fényerő szabályzó.
Angol nyelvű beállítási leírással.
Sziasztok! Eladóvá vált Malossi hengerem. Yamaha xmax 125 tuning hengere amely 180ccm-re növeli. kb 100km-rt futott
a képen látható tükrök eladók. +yamaha R1-R6 tükör balos szintén eladó.
Lehet rosszul fogalmaztam, nem igazán értek hozzá.
Egy kormányleszorító kéne és első sárvédőhöz felfogató.
Azért vannak olyan alkatrészeket, amiket sokkal könnyebb cnc-n megcsinálni, mint hagyományos gépeken (3 tengelyes megmunkálások, de ha már két tengely mentén kell,akkor is... meg hát az idő is pénz...)
Mik azok amiket csak CNC-n lehet megcsinálni ?
Üdv ! Kérek telefonszámot(sms-ben is jó) Sándor 0670.661-6913
Email : exfliger.orcsik1893@gmail.com
Sziasztok!

Keresek CNC marásban járatos szakit. Pár alkatrészre lenne szükségem!

Köszi, W.
Szia! Nekem van.
70/6321-829
Hali fiatalok

Jönnek a műhely napok,és ráálltam a zárak javítására /tanksapka -űlés/zár, gyújtás kapcs.zár stb .Akinek van rossz vagy javítani való szívesen állok rendelkezésre.A felesleges kulcsokat, zárakat elküldhetitek,ha van,örülnék neki