Eladó vagy cserélhető DRZ400 E alkatrészek:
Krossz enduro első gumi (80/100-21 Deestone D 981) 95%
Használt kézvédők
Használt első sárvédő
Használt kartervédő (alu)
Keresek:
Suzuki DRZ400 lánckerék (első 15 fog, hátsó 47-nél kevesebb fog legyen)
DRZ alkatrészek (kerék, felni perem, fékbetétek, féktárcsa, információs kijelző, stb.)
Esetleg még: Téli motoros kesztyű, wifi router
No problémo. Sajnos kell a kesztyűnek némi idő mire "beáll", Én s így jártam az enyémmel. Dobj egy emailt hogy mire kellenek a karok, megnézem és válaszolok.
Van egy darab eladó kék Sm első sárvédőm (WRP gyártmány). Ajándékba kaptam viszont a színe inkább Yamaha kék mint Husaberg és eléggé eltérő. Bontatlan csomagolás. ha kép kell írj.
PIROS-FEHÉR Alpinestars Gp Plus 2008 és 2010 "XL", illetve Gp Pro FEKETE-FEHÉR "XL" 22000Ft/db postával, illetve "M"-es bukó csere érdekelne piros színben. Ha esetleg valakinek volna normális ajánlata -tehát nem "kisőrősi" - akkor dobjon egy emailt.Köszi.
Code3 3930-as sziréna kibeszélővel ,hangszoroval, fényhidvezérlő és egy INTEK M110 Plus multi cb rádió (AM-FM), erősitővel (Booster 747), antennával kábelekkel egyben és külön külön is eladó. elérhetőségek az adatlapomon
Sziasztok!
Van egy fekete rövid eloxált zsír új fék-kuplung karom 14000-be ha valakit érdekel.Az alábbi tipusokhoz jó:
GSXR600 2006-2010
GSXR750 2006-2010
GSXR1000 2005-2006
Nekem is ilyen van a K5 1000-en és nagyon király.
Postát állom!
Tudom köze nincs a motorhoz, de azért ide is felteszem. Szóval, mint én is gondolom van pár motoros, aki sportol, főként hozzátok szólok, de mindenki figyeljen, aki stresszelt, túlterhelt: van egy japán technológia, ami segít, nekem bevált ezért ajánlom szívből. Konkrétan PHITEN nyakláncról van szó, és abból is a RAKUWA PHITEN X50 HIGH-END MODELL NYAKLÁNC. Ha felkeltettem valaki érdeklődését, az írjon, adja meg az e-mail címét és küldök egy pdf-t, amiben pontosan le van írva minden.A termékek újak!
üdv mindenkinek!
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
Ára: 10 000,- Ft