Egy szezont használt Berik bőrruha,szakadás/csúszásmentesen ,nagyon szép állapotban, motorváltás miatt eladó.Az ár irányár, valamennyit tudok belőle engedni mivel nekem csak a helyet fogja itthon.Esetleg kétrészes,szürke-fekete bőrruha+kp csere érdekel.
Tel:30/9089573
Mail:balu88@mailbox.hu
Sziasztóóók!
Eladó egy zsír új amerikai FOX ACCESS endúrós dzseki. XL-es méretben.
185 centi és kb 85 kiló vagyok..kis bojlerrel has tájékon, protektor mellényre húzva is tökéletes a mérete :-))
Posta megoldható!
Főbb jellemzői:
-lecipzározható ujjak
-cipzáros zsebek és szellőzők
-cipzáros zseb a hátán a lecsatolt ujjak számára
-kivehető könyökvédő
-izzadásgátló belső
Újpest központban meg tudom mutatni...vagy egyéb képeket küldök ha kell!
Sziasztok
Eladó,egy NITRO MX-410 es M es bukó 8000ft.PROGRIP páncél 7000ft(kis méret).JAFFSON full protektor L es, 11000ft.MEX zárt bukó 7500ft.Postázom ha kell valakinek.
Kollégámé. Megvan még neki, mert nem bírta lepapírozni. Papíros, nála a forgalmi meg minden, de útközben volt pár nem átírás és ez nehezíti az átírást. Beszélj vele 06209921522 és kiokoskodjátok.
uraim, egy kerdesem lenne, hogyan tudnam megtudni ,szeria es alvaz szam szerint hogy ki volt a tulajdonosa egy motornak, akinek a nevet sem tudom es nemetben lakik, nagyon fontos lenne , a cime kene es a neve a csokanak , ki tudna segitteniii. minden valasznak orulok , kardhal35@yahoo.com persze nem ingyen kerem a segitseget.
Szerinten.olyan 70-től-85kg ig
Irányár:85eft ami alkuképes bizonyos ésszerű keretek között.
Tel:30/9089573
Mail:balu88@mailbox.hu
Eladó egy zsír új amerikai FOX ACCESS endúrós dzseki. XL-es méretben.
185 centi és kb 85 kiló vagyok..kis bojlerrel has tájékon, protektor mellényre húzva is tökéletes a mérete :-))
Posta megoldható!
Főbb jellemzői:
-lecipzározható ujjak
-cipzáros zsebek és szellőzők
-cipzáros zseb a hátán a lecsatolt ujjak számára
-kivehető könyökvédő
-izzadásgátló belső
Újpest központban meg tudom mutatni...vagy egyéb képeket küldök ha kell!
28.500.- jó magyar forint
Eladó,egy NITRO MX-410 es M es bukó 8000ft.PROGRIP páncél 7000ft(kis méret).JAFFSON full protektor L es, 11000ft.MEX zárt bukó 7500ft.Postázom ha kell valakinek.
Megvan még a Gpz400-asod?mert érdekelne.