Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
mint vevő én úgy csináltam. annyi az egész, odaviszed, mondod mit akarsz. legyen nálad forgalmi, adásvételi,személyi se árt. lefényképezi,adatokat beviszi,ha akarod megnézheted a régi eredetin készült képeket, azt ennyi az egész. a "papiramunka" tovább tart mint maga az egész művelet... üdv.
Eladóvá vált szeretett vasam autóvásárlás miatt. Költségmentes, ráülsz mész,tankolsz:)
Kihagyok egy másfél évet motor nélkül..nemtudom, hogy hogy fogom bírni de utána jön a nagytesó :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125r_autocsere_erd
ekel-4428339
ha bármi kérdés van emailben és telefonon lehet bátran kérdezni :)
sziasztok!
Méretprobléma miatt eladó a vadi új Nitró sport-túra csizmám.Az én lábam 45-ös és egy kissé nyomta..Mindössze vagy 3 szor volt a lábamon, extra kedvezményes áron is megválnék tőle.
címem: kicsi10kukac freemailpontyhu
Szia! A motorja küllőre indul ,visszajelzők minden működik,hátul új gumi ,új lánc - lánckerék,fékbetét,bő egy év műszaki! Egy kerék kell bele,teleszkóp sérült,a váz a villanyaknál megrepedt! Debrecenbe vagyok,kérdezz!
Szia!
Azt nem tudom a tiédre jó-e,de pl a 2003-Gsxr,és Sv tipusokkal megegyezik a furattávolság!Nekem műszakin a K5 1000-en 2004 es 600-as tükör volt fent!Meg kellene mérned a te tükrödön a távolságot.
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu