A nyári melegre is gondolj amikor már a maszk meleg és nyűgös.A kendő sisak alatt kellemes és higiénikus viseletet biztosít, nem lesz zsíros a sisak belseje és az izzadság nagy részét is felveszi.Könnyen tisztítható és gyorsan szárad. Új KOBAK márkájú kötős motoros kendő 100% pamut echte hazai a szövetet kivéve mert sajnos nincs már itthon pamut vászon gyártás.
Ez a motorkódos cucc, igaz? Nem tudom pontosan az mekkora? Gondolom 1.4 igaz? Körülnézek de biztos hogy van. Az ár megegyezés kérdése, attól függ mit ér meg Neked. Nem ebből akarok meggazdagodni, eladni akarom, nem pedig megtartani.
Hali Srácok!
Sajnos méret probléma miatt megválnék vagy esetleg nagyobb méretűre cserélném Scott Leathers márkájú kivehető protektorú(váll,könyök) full fekete(tiszta ghost rider)bőrkabátom(2mm vastag boci bőr az egész).
Kb 180-185cm magas emberkére jó én tavaly nyáron vettem az Egyesült Királyságban amúgy a kabát is made in UK.
Magyarországon nem nagyon láttam ezt a márkát de több Mann TT-s versenyző ilyen márkájú ruhában tolja.
Teljesen szuper állapotú csak pár órát motoroztam benne, de néha utcán is hordtam nagyon kényelmes úgy is.
25.000ft-ért adnám.
Ha valakit érdekel küldök képeket.
hord93@freemail.hu
Egyébként Daruszentmiklóson, Dunaújvárostól 25 km-re.