Wintex 2 részes bőrruha, szép állapotban, full protektoros kivitelben 56os méretben (én 186 és 90-93kg vagyok +- 5-10cm és +- 5-10 kg ig tökéletes) eladó. Ennek oka, hogy a közúti motorozást egy ideig hanyagolom.
Ugyan itt eladó egy Dainese Ful Metal Racer koppintás, gyakorlatilag uj állapotban, 3xl-es méretben, ami a valóságban kb. 1xl.
És még egy ujszerű Marushin sityak M-es méretben eladó. A sisak gyakorlatilag új, dobozával, sityakzsákjával 1-ütt eladó.
StylMartin cross csizma jó állapotban (Gyakorlatilag hibátlan, 1 dologtól eltekintve, vagyis a bal csizma belső felénél 4-4.5 cm-es szakadás található. A víz nem folyik be, lassan 0.5éve így használom).
47-48as méret, és szerintem qrva jó áron adom... 14eft-ért vihető!
Ugyan itt egy SoulRace márkályú protektoring, használt de jó állapotban (nincs rajta szakadás, viszon a tépőzárakat érdemes lenne kicserélni, mert gyengébben tart mint uj korában)
Xl-XXl-es méret (én 186/90-93kg vagyok) 15eft -ért eladó.
Eladó jó állapotban lévő Aprilia RX 125 tipusus motorom! Rendezett papírokkal, forgalmiba 6kw szerepel. Érdeklődni: 0620-2617867 e-mail: bogyoo@gmail.com
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm
Bubis plexik eladók sok tipusra 10-12EFt közt,integrált irányjelzős hátsólámpák 14EFt-tól!Szines Racing fékkarok 14000Ft/pár-tól(felhajlós változatban is!),lábtartók,bukógombák,markolatok,idomba szerelhető irányjelzők,üléspúpok,tükrök kedvező áron!
Azonnal vihető gsxr600-750 K6 füst,yamaha r6 2006-2008 sötét bubis plexi!(nind 10000Ft) tel:06303210309 bali105@t-email.hu