eladó a képen látható yamaha r6-os , 2000 évjáratú erősen hiányos mkp., javítható mértékű vázsérüléssel, új gumikkal, jelenleg forgalomból végleg kivont, de újból forgalomba helyezhető felépítés után. esetleg bontva eladó. km-óra és az alsó idomok megvannak. ár egyben 199eft. 0620/992-4528 csere nem érdekel!
Honda Licenc blokkos 150ccm 4T nagytestű robogó eladó!
Esztétikailag és motorikussan is kitünő!
242 Km-t futott szinte új. Még a gyári foliák is rajta vannak!
Irány ár: 270,000Ft
kawasaki zx10r elsőlámpa, plexi jó burkolat törött, cbr 600f lámpa plexi egy helyen vágott/törött egy fül törött, eladók. kawa 10e ft honda 20e ft. köszönöm.
Hello! Lenne egy kérdésem , szeretnék egy nagyobb testű robogót 50 cm3 -est. Cpi hussart néztem de nemtudom szeretnék ötleteket kérni hogy ti mire gondoltok . előreis kössz a válaszokat ?
Üdv mindenkinek!
Valaki tudna nekem segíteni olyan ügyben h 84-es ktm mx 250-es váltófogaskerekek és főtengely fogaskerék hol található? És kupplung lammela szett is kéne. Sehol nem találtam ehhez a tipushoz alkatrészt:(
Vagy alkatrészt.
Esztétikailag és motorikussan is kitünő!
242 Km-t futott szinte új. Még a gyári foliák is rajta vannak!
Irány ár: 270,000Ft
Érdeklödni: 30/680-2519
ecseril@freemail.hu
Valaki tudna nekem segíteni olyan ügyben h 84-es ktm mx 250-es váltófogaskerekek és főtengely fogaskerék hol található? És kupplung lammela szett is kéne. Sehol nem találtam ehhez a tipushoz alkatrészt:(