Lehetetlen, nem értem, hogy csináljátok. Lenne szives valaki netrisken VALÓBAN beírni a dolgokat? Kipróbáltam azokat a paramétereket is, amiket mondtál, nem tudtam 20 alá tornázni. Nem, tényleg nem értem, hogy csináljátok...
Következetesen elkerülöd az egyik megjegyzésemet. A csekket valószínűleg negyedévente fizeted. Én pedig éves díjról beszélek. Tehát nagyjából ugyanott vagyunk. Csak nekem lenne drágább, fiatalként.
Nem tudom, hogy drágább a biztosítás, de szerintem: mivel ez kötelező, és a másikban okozott kár számít, azt veszik figyelembe, hogy mennyire jó a motor, pl milyen a fék, stabilitás, egy új motornál nyilván ez a jobb. Casconál valsz ez fordítva van.
2005-ös a motor 650 köbcenti, 34 éves vagyok és A0-ban 1070 Ft negyed évre a biztosításom, tehát elképzelhető az 5000 Ft fél évre, ha jó a bónusz besorolás.
Idősebb motorra szerintem pont kevesebb a biztosítás, bár ezt én nem tudom pontosan.
A köbcenti evidens - 250 / 350 cc-nél ugrik a díjszámolás - tehát ettől felfelé egy összeg.
Elővettem a csekket : K&H, 2009.07.01-2010.01.01. Díj : 5.155.- Ft
Igaz ez a Bonus besorolást nem említi, a motorral nem történt 2005 óta baleset - lehet h ez is lejjebb viszi az összeget.
Hát, én nem tudom, hogy csinálod, most megpróbáltam nagymamámmal, aki 74 éves, és mozgássérült, és nincs jogsija, és úgy is 20-as jött ki a wabardnál. K & H-nál 27. Mondom, pestközel szerintem sokat számít, meg a motor kora, és tömege. Meg persze a köbcenti. Néztem 250-essel, az nem ennyi. Meg a te motorod 10 éves, ez meg 23, az nagyon nem ugyan az!
De megnéztem egy 30 éves szegedi lakossal, 600-as, 10 éves motorral, az is 20 lett. Biztos, hogy nem a negyedéves költséged 5000? Lehetetlennek tartom, hogy egy ötöst fizess egy 600-as motorra egy évben, ezt az összeget még néhány segédmotorkerékpár biztosítása is meghaladja!
Szia!
Többször számoltattam. Csak kíváncsiságból, megtennéd, hogy beütöd a saját magad számára, kíváncsi lennék:
netrisk.hu
(ha meg nekem nem hiszel, üss be egy 86-os 600-ast, 2310 irányítószámra, 21éves jogsisra...)
mondjuk akkor lehet, hogy méginkább nagymamám kéne, mert neki jogsija sincs... csak ilyenkor nem kell üzembentartói?...
A NIT-nél 19000/ év mindenkinek bármilyen 350ccm feletti motor és Allianzos a biztosítás. Ez nem saját biztosító mint a köbe és tsai hanem a fuvarozók ipartestülete, e 3 éve bárki köthet kötelezőt náluk egy 100huf/hó tagdíj ellenében és allianz vagy waberers amiket kötnek. http://www.nit.hu/
hát... amivel csalni tudok, az a tulaj. Nekem 21 évesként, aglomerációban, 600-as, 86-os yamahára a netrisk 36-tól felfele hoz, ugyan ez nagyapámnak 19e. Gondolom, újabb, könnyebb, kisebb motor vidéken jobb esélyekkel indul. Nem is beszélve a bónusz kategóriákról... De azért az az ötezer elég vékonyka... Nem lehet, hogy a negyedéved annyi?...
Hallod ennyire ne nézz már ....... Külön Neked még egyszer leírom:
"DÍJ - 2009.07.01.-2010.01.01-ig, tehát FÉL ÉVRE ! 5.155.-"
Nem tudom egyszerűbben leírni...
Mi van öccse kinőtted?
Nem tudom, hogy drágább a biztosítás, de szerintem: mivel ez kötelező, és a másikban okozott kár számít, azt veszik figyelembe, hogy mennyire jó a motor, pl milyen a fék, stabilitás, egy új motornál nyilván ez a jobb. Casconál valsz ez fordítva van.
Hali sürgősen eladó a sárkányom nézzétek meg akit érdekell akármi is belöle feltétlen hivjon
Öninditós ez a szép motty?
friss műszakis minden fasza uj gumi ezaz amaz csak egy hajtókar kell bele
mennyi az annyi?
A köbcenti evidens - 250 / 350 cc-nél ugrik a díjszámolás - tehát ettől felfelé egy összeg.
Elővettem a csekket : K&H, 2009.07.01-2010.01.01. Díj : 5.155.- Ft
Igaz ez a Bonus besorolást nem említi, a motorral nem történt 2005 óta baleset - lehet h ez is lejjebb viszi az összeget.
De megnéztem egy 30 éves szegedi lakossal, 600-as, 10 éves motorral, az is 20 lett. Biztos, hogy nem a negyedéves költséged 5000? Lehetetlennek tartom, hogy egy ötöst fizess egy 600-as motorra egy évben, ezt az összeget még néhány segédmotorkerékpár biztosítása is meghaladja!
nekem ezt ajánlották: http://www.kedvezmenyesbiztosi...
Van egy pár eladó vadonatúj oldalrajtszám '99es CR-hez.
AKit érdekel írjon.
Többször számoltattam. Csak kíváncsiságból, megtennéd, hogy beütöd a saját magad számára, kíváncsi lennék:
netrisk.hu
(ha meg nekem nem hiszel, üss be egy 86-os 600-ast, 2310 irányítószámra, 21éves jogsisra...)
mondjuk akkor lehet, hogy méginkább nagymamám kéne, mert neki jogsija sincs... csak ilyenkor nem kell üzembentartói?...
Használt! Nagyon jó állapotban ,tisztítva ! Irányár 9 ezer Ft
Számold át újra, sztem lesz ez jobb is.