..lehet hogy nem olyan egyszerű mint ahogy azt én elgondolom..de ha jól értelmezem az "adásvételik láncolatából" egy láncszem hiányzik... és ha ez tényleg így van, akkor elvileg minden adatot lehet tudni az extulajdonosokról a hiányzó adásvételi előtti és utáni papírokból..az alapján csak össze lehet hozni valamit
az meg megint más kérdés , hogy a hatóság leelenörzi-e a papírok valódiságát
Wááááááá! Qurva isten.......szameg! Most olvasom h kell az öszes adásvételi.... Nekem az nincs meg amit az a személy írt aki behozta a mocit, csak az van ameg amit az első vevő írt olaszban.... Ez gáz mi? Nem lehet iet hamisítani?
Siasztok! Egy kis segítség kéne!
Rendszámozni szeretném a motorom "dt 125" Megvan a külföldi forgalmi és adásvételi meg az én adásvételim is, mi az első lépés? Hová menjek? Mi a sorend? Valaki legyen olyan kedves és segítsen! Azt tudom h hoszadalmas procedura és nekem október elejére megkéne lenni!
Jawa Ts350 (634) eladó.Műszaki nélkül. Oldalkocsival vagy a nélkül.1983" pár évet állt de üzemképes állapotban van..ETZ 250 eleje van benne.A motorja kifogástalan.Képeket emailban tudok róla küldeni. Az irányár oldalkocsival 100.000ft. Oldalkocsi nélkül 70.000ft.Nagy robogó csere érdekel.(125ccm vagy fölötte)
Vagy akár más értelmes dolog is.
Email: motorsokk@citromail.hu
06307101501
Szia! A motor nincs a nevemen,kétlapos forgalmija van. Utoljára 2001-ben volt rajta műszaki. (azóta garázsban állt egy öregnél.)Újrendszámos.És meg is vannak a rendszámjai.De az adásvételi természetesen megírható rendesen.
Üdv, Tamás